Отговори

Мерт Рамазан Демир е роден на 28.01.1998 г. в град Шиле, недалеч от Истанбул, Турция. В гимназиалните си години се занимава професионално с футбол и баскетбол. Посещава "Dialogue Communication Academy", където се обучава с известни учители. След години е приет в университета Бейкент. Там работи с Али Билгин и Семих Багджъ за тв актьорско майсторство. Също така посещава уроците на Michelle Danners.
След завършване на образованието си Мерт Рамазан Демир участва в различни телевизионни и филмови проекти. Той споделя главната роля с Дамла Сьонмез, Джансу Тосун и Усхан Чакър в „Аз съм ти“, режисиран от Соня Насери Коул, първият филм, в който играе на голям екран. Взема уроци по конна езда и бой с мечове за телевизионния сериал “Възходът на империята”.
Играе в младежкия филм „Sesinde Ask Var“ и филма на ужасите „Uc Harfliler: Adak“ през 2019 г. Той поема главната роля в първия сезон на мини сериала „Ciplak“, режисиран от Джан Евренол. С Афра Сарачоулу играе заедно в сериалите "Ogretmen", "Fazilet Hanim ve Kizlari" и "Yali Capkini".
Мерт Рамазан Демир играе в два проекта на Netflix - „UFO“ и „Sahmaran и сюрреалистичния криминален сериал „Olum Zamani“ на Exxen.През лятото на 2024 г. Мерт изпълни главната роля в психодрамата "Tamir Adam" на ОГМ Пикчърс, която предстои да се излъчи по Нетфликс.

Üç Harfliler: Adak -2019 г./ Метин
Istanbul Spy - 2019г.
Sesinde Ask Var - 2019г. / Буура
I Am You - 2019 г./ Икрам
НЛО - 2022г. / Есе
Metruk Adam - 2024г. / Баран

Hayat Bazen Tatlidir / Живота понякога е сладък - 2016 г.
Fazilet Hanim ve Kizlari / Госпожа Фазилет и нейните дъщери - 2017г.
Çiplak - Голота -2020г. / Джем/
Öğretmen - Учител - 2020г. / Атеш/
Ölüm Zamani - Време за смърт - 2021г. / Айхан/
Şahmaran - Шахмаран - 2023г. / Джихан/
Yalı Çapkını - Златно момче - 2023 г.-/ Ферит Корхан/

ГОЛОТА СЕЗОН 1

УЧИТЕЛ

DIMES COOL LIME MIX

#MRDXHEADANDSHOULDERS💪🏻💙
Head&Shoulders Kullananların Kepeği* #YokZaten 😎💙

Head&Shoulders Kullananların Falında Bile kepek #YokZaten**! 😎💙

DİMES COOL Lime Mix#GöründüğündenDahaFazlası

Профил на Мерт Рамо в X  

Профил на Мерт Рамо в Instagram

2023г. BreakTudo Ödülleri'nde 'Uluslararası Erkek Oyuncu

Кратко интервю
Мерт при Ибрахим Селим
Мерт и Серенай / Юмюр Сабунджуоулу
Онедио - Мерт и Ипек за НЛО
Мерт и Ипек при Ясемин Шефик
Мерт в "Ако се засмееш губиш!"
Попитахме и отговори Мерт Рамазан Демир - DIMES
Backstage / Мерт Рамазан Демир - DIMES

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 10:16 от x BlackRose x the guardian team :)

# 1
Берил и Ерсин ще участват в Гласът на Турция за Нова година Sparkling HeartHeart EyesHands Clap

Берил Позам и Ерсин Аръджъ, Абидин и Суна от сериала Yalı Çapkını, ще участват в новогодишният специален брой на Гласът на Турция/ O Ses Türkiye, който събира публиката пред екрана всяка новогодишна нощ.Two Hearts
Берил и Ерсин, чието приятелство, започна в сериала, прерасна в любов и двамата се ожениха миналото лято - сега ще преживеят ново вълнение заедно. Heart
Берил Позам и Ерсин Аръджъ ще бъдат съперници на актьорите SılaTürkoğlu и DoğukanGüngör/ Доа и Фатих от сериала "Боровинков Шербет"/KızılcıkŞerbeti, срещу които се състезават в рейтингите в петък вечер. Hug
Двойката, която започна вокални репетиции, работи с Tarık Sezer извън снимачната площадка. Revolving Hearts

