Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 143
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 200
  • shumen
Нудлите и в нас се харесаха.При нас са при спагетите.

# 1 201
  • София
Сирене Проволоне вкусно ли е?
Никога не съм купувала.
Смело! Бижу е 👍

# 1 202
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 203
Ако купоните за брашно и царевица са свободни,бих ги ползвала.Simple Smile

# 1 204
Нищо интересно за мен не видях на разпродажбата (имаше доста бебешки и детски дрехи, включително ски якета, клинове и топове за бременни, останалите неща бяха разни дреболии като флумастери, закачалки и др.).
Как е на вкус пушената риба тон в консерва?

# 1 205
В нашия филиал изобщо няма кошове с намалени стоки.
Консервите риба тон стават за салата.

# 1 206
dolce miele ,
много вкусна, ако питаш за тази в консервата 3,79лв. която е.
Но е в зехтин и принципно е тежка, аз я обожавам, но на ММ му е както казах "тежка". Въпрос на вкус.

# 1 207
Да, редовно има такива купони.
Също има и двойно намаление - ако има оранжев стикер за -20% плюс купона още минус 20.
Също така на пекарната нещо ако е намалено на 50% вечер плюс ако имаш купон за минус 20, се намалява още.
При нас няма това намаление.. От понеделник почти всичко ми беше на 20 и 50 %, но няма допълнително... А и нещо онзи ден са ми цъкнали два пъти и пише артикул еди колко си, направо съм бясна... Сметнах си всичко и с 10лв съм отгоре.... На някой неща изхвърлиха етикетите, но знам кое колко беше..

# 1 208
Някой има ли проблем с приложението? Секунди след като го отворя, се затваря само. Многократно опитвах.

# 1 209
  • Бургас
При мен всичко е наред, прегледах нарочно купони, брошура...

# 1 210
  • до най-прекрасния мъж
О, това намаление как не съм го видяла по-рано. Вчера грабнах мъжка тениска с яка, кутия за храна и цветни картони за детето за по 1 лв всяко. Имаше и чехли на 3 лв, но нямаше нашите размери.

# 1 211
Някой има ли проблем с приложението? Секунди след като го отворя, се затваря само. Многократно опитвах.
При мен си работи, пробвай да си рестартираш телефона

# 1 212
  • Буркина Фасо
бачка. даже си изтрих скреча от вчерашното пазаруване.
1 мин. и все още не се е затворило приложението.

# 1 213
  • София
Актуализирайте го.

# 1 214
Бананите освен че на хартиената брошура са с грешна цена, се върти и реклама по ТВ пак с грешката. Реално са 1,77лв/кг с Лидл+, а ги рекламират като 1,95 с Лидл+. Много несериозно

Общи условия

Активация на акаунт