Дали ми изневерява?

• 6 736
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
Авторът има патологична ревност и някви натрапливости по тази тема, което обаче не изключва жената наистина да кръшка предвид описаното поведение докато са били заедно.

То е очевидно, че тя кръшка. Той и затова се е изнервил и параносал - да не би случайно да му се потвърдят съмненията.
Възможно е ако с очите си я види в леглото им с чужд мъж, да продължи да се съмнява и да се параноясва дали му изневерява.

# 181
Скрит текст:
Авторът има патологична ревност и някви натрапливости по тази тема, което обаче не изключва жената наистина да кръшка предвид описаното поведение докато са били заедно.

То е очевидно, че тя кръшка. Той и затова се е изнервил и параносал - да не би случайно да му се потвърдят съмненията.
Възможно е ако с очите си я види в леглото им с чужд мъж, да продължи да се съмнява и да се параноясва дали му изневерява.
Ъ? Ще я види с очите си в леглото им с чужд мъж и само ще се съмнява, без да е убеден ли? Е, това вече ще е неочакван разврат на събитията.

# 182
Виж ся братле. Ако имаш съмнения, че ти изневерява, значи е истина. Тя отхвърля идеята, че го прави и те манипулира брат, изкарва те луд. НЕНОРМАЛЕН. Най-добре и ти изневери, та да си знае мястото като жена. Жената трябва да си знае местото. Не си ти виновен за това, че тая ти изневерява и си чеше крастата на други места. И ти трябва да поглезиш своя бандит Wink . Дерзай напред, войнико и умната!!!

# 183

Ъ? Ще я види с очите си в леглото им с чужд мъж и само ще се съмнява, без да е убеден ли? Е, това вече ще е неочакван разврат на събитията.
Съмнения дали е бил целия или само главичката.

# 184
Абе , хора не давайте такива съвети,,АКО ИМАШ СЪМНЕНИЯ ",на мен пък не ми изглежда точно така и го казвам от гледна точка на човек който му са изневерявали .От това описаното и фактът че авторът скри много неща си мисля че описаното от него не е точно така.А ,и ако е изневерил какво можеш да направиш ?

# 185
  • София
Ха дано ви се паднат ревниви жени да видите как е!
Защо погледна наляво? А сега защо гледаш надясно? Къде беше половин час?
И в 12.00 на Нова година, по време на химна "Закълни се, че няма друга!"
12:05 "Излъга ме, не ти вярвам".

# 186
  • София
Това твърдение е много странно. Нарцисистът е его маниак. То не е точно ревност, просто не може да приеме, че той е виновен за нещо и прехвърля вината на "някой друг". Някой мъж, който ще отнеме жертвата му. Която не му изневерява, а просто се е усетила какво става.
Освен това, има поне 5 вида нарцисисти.
Не сме на лекция, не мога да ти обясня нещата, но ще ти кажа едно, изключително нарцистично е да влизаш във всяка тема и да я правиш тема за себе си.

# 187

Съмнения дали е бил целия или само главичката.
Какво значение има какво точно са правили?

Някои неща не ги разбирам. Защо хора, които са несигурни в половинките си, стоят още с тях? Защо хора, в които постоянно се съмняват, не си тръгват сами?

Луда работа просто.

# 188
  • София
Аз това се питам - каква е била крайната цел да я следи една година? И ако я хване какво?
Голямата награда?
Ми ето, разделени са. Какво повече?
Оскар за главна роля във филм на ужасите?

# 189
Някои неща не ги разбирам. Защо хора, които са несигурни в половинките си, стоят още с тях? Защо хора, в които постоянно се съмняват, не си тръгват сами?
Луда работа просто.

Предполагам стоят от отговорност. Особено на мъжете им е втълпен някакъв "дълг" към половинката.

Ако "евакуирането на кораба" за жените е рутинна процедура, мъжете от своя страна възприема себе си като капитана на кораба и приемат бягството си като личен провал. То и затова 2/3 от женените мъже изглеждат като смачкани стафиди, защото смятат, че са от страната на силата като издържат на унижение и неуважение.

Отделно, жените са по умели в обработката. Виждал съм жена да прави забележка на мъжа си, че заглежда други жени на улицата, докато тя най-безсрамно си му изневерява.

# 190
Съмнявам се в доста случаи, че е заради напускането последен на кораба. Жена му, само защото е жена, покаже ли, че търси секс, ще се намерят мераклии. Оттам нататък - работи, гледа си детето, има собствено жилище, грижи се за домакинството най-вероятно... Като цяло има какво положително да допринесе във връзка. Авторът - мъж, няма жилище, няма високи доходи, държи се маниакално, не изглежда да се грижи за детето си, ако и не е привлекателен чисто физически, съвсем не виждам как лесно ще си намери друга.

# 191
Четейки подобни истории, все повече се убеждавам, че първото, което искам и очаквам от един мъж, е да е нормален, спокоен, уравновесен, на място.

# 192
Аз това се питам - каква е била крайната цел да я следи една година? И ако я хване какво?
Голямата награда?
Ми ето, разделени са. Какво повече?
Оскар за главна роля във филм на ужасите?
Понеже имах такива съмнения с първата ми приятелка и първа любов, това наистина е нещо ужасно, тези съмнения те ядат от вътре и се пържиш на бавен огън. Хем от една страна имаш някакви доста ясни индикации, от друга имаш думите, дори обвиненията че не и вярваш, както и собствените си чувства. Не можах да я хвана през периода, в който е имала паралелна връзка, но тези съмнения останаха до края на отношенията ни и никога не я взех на сериозно въпреки годините прекарани заедно. Тогава бях в началните 20 години и имах време за такива не особени ангажиращи отношения, но е някакъв ад да живееш по този начин вече при наличие на дете и други обвързаности. Така че разбирам защо някои хора се побъркват в подобна ситуация.
Между другото разбрах случайно след 20 години, че съмненията ми са били оправдани и пак ми стана гадно

# 193
rf22, много тъпо.

Но какво си правил години с жена, която не можеш да възприемеш на сериозно? Rolling Eyes Харесвало ти е да си играеш на детектив? Допадало ти е усещането, че е твоя, но не съвсем? Не те разбирам.

В крайна сметка си изгубил и твоето, че и нейното време, защото въпреки че мацката явно ѝ е било кеф да тъче на два стана, най-вероятно ти си бил избор номер едно и се е надявала нещата с теб да се развият повече.

# 194
Аз пък мисля че жената въобще даже не е слагала спирала.Просто авторът е усетил на къде върви и е решил да право друго бебе,и за да предотврати това е измислила това със спиралата.Но да разбирам напълно какво е да те изяждат съмнения,ама много важното в такъв случай да останеш заземен на земята и по културен и интелигентен начин да стъпиш на истината.От друга страна тя работи в общината, предполагам в малко населено място и ако има такива индикации реално това не остава скрито , абсолютно съм съгласна че някоя гугутка щеше да му снесе какво прави жена му .Това също съм го изпитала на собствен гръб.Хем ,ми е жал за автора защото знам какво е това чувство да мислиш че половината ти изневерява ,ала в този случай не мисля че е така и мисля че той е прекалил.За съжаление не мисля че той ще може да оправи нещата.Друго нещо много добре са му казали да иде на терапия и трябва да промени мисленето си .

Общи условия

Активация на акаунт