Не ме приема напълно!

• 5 234
  • 126
  •   2
Отговори
# 105
За мен пък 6 месеца е супер малко време. И защо толкова искате да ви запознава с лели и стринки? Аз бих избягала с 200 Grinning но аз съм интроверт и не си падам по този тип роднински и приятелски неща. Все пак щом ходите у тях е добре. По-скоро усещате липса на отношение и сериозност, задълбочаване на отношенията от негова страна и това ми се струва е проблемът. Много е възможно и да си ви ползва само за забавление и така да му е добре, със сигурност надали му се занимава да се върже с жена с 2 деца, защото това е много голяма отговорност. По-скоро ми се струва, че прибързвате, та вие дори не сте се опознали, но разбирам, че искате човек, който ви приема насериозно, само че едно запознанство с родители си е голяма стъпка и наистина ми се струва рано, та вие дори не сте се опознали добре двамата, да сте си казали и доказали в подкрепа и взаимност един пред друг, че отношенията са сериозни, чак тогава се запознава с родители.

# 106
Какви неща изчетох в тази тема, не е истина Simple Smile Хит след хит.

# 107
Мъжът трябва да те покани в дома си
Другото му се вика "осигуряване на теренче"
Следващия път не се занимавай

И защо? Ще се местя аз, с дете, при него? От какъв зор? Големи простотии е способна  да сътвори сама жена с дете, ей!
Да, това с децата ми е единствения нормален довод той да се влачи у тях
Но като чета оплакванията на авторката, не се срещат там заради децата, а защото на господина така му изнася

И да нямаше тя деца, той сигурно пак щеше да се влачи у тях
Просто на мен натрисането в дома на жената е голям червен флаг за един мъж

# 108
Права си Хейзъл, и аз като бях ерген ми беше по-удобно жена да ми дойде сама на крака в къщи, отколкото аз да ходя до тях в друг град Simple Smile

Иначе тоя не го виждам като някой, който ще вземе да се ожени за авторката или да съжителства с нея. И аз да бях, жена с две деца от двама различни мъже, и аз да съм третия, трудно бих се навил. Виж, ако и аз бях разведен с 1-2 деца тогава е друго, но ерген и то ако става за нещо - ако е все още млад, енергичен, заможен, и е харесван и от други жени, едва ли ще се нахвърли точно за нея да се жени. А ако не е такъв, тогава въпросът е той на нея за какво й е?

# 109
Каква майка не си брои детето Confused

# 110
  • Обран бостан ;)
Иначе тоя не го виждам като някой, който ще вземе да се ожени за авторката или да съжителства с нея.

За какво му е таралеж в гащите. 6 месеца са 24 седмици. Я са се видяли 10-тина пъти, я не, а авторката вече иска да я представи на родата. Ако подпишат - смятай какво ще поиска. Wink

# 111
Кой го знае и той какво представлява. Ако беше готин пич, щеше да си има мацка в неговия си град (а може и без две деца от двама други). Щом му се налага да ходи до друг град, за да прави секс - а той май само това търси - кой го знае какъв е.

# 112
  • София
Кой го знае и той какво представлява. Ако беше готин пич, щеше да си има мацка в неговия си град (а може и без две деца от двама други). Щом му се налага да ходи до друг град, за да прави секс - а той май само това търси - кой го знае какъв е.
Вероятно и без това си пътува до другия град по работа някаква. Иначе той може да е всякакъв, авторката не си брои 16 годишното дете, което вероятно се засича по коридорите нощем с чичкото, и прочее. Проблемът изобщо не е в мъжът в тая история.

# 113
  • Обран бостан ;)

Прав си - има логика. Авторката да му мисли.

# 114
  • София
За мъжа може да сте прави, може и да не сте, но ако аз се виждам с мъж, който говори толкова пренебрежително за едното си дете, грам няма да го уважавам. И, разбира се, за сериозни отношения и дума не може да става

# 115
Децата ми са от един и същи баща, това, че не съм упоменала в този си пост, че имам две деца е моя работа. Темата ми изцяло принципна. Децата си отглеждам съвсем сама.

# 116
Сигурно не ти е лесно да си сама с две деца. Но да търсиш отчаяно мъж, за да имаш някой до себе си, да вкарваш първия мъж обърнал ти внимание при децата си, без да познаваш мъжа добре и да се е доказал със сериозни намерения - си е доста рисково.
На практика ти какво знаеш за него, освен това, което ти казва? Сама казваш, че думи и действия при него не се покриват. Тоест може да те лъже за какво ли не. Може да е пълен психопат, педофил, може и просто да се възползва от теб, но си е рисково и звучи като не добре обмислена постъпка.

# 117
А ти бързаш ли за някъде, авторке?
Не, търся реципрочност. Не е проблем да не ме приема, проблема идва от там, че казва едно, а реално е друго.

Ами толкова ли не можеш да разбереш, че  хората се преценяват по действията, не по думите.
Много често има хора твърдят едно, правят друго.
И на мен ми се е случвало един да твърди едно, после се оказва друго.
Разкарвам такива.
Давам ти пример. Колега се бие в гърдите - Аз съм много добър човек, ама настъпят ли ме, ставам звяр. Зодия скорпион съм.
Това го повторя нон стоп. Супер досадно, смешно и жалко. Особено сам да се хвали човек.Явно като няма кой да го хвали, сам се хвали.
Иначе отрови кучето на съседа си. Изхвърли си собствената си котка, че го издразнила. И това са неща с които се гордее.
Фалшив човек. Лош. Е, той се мисли за добър. То и убийците се мислят аз прави, ама реалността е друга.

# 118
  • София
Ако един мъж харесва достатъчно една жена, не я крие от приятели и близки хора, дори напротив - бърза да ги запознае, за да заяви намеренията си да са заедно, да чуе мнението им и т.н. ..

Сори, но не съм съгласен. Аз като мъж, въобще нямам потребност да показвам жена, която харесвам на комшии, роднини и приятели. Това ми се струва абсолютно излишно и ненужно. Обикновенно става обратното, жената разкарва новото си гадже по разни семейни и приятелски сбирки, за да се изфука с нова придобивка. Доста ми е досадно това, ама понякога няма как, налага се да играеш театъра.

Колкото до казуса на авторката, аз мисля че текущата ѝ ситуация е доста добре предвид обстоятелствата ѝ. Намерила си е някой за другарче и секс, което за майка с 2 деца от друг мъж според мен е топ оферта. С други думи, трудно би било да си намери нещо повече. Ако познава някоя друга, разделена с две деца, едното бебе дето си е намерила по-добър мъж, която я взима с все двете ѝ деца, да ходи да пита нея как стават тия работи.

# 119
Той може да е кой знае какъв, но авторката го харесва, така че няма голямо значение дали аз примерно ще го харесам.
А че той пътува от другия град - е то само това оставаше, тя да си зареже децата и да пътува по градовете. Макар че е пътувала понякога, но е добре, че не е това обичайната схема.
Единствено проблем е, че авторката иска да се съберат. Все пак това виждане всяка седмица за по няколко дена е по-често, отколкото се виждат международните шофьори или моряците с жените си.
Ама защо не я представи на родата... Да ползвам цитата на Крис: кой ги знае пък те какво представляват, та да иска да я запознава с тях.

Общи условия

Активация на акаунт