Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №31

• 37 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Все по често ми се случва напоследък силно ускорен пулс, главата ми бучи и се чувствам зле. Не знам премено ли е, какво е, но направо ден няма без нещо си.
Едва ли са били магнитни бури, от седмица не съм в България.
И аз съм така от известно време, бученето в главата ми се засилва постепенно. Правих изследвания, не е от ушите, утре пак съм на отоневролог. Ускорения пулс ме довършва, вечер като се събудя, имам чувството, че умирам. Валидолчето е спасението. Кардиоложката ме прати да изследвам щитовидната жлеза, в норма съм. Влизам в нов етап от живота и откривам постепенно всичките ми нови ограничения.

# 616
Здравейте този месец получих кафяво течение на 15 януари сега на 29 пак кафяво един ден и сега кръвотечение какво може да е че се стресирах..на 49год съм

# 617
След изследване на хормоните се оказа, че съм с естрогенова доминантност, което си го и очаквах, понеже имам всички симптопи. Започнах мазане с прогестерон на Биовеа. Обаче искам да попитам, тези които мажете с този крем, къде успявате да го измажете. Една помпичка си е доста крем и не събирам само на една сгъвка, примерно под лакът. Мажа под двете лакти, на китките и пак остава Sad Снощи мазах под колената и сега съм в чудене къде да слагам.

# 618
Една помпичка означава това, което излиза с едно натискане. Изобщо не е много. Веднага попива.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 08:51 от #RAngelova

# 619
  • Пловдив
Аз слагам само вагинално, сега си поръчах и ще видя колко ще пуска, но ще мажа гърди, вътрешната страна на китки, дори мисля зоната на корема около яйчниците.

# 620
Момичета крема на Аквасорс, Мун райз мисля, че се води пак прогестеронов, но е изцяло билков. Бях го взела за дъщеря ми, за нередовен цикъл. Консултант от Аквасорс ми каза, че този крем е природен прогестерон.

# 621
Момичета крема на Аквасорс, Мун райз мисля, че се води пак прогестеронов, но е изцяло билков. Бях го взела за дъщеря ми, за нередовен цикъл. Консултант от Аквасорс ми каза, че този крем е природен прогестерон.
Я дай линк ако може. Да видя състава!
Да, видях го - див ям. Няма истински прогестерон!

# 622
Мими, бях чела състава но не си го спомням. Но ми казаха че за момичета е добър. При болезнен цикъл също става. И той се маже по гърдите, щитовидната жлеза, корема ниско долу и вътрешната страна на китките. Тя моята калпазанка, не  че е много редовна.

# 623
Че то няма какво да си го спомня човек, интернетЯ е измислен отдавна
https://bg.myaquasource.net/moon-rise-cream-bg

# 624
Мими, бях чела състава но не си го спомням. Но ми казаха че за момичета е добър. При болезнен цикъл също става. И той се маже по гърдите, щитовидната жлеза, корема ниско долу и вътрешната страна на китките. Тя моята калпазанка, не  че е много редовна.
Да, отворих, видях, поръчах...надявам се да има ефект. Утрре ще е при мен! Flushed

https://www.naturalno.net/shop/%d0%bc%d1%83%d1%83%d0%bd-%d1%80%d … zpolzva_Muun_Rajz

# 625
Гери, регулира ли се цикъла на дъщеря ти? Моята също е с много нередовен и силни болки. Вече 2 месеца не й идва и взех да се притеснявам. Водих я на гинеколог миналият месец и уж всичко беше наред.
Крема го поръчах, ще се мажа и аз. Какво количество обаче се маже наведнъж, някой може ли да ме ориентира?

# 626
Гери, регулира ли се цикъла на дъщеря ти? Моята също е с много нередовен и силни болки. Вече 2 месеца не й идва и взех да се притеснявам. Водих я на гинеколог миналият месец и уж всичко беше наред.
Крема го поръчах, ще се мажа и аз. Какво количество обаче се маже наведнъж, някой може ли да ме ориентира?
То пише - половин чаена лъжичка два пъти дневно!

# 627
След шест месечно отсъствие на цикъл, вече 2 месеца и идва редовно.
Освен крема и варях и едни билки при нередовна менструация и пиеше едни капки от Аквасорс пак есенциални мастни киселини. Незнам кое и помогна да и дойде, може би е комплексно от всичко или пък просто е дошъл момента. Незнам.

# 628
  • Пловдив
На каква възраст са дъщерите ви? Моята е на почти 16, дойде и на 14 и 1 година беше много нередовен, сега вече е наред. Питах моята гинеколожка, каза, че до 3 г. от идването на цикъла е нормално да има такива аномалии.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 19:51 от amaru2

# 629
Моята след 4 месеца ще стане на 18. В пети клас й прецапа за един ден и после й дойде чак в след 12 месеца. Така че аз го броя от 6 клас.Сега е 11-ти, но още й е нередовен. За сметка на това обилен и продължителен като на майка й Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт