Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №31

• 37 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
При мен, дето толкова време ми зацапваше, рукна на потоп. Никога не ми е било ненормално силно и яко се стреснах. Пия кръвоспиращо и стоя на тръни.

# 271
  • София
На мен цялата 2024 ми беше много силно първите 2 дни. Стресиращо е!

# 272
Ох, при мен е без правила! В понеделник порой, пих кръвоспиращите, вторник нито капка, не пих нищо, в сряда нормално, и вчера следобед пак потоп, и пак пия хапчетата...

# 273
  • София
Отиди на лекар в такъв случай.

# 274
  • Бургас
На Сърбежка сърбежа е точно където мен цяло лято ме сърбя, подлуди ме. С какво ли не мазах, включително и кортикостероиди.
Really, дано да го овладееш, че наистина това е ужасно и страшно. Ако имаш нужда мога да напиша всичко, което съм ползвала и действа. Но когато е силен теч трябва време докато намалее.

# 275
  • София
Имам някои дни - 1-2 месечно, преди цикъл, когато ме сърби навсякъде.

# 276
Благодаря ти, Гал, сега е нормално след хапчетата. Ходя често, често до вц-то от паника, но не се лее...

# 277
  • Варна
Здравейте , може ли да кажете от кой вид вечерна иглика пиете и сте доволни ?

# 278
Здравейте , може ли да кажете от кой вид вечерна иглика пиете и сте доволни ?
Аз пия тази вече 2 месеца, защото започна да ми закъснявя цикъла с по 5-6 дни, откакто я пия ми идва на по малко дни.

# 279
Тя вечерната иглика доколкото знам е един вид,но може и да бъркамАз пия на Now Food.

# 280
Аз разбирам, че идва цикъл, по намалената енергия и увеличен апетит два дни по-рано, добавени към останалите екстри.
Организмът се подготвя за кръвозагубата, която при мен е значителна и влиза в енергоспестяващ режим.

# 281
# 282
Не знаех, че сърбежът по/между гърдите е симптом на състоянието ни. Отдавах го на много суха кожа и не спирам да мажа и хидратирам. Вече си мислех, че психясвам (не че психически съм наред), но сега ми е по-спокойно.
Първите два дни от цъкъла ми е кошмар, винаги нацапана и с хиляди ката дрехи, за да прикриват проблеми. Буквално за секунди става изсипването и няма шанс за спасение и така по няколко пъти

# 283
Аз съм сменяла иглика на няколко фирми, все добре си действа. Увеличавам я преди цикъл и овулация. Оф кажете с това сърцебиене нещо по конкретно, как се справяте. Беше поспряло от игликата сега пак почва. Докарва ме до ужасно безсъние. Точно като заспивам и сърцето ми откача. Сега валидола поуспокоява работата. Пия иглика и омега 3. Цикъла си е обилен и с болки в гърдите, слабините и къде ли не, схващане на мускул на дупето, което си отминава само за ден два.

# 284
  • Пловдив

Първите два дни от цъкъла ми е кошмар, винаги нацапана и с хиляди ката дрехи, за да прикриват проблеми. Буквално за секунди става изсипването и няма шанс за спасение и така по няколко пъти

И на мен тази година ми се случи на няколко пъти за първи път. Бях в шок, и аз нося доста дрехи, но е страшно защото работя с бяло облекло и съм на тръни при всяко ставане от стола, докато ида до тоалетната.
А какви са тези кръвоспиращи хапчета?

Общи условия

Активация на акаунт