Супер много се радвам за моите любимци Берил и Ерсин! Нямам търпение да ги гледам в Гласа на Турция - те имат прекрасни гласове и вярвам, че ще отвеят конкуренцията. Надявам се да направят и дует. Уникална двойка са - много ги обичам ... Hands PrayHeart EyesSparkling Heart

Прекрасна нова тема - Благодаря! Желая хубав и успешен ден на всички Hug

# 2
Здравейте! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Диде, благодаря за прекрасната нова тема. Sparkling Heart Да я изпишем само с положителни емоции и добри новини за патрона. Hands Pray

Рокси, Blue Heart

Мерт ще има среща със студенти от университета Галатасарай утре като част от събитието "Обади се на мениджъра ми".

Вчера имах рожден ден. Balloon Почерпете се виртуално за мое здраве. Cake

Скрит текст:

# 3
Здравейте, момичета.

Диде, благодарим за темата и труда, който си положила🫶

Рокси, тамън мислех това да споделям и аз😀 Ще бъде интересно, ще ги гледаме.

Днес е Чапкън Дей. Пожелавам ви един интересен епизод. Доколкото чета из Х, и Афра, и Емре в интервютата намекват, че това ще е последния сезон. Всяко нещо си има начало и край, както казват. За мен лично е време да сложат край и да преминат към нови проекти, нови образи и нови проеключения.

Няколко неща, които бях запазила от снощи.

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3521595686933210 … =ZWp0d3QwMG80d3p3

И още нови снимки от епизода довечера.

Хубав Петък 13ти от мен🍀

# 4
Честита Нова тема . Диди , прекрасно си се справила . Hands Clap

Снежииии Flowers Bouquet ЧРД !:birthday: Да си жива и здрава и благодаря за почерпката и Наздраве!🥂

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 19:56 от femmi2

# 5
Здравейте, момичета!

Диди, страхотна нова тема си ни спретнала!
Благодаря ти!

Да я изпишем с настроение и усмивка. Да има само добри вести и нови проекти.
Време е вече Мерт да се отърси от Ферит и да се впусне в нови предизвикателства и забележителни продукции.

Снежи, честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива и успешна!

Благодаря за почерпката! 

# 6
Днес е време за новият епизод от нашият сериал. На мен 86-ти епизод много ми хареса! Имаше прекрасни и много силни моменти между Суна и Абидин. Аз с удоволствие гледам тяхната история и се радвам, когато ни показват повече моменти с тях - любимата ми двойка. Heart В началото много ми харесаха двете двойки - Ферит и Сейран, Суна и Абидин които отидоха на питник - напомниха ми на първи сезон, когато заедно ходиха в онази хижа! Revolving Hearts Изненадата на Ферит със Сейран да ловят риба, а после всички да хапнат беше много хубава. Hug В тази сцена не мога да се нагледам на Абидин и Суна - изключително готини, сладки и усмихнати са - много любим момент ми е как се гушнаха двамата - как Аби прегръщаше Суна и я целуваше нежно по челото Sparkling Heart Великолепни са и после, когато Аби каза, че той ще се заеме със скарата и я попита дали иска нещо, а Суна му каза - Искам теб - сладури ... Heart EyesKissRevolving Hearts

Ферит и Сейран бяха много сладки като ловяха риба, както и после когато тя каза че се е развела със Синан - как готино се прегърнаха двамата. Heart Страхотни бяха и когато Ферит се престори, че ще й предлага брак, а й подаде кърпичките! Joy

На Суна й се гадеше и със Сейран си помислиха, че може да е бременна. Вечерта Суна реши да си направи тест и той излезе положителен. Hug

Другият ми най-любим момент в серията е момента, когато Суна каза на Абидин, че е бременна - колко щастлив беше Аби, че ще става баща - как започна да я прегръща и целува, как се радваше - как я вдигна на ръце и я въртеше - уникална сцена! Heart EyesKissing HeartRevolving Hearts Толкова истинско го изиграха Берил и Ерсин - пресъздадоха по невероятен начин щастието на Суна и Аби от това, че ще си имат бебе плод на тяхната красива, чиста и истинска любов! Heart Дай Боже в бъдеще Берил също да ни зарадва с новината, че чака бебе от Ерсин - двамата са уникална двойка. Hands PrayRevolving HeartsSparkling Heart Много хубав момент беше, когато вечерта Суна и Аби се гушкаха в леглото - той беше полегнал на корема й, а тя го галеше Sparkling Heart

