Тренировки в домашни условия - 122

• 45 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Никога никаква музика не ми пречи по време на трен. И аз съм от тези, които не я забелязват въобще. Съсредоточавам се върху упражнението, техниката, усещанията... може да е смешно, но когато тренирам, все едно медитирам и колкото по-тежко и взискателно е упражнението, толкова по-дълбока е медитацията Joy
В този смисъл, Qaki, шапка ти свалям. Не мога да си представя да правя хип тръст, пуловър, клек и подобни и да забелязвам какво върви на телевизора, че и да го разбера.

За кардио обаче ми е много важно да слушам музика, която обичам и е в адекватно темпо. Много помага да изкарам максимума от себе си.

Днес беше ред на ден 18 от Intent. Кръгова тренировка за горна част, която направихме заедно с ММ и много му хареса.
Следващата седмица Карълайн пуска новата програма, която ще е много раздвижена - за разлика от последните три, които са само силови, ще има и кардио, както и дни с цяло тяло. Планирам да продължавам любимата Intent и да разнообразявам с отделни тренировки от новата програма.
А метконът от новата програма на Хедър е в плановете за предстоящия уикенд.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 09:55 от Vetrena

# 181
Здравейте!

Не съм тренирала с Хедър, но събудихте любопитството ми и ще прегледам новата й програма.

Видях, че Карълайн стартира с нова програма от понеделник, но аз както обикновено, ще я започна седмица по-късно. В приложението е качено описание, което още не съм прочела. Надявам се да няма бърпита в кардио тренировките Simple Smile

Музиката не ми пречи, дори ми е приятно да има такава. Тъй като тренирам в 5 сутринта, намалявам звука до минимум, така че да не събудя спящите наоколо. Гледам да се фокусирам върху движенията, макар че понякога мислите ми "отлитат" към житейските събития.

Поздрави и хубав ден!

# 182
На мен нито музика, нито говор ми пречи- намалявам и си гледам нещо докато тренирам. Обикновено някой научно-популярен канал Simple Smile
Ох, това е много яко, завиждам Relaxed Както и на всички, които можете да работите само на музика, аз не мога да се фокусирам върху тренировката ако не слушам инструктора, не обичам да гледам в екрана нон-стоп и да следя таймера, а и ми става по-леко като слушам как се мъчи Trollface Миналото лято си спомням как правех едни напади с левия крак и по едно време взе да ми натежава и гледам мацката (май беше онази фитнес Кай Кай) сменила крака, а аз съм го проспала, даже и почивката. Много се ядосах на себе си. Затова си джиткам със Сидни. Само в четвъртъците работя с друг треньор. И в тази връзка харесах за днес едно цяло тяло на Хедър от миналата програма, гледам над 40 минути е. 
За мое огромно съжаление последните програми на Сидни не ми допадат. Даже да си кажа след STF 24 почти нищо не ме е грабнало, но пък си имам стари любими и работя по тях. Хубавото е, че има избор  - стари програми, други треньори, свобода Simple Smile  Бих пробвала друг англоговорящ треньор (може и португалски, но не бразилски) с фокус силови, минимум 40-минутни тренировки. Ако имате препоръки ще съм благодарна да ги споделите.
Иначе започнах отново Pump от 06.01 с триста зора заради 5 часа сън, но си направих и добавка към 30-минутната пилотна тренировка, ей така на инат.

# 183
На мен нито музика, нито говор ми пречи- намалявам и си гледам нещо докато тренирам. Обикновено някой научно-популярен канал Simple Smile
Ох, това е много яко, завиждам Relaxed Както и на всички, които можете да работите само на музика, аз не мога да се фокусирам върху тренировката ако не слушам инструктора, не обичам да гледам в екрана нон-стоп и да следя таймера, а и ми става по-леко като слушам как се мъчи Trollface Миналото лято си спомням как правех едни напади с левия крак и по едно време взе да ми натежава и гледам мацката (май беше онази фитнес Кай Кай) сменила крака, а аз съм го проспала, даже и почивката. Много се ядосах на себе си. Затова си джиткам със Сидни. Само в четвъртъците работя с друг треньор. И в тази връзка харесах за днес едно цяло тяло на Хедър от миналата програма, гледам над 40 минути е. 
За мое огромно съжаление последните програми на Сидни не ми допадат. Даже да си кажа след STF 24 почти нищо не ме е грабнало, но пък си имам стари любими и работя по тях. Хубавото е, че има избор  - стари програми, други треньори, свобода Simple Smile  Бих пробвала друг англоговорящ треньор (може и португалски, но не бразилски) с фокус силови, минимум 40-минутни тренировки. Ако имате препоръки ще съм благодарна да ги споделите.
Иначе започнах отново Pump от 06.01 с триста зора заради 5 часа сън, но си направих и добавка към 30-минутната пилотна тренировка, ей така на инат.

