За прословутите граници в отношенията ни с хората

• 10 865
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
  • Melmak
Всяко обобщение е и неправилно. Не знам българите колко милиона сме ако броим тези в чужбина също.. сигурно около 8. И ако половината са мъже… то няма как да кажем от тия 4 милиона мъже колко точно са мамини синковци. Има и такива, има и много, които не са.

# 241
Същото важи и за италианците и за индийците. Те са доста повече от 4 млн., но като обща тенденция/култура сме си баш същите.

# 242
Тук, в България мъжете може да са душмани, първични и темерути, но не бих казала, че са мамини синчета. Поне не и повечето.
Виж, за италианците имам друго мнение. Те не са точно мамини синчета, но са тотално под властта на мама, за тях е като Господ – слушаш и изпълняваш повелята.
Иначе, аз съм си фен на горещите, емоционални, импулсивни мъже.

# 243
  • По света и у нас
Ма кой индиец е горещ и необуздан, “пламенен” - Боже мой 😂. От милиард и половина 25 актьори може и да намериш да са такива, останалите правят йога на по една фурма на ден.

# 244
А, не, аз индийци не харесвам. Обърка потребителките.

# 245
  • София
Не ги харесвам аз тия народи, носят ми усещане за циг@нийка. А индийците са си горна каста на циганите. И са шумни, невъзпитани и неприятни. Има напрягане дори в интонацията им. Предпочитам надменни англичани или разюздани американци.
Като съм в кафе тип Коста или Старбъкс, където се вряка, кикоти и грухти, винаги е от южни народи или араби.

# 246
  • Melmak
Хахаха, представих си горещ индиец - потен и космат, такъв тъмничък с ужасния им акцент. 😁😁😁😁😁😁

# 247
  • София
Един мой преподавател в Малага, възрастен, доста дребен, се хилеше. Вика, идвате тук чужденките и си викате, охооо, Испания, Антонио Бандерас, а като се огледате и то всички като мен Simple Smile Сигурно с индийците е същото, поне там нямам поглед и върху киното, та изобщо не мога да си представя атрактивен индиец

# 248
Индийците много се различават помежду си. Най-ниските касти са точно като нашите малцинства. Нямат нищо общо с високите касти, дори на външен вид. Та зависи с какви хора сте се сблъскали.

# 249
  • Melmak
То от северната част на Испания като тръгнеш на юг разликите са огромни. Какво остава за някои други държави.

Примерно италианците хубаво казвате свързани с майките и голямата италианска фамилия. Те са си свалячи и кавалери, с тях е приятно да се комуникира като цяло. За малко долче вита са супер, но не знам за трайна връзка … малко положението сякаш е “руси, черни, всички са неверни”. 😁😁😁

Като цяло за семейство мисля, че е хубаво да избираме хора със сходни ценности и без големи културни различия. Признавам, за мен и религията е граница. Нито искам фанатик, нито някой, който не знае елементарни неща. И да, признавам, че съзнателно съм избягвала други религии. Уважавам ги, ама не и да си играем на семейство. Просто така се решават много проблеми още в началото.

# 250
Аз не харесвам мъже нито индийци, нито италианци. И в двете държави ходя често, досега не съм била привлечена от мъж. Индийците са цигани, дори и богатите, италианците са ми малко изпе.....тени или са дебеланчовци. Grin
Гърците са красиви, но до 35-г.възраст. после стават чичовци.

# 251
Ето препратка с границите при различните народности.
Къде се спазват или нарушават най-много.
За мен тук на Балканите, както и при латини, испаноговорящи, италианци, личните граници са каша.
Скандинавци, американци, англичани държат първенство по хладина, дистанция и зачитане на границите в отношенията.

# 252
Точно така е, да.
Но пък имаме и друг пример - едни от най-големите психопати и серийни убийци, хора с депресия и т.н. ментални проблеми са именно хладните народи, с ярките граници. Което доказва, че в природата на човек (както и на всяко живо същество) е да е в общество, иначе сам загива.

# 253
Аз си го обяснявам с изтласкването на емоциите. По-ниската експресивност/изразяване на емоциите – и в негативния, и в положителния спектър.

# 254
И в това, че нямаш подкрепа, някой който да знаеш, че ще застане зад теб, да споделиш и т.н. или да забележи, че вещо с теб не е наред, знаеш че си изцяло сам

Общи условия

Активация на акаунт