Аз се радвах заедно със Суна и Аби - те заслужаваха това щастие. Жалко, че после им го отнеха и при кръвните проби в болницата се оказа, че теста е грешен и Суна не е бременна. Sob Толкова ми стана мъчно за Суна - разплаках се с нея. Не беше честно - сценаристите ни отнеха най-прекрасния момент на Абидин и Суна - момента в който мислеха, че ще стават родители - и защо? - За да може и Сейран да си направи изследвания и да излезе, че при нея има проблем. Unamused Да това е сюжета, но защо на гърба на Абидин и Суна? Нека Сейран заедно с Ферит да преодолеят това и да си имат дете - но ние феновете на Абсун искаме и Суна и Аби да си имат бебе и се надяваме, че скоро Суна наистина ще забременее от Абидин. Hands PrayHands PrayHands Pray

Много ми харесва когато четиримата са сплотени - Сейран и Суна, Аби и Ферит - как само се радваше Абидин, а Ферит го поздравяваше и го питаше, когато е успял да направи бебето. Joy Хареса ми колко искрено Сейран се радваше за Суна и Аби, а после подкрепи Суна, когато разбра, че не е бременна. Обичам любовта между сестрите Шанлъ - страхотни са. Blush

Много силен, хубав и емоционален момент беше когато Суна се върна и още щом я видя Аби разбра, че явно не е бременна. Хареса ми начина по който я успокой и й каза да не се притеснява и че ако не стане днес, ще стане утре - че за никъде не бързат! После как се прегърнаха двамата - страхотни са ... Sparkling Heart

Накрая много се посмях с Кязъм, Ферит и Абидин когато отидоха в къщата на майката на Аби без да знаят коя е и там се вихреше купон.Кязъм беше във вихъра си - как танцуваше само, докато Аби и Ферит си бяха сериозни - гледаха го, стояха и дори не пиеха.  Stuck Out Tongue Winking Eye А най-забавното беше когато Суна, Сейран и Есме ги търсиха и те не отговориха - по едно време Ферит се обади на Сейран, че имали работа - но дойде Казъм и каза, че дошли танцьорки - физиономията на Сейран, Суна и Есме къртеше. Joy Добре, че Суна и Аби си имат приложение и знаят във всеки един момент къде е другия - така Суна каза, че ще намерят мястото и хукнаха натам. Grinning Онези хора явно искаха първо да изморят Кязъм, Ферит и Аби, и после да накарат Ферит да подпише документите за ипотеката на Имението. Така и стана - за съжаление Ферит го направи - после излезе и обърна 2 питиета, понеже е намерил пари - Аби се зарадва без да знае как ги е намерил и той обърна 1-2 питиета. Така нашите момчета леко пийнаха - а като дойдоха момичетата беше смях до скъсване. Много ми хареса този момент. Yum Есме замъкна Кязъм за ухото - а Суна и Сейран като извикаха Абидин и Ферит и те замръзнаха. На Ферит му беше смешно - той поне не бил женен, ама Суна как се скара на Аби да си взима палтото и да тръгва - а Аби вика - взимам си палтото. После й каза, че изпил само 2 понеже намерили пари - а Суна му каза да мълчи, че ще го смачка. Аби как й се кланяше - обичам ревнивата Суна. Големи сладури са. И Ферит не спря да се хили и Сейран го спече JoyJoyJoy После се смях и като жените влачеха мъжете си и ги сложиха да спят. Суна как събу Аби и го зави. Joy Сейран пък събу Ферит ама го остави отвит - понеже се чудеше какво ли е направил за да намери пари. Grinning

Рокси, тамън мислех това да споделям и аз😀 Ще бъде интересно, ще ги гледаме.