Може ли линк към 40 минутната на Хедър?

# 184
  • Там където
Simple Smile Ами то моя мозък си е такъв- шизофреничен Simple Smile Тя и работата ми е такава- ако ще умирам, ще е от мултитаскинг. Аз винаги чета книга и гледам ТВ едновременно... Между другото така тренировките са ми по-малко изморителни. Когато тренирам в тишина се уморявам повече.

# 185
Ето това направих: https://www.youtube.com/watch?v=8Lre3HGIAjs&t=19s
36 мин. същинска част + по 4 мин. за загряване и разтягане. Добавих 10 мин. корем с тежести.

# 186
Ето това направих: https://www.youtube.com/watch?v=8Lre3HGIAjs&t=19s
36 мин. същинска част + по 4 мин. за загряване и разтягане. Добавих 10 мин. корем с тежести.

На мен ми допадат много FIERCE. Първата и втората съм я правила, третата все още не.
Първата е чудна и при нея няма толкова кардио. След дълго прекъсване ми помогна да вляза в кондиция за две седмици.
https://www.youtube.com/watch?v=LF-fA0g9KNg&list=PL2ov72VWpiOp6F … lMMe2IWh3IHL6Qz0k
FIERCE 2 има повече кардио.
https://www.youtube.com/watch?v=RdPHcoVsP84&list=PL2ov72VWpiOo1m … We5EYHVvAFHXTcv-1
Видях, че си правила тренировка от FIERCE 3
https://www.youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOoiEdeHTQS0rs22BkOMth7U

# 187
  • Бургас
Здравейте и от мен. Аз се старая да тренирам вкъщи поне 2 пъти седмично и 2 пъти групови тренировки в зала. Но, за да бъда сигурна, че ще съм си направила тренировката реших да ставам в 5.30 и да правя сутрин преди работа. От вас взех идеята за Хедър и Каралайн. Но прочетох по-назад в темите мнението ви, че от тренировките на К бедрата се уголемявали, а аз точно тях искам да прибера. Аз не мога да тренирам с нейните тежести и се чудя тежестта ли е основната причина или самите упражнения. Защото те сами по себе си не са нещо, което не правя по принцип. Пробвах програмата Iron и Fuel и ми допадат.  Днес за 30 Мин долна част с Fuel изгорих близо 300 ккал, което е супер, а и се изморих. Та мисля да продължавам като ги редувам.
Поздравления за всички, които сте последователни и постоянни.

# 188
  • Бургас/Пз
Наедряването на бедрата /и не само на тях/ зависи най-вече от храненето. С тежестите ще стигнете мускула, но ако нямате излишни мазнини той няма да изглежда едър. Всеки има различни възприятия за добра форма. За някой КГ е прекалено мускулеста, на мен примерно много ми харесва. Но аз като цяло харесвам по изчистени форми. Simple Smile
Вчера ден 3 с Хедър - цяло тяло. Нещо не ми достига в нейните тренировки. С Каролин съм имала тренировки, които също са 40мин , но после едва имам сили за добавка. С Хедър мога да повторя тренировката още веднъж Simple Smile
Днес чакам с нетърпение пилатеса, а утре ще направя и ден 5.
Ще я изкарам програмата, защото като цяло ми допада, но това търсене на добавки ме изнервя ...

# 189
Днес -Хедър Пилатес -пореден ден .Свикнала съм да избирам лежащи пилатеси 🤣 и тоя ми дойде зор .

# 190
Отчитам ден 3 меткон тази сутрин. Вчера ми дойде и реших да почивам.
Нещо се чувствах много уморена тази сутрин, та намалих тежестите с една идея. Интересно, че имам само лека мускулна треска от деня за долна част, въпреки че работих с най-тежките като за моите възможности гири. Но пък страничното ми дясно бедро се скова тази сутрин. Намазах се с магнезиево олио, размачках се на ролера и ще го давам по-леко с краката в следващите 2-3 дни.
Утре ще ходя на групова тренировка, че съм на гости на приятелка. И в неделя мисля да направя пилатеса и стреч.

# 191
Днес -Хедър Пилатес -пореден ден .Свикнала съм да избирам лежащи пилатеси 🤣 и тоя ми дойде зор .
Това не беше баш пилатес Wink

Би, много се радвам да те видя Hug Как си?

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 14:16 от Agent Provocateur

# 192

Това не беше баш пилатес Wink

Нали? По-скоро имаше йога елементи...
 Приключих с един тегав проект ,дето много го проточих и отивам да врътна едно кардио от радост хехе ,днес е петък,утре е уикенд -направо летя от щастие...Laughing

# 193
  • Стара Загора
Приключи с програмата на Хедър и започнах с Dig Deeper на Шон. Първа тренировка за горна част. Хареса ми. Изцяло силова тренировка.

# 194
  • Бургас/Пз
Много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт