Бал при разделени родители

• 4 227
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
Авторката на темата не пише, че са разведени с мъжа й, а само РАЗДЕЛЕНИ. Тоест, те вероятно нямат развод, а може и брак да нямат. Но имат общо дете и заради него ще им се налага да общуват понякога. Било то за издръжка, за плащане на такси, ако се запише в университет. Нека не спира сина си да общува със своя баща.

# 61
Зависи от зрялостта на хората.Познавам една бивша съпруга.Хем ,не иска бившият си мъж , въпреки че е скромно момче,хем и е съсипал живота,ама всеки път бълва змии и гущери, когато разбра че ще се жени за друга.А ,са разведени от 13 години.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 20:25 от Daniela 85

# 62
Е тя е една. Повечето бивши си живеят живота и никой не следи другия какво прави след не знам си колко години.

# 63
Е тя е една. Повечето бивши си живеят живота и никой не следи другия какво прави след не знам си колко години.
ААА,има ,има .Прави си фалшив Facebook профил и той беше публикувал снимки от почивка с нея .На другият ден веднага дойде да ме пита ,дали знам добър адвокат да го съди за повече пари.Цитирам ,,, Явно има повече пари, отколкото казва за да я води по почивки "!!А ,тя го остави не за друго,бил смотан и не го била тя обичала .

# 64
Зависи от зрялостта на хората.Познавам една бивша съпруга.Хем ,не иска бившият си мъж , въпреки че е скромно момче,хем и е съсипал живота,ама всеки път бълва змии и гущери, когато разбра че ще се женят.А ,са разведени от 13 години.

Това не е една, това е масов маниер на поведение при това дори от жени чиято инициатива е развода, т.е хем по тяхна инициатива, хем защо си имал толкова бързо друго, незнам си колко сменил до сега, пък новата каква била. И какво ги интересува, какво контролират да се чудиш. Имам няколко такива жени около мен, имам чувството, че им е любима тема това.

# 65
Може да е намерил някоя да го води по почивки човекът, като е смотан си е търсил разтропана. Да не е счетоводител тази ,зло куче под кисела джанка , ни яде , ни на други дава.

# 66
А коментирала ли си със сина си?
Моята племенница избра да не прави събирания, а с парите си организира екскурзия.
Моят син пък прави събиране само с приятели.
В деня на бала баща му дойде и го изпратихме двамата.

# 67
Мои близки, които не могат да се понасят и гледат нищо,че са  разведени от много години, за да не се засичат и да има напрежение направиха две събирания.  Първо в дома на майката се събраха нейните роднини и приятели, после в дома на бащата дойде момчето да го поздравим за кратко, и така и двете семейства "изпратиха" абитуриента Simple Smile Най-важното е, че младежът беше щастлив, отрупан с подаръци и любов и от двата рода, и се получи празника му.

# 68
Може да е намерил някоя да го води по почивки човекът, като е смотан си е търсил разтропана. Да не е счетоводител тази ,зло куче под кисела джанка , ни яде , ни на други дава.
Даскалица е .А , момчето скромно.Нито пие ,нито пуши ,даже и комарджия не е

# 69
  • 🌊
Била съм един път в такава ситуация от страната на семейството на майката. Имаше две изпращания, едното беше в дома на майката с абитуриента, после баща му го е изпратил с колата до училището и се е прибрал да пие с неговите роднини. Доста подобно на Somebody happy, само че при нас нюанса беше, че бащата имаше ограничителна заповед и за щастие законът спираше нещата.
Ако и бащата от историята е такъв, дори 2 минути делене на въздух са много.

# 70
Ето едно видео, много вярно, но често модел на поведение и съответните последствия.

https://youtube.com/shorts/OBwcYPeS75o?si=SJOlvFWWvQLR8dxf

# 71
  • Най-красивата страна
И аз бях на абитуриентска при която ситуацията беше същата.
В заведението имаше две отделни маси.
На едната маса бащата с родата си и на другата на майката с нейната рода.Все едно не се познават.Аз бях от страната на бащата.
Всичко мина добре.

# 72
И аз бях на абитуриентска при която ситуацията беше същата.
В заведението имаше две отделни маси.
На едната маса бащата с родата си и на другата на майката с нейната рода.Все едно не се познават.Аз бях от страната на бащата.
Всичко мина добре.

Ах, Veronikaaa,
А абитуруентът/ката къде беше? Между двете маси?
Шегувам се.

Но детето-абитуруент е могло да доближи двете маси една до друга и пак да се правят, че не се познават.
Може би са щели да разчупят леда.

# 73
  • Най-красивата страна
Детето не желаеше две изпращания,държеше всички да се съберат в един ден.
Имаше и трета маса ,там бяха приятели на детето.

# 74
Ясно, неспасяем случай са.

Детето вече се е отделило от тях и с право. По-добре с приятелите да е.

Общи условия

Активация на акаунт