И на мен ще ми бъде супер интересно да гледам Берил и Ерсин в Гласа на Турция, те пеят прекрасно, а ако направят общ дует ще е уникално!!! Revolving HeartsPeople Couple With HeartWear Crown

Най-вероятно това наистина ще е последния сезон на сериала, но никой от актьорите не е казал че ще свърши по-рано - Афра коментира за след края на сезона, което е края на юни! Аз си харесвам сериала и се надявам, че ще изкарат един пълен цял сезон до края на юни, а после ще направят един хубав и щастлив финал за Абидин, Суна, Сейран и Ферит - тогава вече ако ще го приключват да го направят - но не искам ранен финал и не искам лош финал! Hands Pray Hands PrayHands Pray

Снежи - Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, винаги много обичана и щастлива Hands PrayFlowers HibiscusHug

# 7
Оле, Снеж, аз сутринта минах набързо и изобщо не отворих в скрития текст. Добре, че момичетата са по-концентрирани от мен и са написали какво има там🤣
Другия път си го слагай в открит текст😜

Да си жива и здрава, успешна, щастлива и обичана. Наздраве от мен🥂

Приятно гледане, момичета✨️

# 8
Тази вечер Берил и Ерсин са ходили в магазина за уреди Beko, вероятно за да си купят хладилник, пералня или друг уред, който им е необходим. Там с тях се е снимал един от магазинерите или собствениците на магазина. Ето какво е написал той: "Скъпият Ерсин Аръджъ и неговата любима съпруга Берил Позам бяха в нашия магазин днес" ✨️🥰

Снимката е пусната преди около 1 час - Берил и Ерсин са страхотни, много са готини и сладки - прекрасна двойка. Обичам ги Revolving HeartsHeart EyesHug

Добре дошли на нашите ценни гости в магазина ни Heart

Приятно гледане и от мен на всички Hug

# 9
Аз може да изтърва началото пътувам още от работа.🤦♀

# 10
Запис и от мен. Дидка 🌼

Снеже, бъди здрава и щастлива. 🍀🎉

# 11
Орхан каза на Халис ,че има доверие в Бетюл. Двамата се запътиха към рестотранта.
Ферит се опитва да обеди Суна за случая с вилата той не вижда никакъв изход и казва ,че това е неговия избор Сейран не приема това аз ще и дам семейство.Ще имаме деца аз и Сейран и вие и вашите деца.Ще ви дам бъдеще. Цялата вила ще гръмне и ние ще се разпаднем.
Прав си!

Впрочем от това което изтървах и ми пуснаха като сцени Сейран не му повярва ,че е припаднал наистина.Освен това му каза ,че неговата цел е да вземе позицията на дядо си и да стане Ага.Той се успокояваше навън ,че не трябва да припада повече и да не преувеличава всичко.

РЕКЛАМА

# 12
Ако си тука вече, ще те редувам за превода.
Ама и Игрите гледам междувременно, така че бъди търпелива😆

# 13
Моля те ела заедно да се справим.Няма да ни разберат сега ,но после ще ни бъдат благодарни.
Обещавам ще говорим ,но нека да отида при лекаря ,че ма очаква.
Чакам те тук!
Не мога да ви кажа резултати на г-жа Сейран не настоявайте.Вижте ако болеста на сестра ми ако пак се засилва ако има такова нещо.Госпожа Сейран не е болна ,но е невъзможно да има дете. Аз не очаквах да кажете това - прощавайте. Тоест има някакъв шанс все пак? Да ,но не го препоръчвам дори и след лечение това е рисковано тя може да се сбогува с живота си.Сейран е бясна ,че Ферит и Суна са тръгнали заедно заради вилата и отново го отвинява.Сейран се чуди какво и тя казва ,че Сейран е добре ,но Суна имала проблем да забременее.
-Как ще кажа това на Абидин?

Есме провежда среща за готвач.Кязъм я ревнува прави проблеми ,че има мъже само за интервюта за работата.
Абидин успя да намери местоположението на Тайфун и изпрати мястото да се срещнат с Ферит.
Кязъм не иска новите готвачи и направо полудя от ревност. Не го харесвал ,че имал обеци и тн.
Сейран казва на Суна ,че ще я чака ще забременеят заедно.Двамата я успокояват за тяхният си проблем...Нямам думи! Суна прие и Ферит му олекна под претекст ,че е забравила телефона си.

Мале пак Фуат.

Ще дойдеш бързо при мен ако продължаваш така.
Май ти липсвам разбирам ,но още е рано.Пак правиш същото каквото и да направиш дядо ще те прегърне и приеме. Настръхвам от тия сцени...

# 14

Общи условия

Активация на акаунт