Не ме приема напълно!

• 5 232
  • 126
  •   1
Отговори
# 75
А ти бързаш ли за някъде, авторке?

# 76
Не, търся реципрочност. Не е проблем да не ме приема, проблема идва от там, че казва едно, а реално е друго.

# 77
Ама ти дори тук пишеш, че си "разведена с дете"!!!
Ти самата замиташ децата под килима и се държиш така сякаш тяхното съществуване е проблем! Как очакваш другия да не ги вижда като пречка след като ти го излъчваш!?
Кила и деца не се скриват! Твои са си! Няма нищо лошо да си имаш две деца - който те приеме ще трябва да те приеме с тях до края на дните ти! Какво правиш, защо се отричаш от майчинството?

# 78
  • Обран бостан ;)
Не, търся реципрочност. Не е проблем да не ме приема, проблема идва от там, че казва едно, а реално е друго.

За пълна реципрочност - намери си разведен с дете (деца).

# 79
Кажете си довиждане! Вие не сте компаньонка, не сте там за нечие забавление, домът Ви не е хотел. Дали той изтъква нещо като причини (или не) и какви са те, няма никакво значение, щом Вие не се чувствате добре в тази ситуация. Него ситуацията го устройва, така му е добре и тупка топката. Притеснително е, че него не го притеснява фактът, че Вие не се чувствате комфортно в тази конфигурация. Вие така как да сте сигурна, че той там някъде няма семейство или друга връзка.

Има време за много неща, но да Ви представи на близките и приятелите си не е от нещата, които има причини да бъдат отлагани. Аз за себе си тази ситуация бих я приела за демонстрация, че не съм (достатъчно) желана. А ако и детето ми се чувства нежелано, не само ще си тръгна, ами и със скандал ще го направя.

# 80
Кажете си довиждане! Вие не сте компаньонка, не сте там за нечие забавление, домът Ви не е хотел. Дали той изтъква нещо като причини (или не) и какви са те, няма никакво значение, щом Вие не се чувствате добре в тази ситуация. Него ситуацията го устройва, така му е добре и тупка топката. Притеснително е, че него не го притеснява фактът, че Вие не се чувствате комфортно в тази конфигурация. Вие така как да сте сигурна, че той там някъде няма семейство или друга връзка.

Има време за много неща, но да Ви представи на близките и приятелите си не е от нещата, които има причини да бъдат отлагани. Аз за себе си тази ситуация бих я приела за демонстрация, че не съм (достатъчно) желана. А ако и детето ми се чувства нежелано, не само ще си тръгна, ами и със скандал ще го направя.
Май това е варианта..

# 81
  • Бургас
6 месеца за мен са твърде кратко време, когато имаш деца. И в случая смятам, че неговото поведение е абсолютно адекватно. Не е сигурен все още как ще се развие връзката ви и не вижда смисъл да те преставя пред роднини и приятели. Ти избързваш. С всяко гадже ли смяташ да запознаваш децата си?

# 82
Намерил си безплатно удоволствие без да се ангажира, докато си намери нещо подходящо.

# 83
Ако един мъж харесва достатъчно една жена, не я крие от приятели и близки хора, дори напротив - бърза да ги запознае, за да заяви намеренията си да са заедно, да чуе мнението им и т.н. ..

# 84
Намерил си безплатно удоволствие без да се ангажира, докато си намери нещо подходящо.
Какъв ангажимент се очаква от него? Трябва да си плаща на посещение ли?

Ако един мъж харесва достатъчно една жена, не я крие от приятели и близки хора, дори напротив - бърза да ги запознае, за да заяви намеренията си да са заедно, да чуе мнението им и т.н. ..
Така е. Освен ако не е луда или грозничка, за да си я пази само за неговата компания.

# 85
А господина по-млад ли е от теб, авторке?

Не видам защо пък да къса и да му бие шута. Има си компания. мъжко присъствие чат пат и секс всяка седмица. Ако я устрова и смени нагласата си, че ще създава пак семейство си е ок като допълнение в живота.
Много мъже ги е страх да не ги нападнат близките им, че са с жена с деца или по-голяма и предпочитат да не я запознават. Това не значи, че не я обичат. Просто си познават близките.

# 86
Като цяло е малко неудачно с малко дете и друго тийн, да водиш любовник вкъщи.. за мен това е неадекватно родителско решение..

# 87
Това дали ще я запознава или не, след 6 месеца връзка не е чак толкова показателно. Даже ми се струва по-щадящо за детето, че няма да го разкарват като панаирджийска мечка пред лели и тетки, само и само да се демонстрира някаква сериозност на отношенията, дето я я има, я не.

# 88
И на мен ми е интересно какво се обяснява на децата, визирайки присъствието на този мъж от време на време в дома им. Като какъв се явява? Била съм с малко дете и сама. Никога не съм запознавала сина ми с някой, с който съм си имала вземане даване така да се каже.

# 89
И защо ти е да те кани?
Ти ще смениш град, дом, работа, детска градина/училище, среда, приятели...?!?!??? А биологичния баща?!? Той как ще си вижда детето, ако е в друг град?!?! И За кво цвлата галимация????? Ами ако не окаже, че не си пасвате? Шест месеца е супер малко време дори да запознаваш детето си!
Ами детето какво мисли по въпроса?!? Ти пита ли го? Иска ли да си остави приятелите и средата, за да може мама да си начеше....
 WTF?!? В потрес съм..

Пп.
ако искате да живеете заедно, то той трябва да се премести.

Общи условия

Активация на акаунт