Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 24 836
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Минахме през Маринов. Прегледа е 120лв в новият център Сърце на Гешов. За щастие всичко е наред при нас. След година пак ще отидем на профилактичен.

# 646
Минахме през Маринов. Прегледа е 120лв в новият център Сърце на Гешов. За щастие всичко е наред при нас. След година пак ще отидем на профилактичен.

Здравей, пускат ли партньора на прегледа?
Аз съм на преглед другата седмица и се надявам всичко да е наред, какво и при вас е било Simple Smile

# 647
И на феталната ехокардиография пусна половинката. Иначе днес бяхме на преглед с малката и пак таткото беше с нас.

# 648
И на феталната ехокардиография пусна половинката. Иначе днес бяхме на преглед с малката и пак таткото беше с нас.
супер , много благодаря за отговора Simple Smile

# 649
Ние също бяхме при Маринов. И при нас нещата са добре. Имахме съмнения за проблем с междукамерната преграда, но за щастие дефектът се е затворил и сега ще наблюдаваме за форамен овале дали ще се затвори след една година. Голямата пък има пролапс, но каза, че и това е нормално и се води здраво сърце. За двете деца прегледът беше 180 лв.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 18:03 от Gery666_

# 650
Уф и аз тея дни я мисля тази операция. Нямам капацитета честно казано да преценя дали е кадърно направена, но ми правят впечатление няколко неща, едно от тях е подутината точно над разреза, която стои като прищипана кожа, а самия разрез е все едно вдлъбнат и не знам това дали ще се прибере.
Това до 6м нааай много година ще се оправи.

Рокет вземи си крем за зърна (аз ползвах на лансинох и съм много доволна, пак бих ползвала него). Мажех много и след кърмене, само той ме спаси мен от рани. Наистина опитай, не се знае може този път да стане лесно.

Моята линия пък изчезна неусетно и пъпа се оправи без да разбера. Със сегашната Б пък пъпчето ми е изпъкнало навън 🤣🤣 много ми е смешно, като тапа седи и ако я дръпна, че “спихне балона” 🤣🤣
Аз съм раждала по метода Щарк, бързо се възстанових, белега ми е ниско. Нямам забележки. Чувствителност започнах да имам около 1г някъде след секциото.
Всеки е различен, никой не знае кое на кого как ще повлияе.

# 651
След прегледа при д-р Чучумишев, той ме насочи също към фетална ехокардиография, запазих час при доц. Маринов и ще видим в петък как ще е. Запазих в новия му център, защото ме устройват датите там, не съм звъняла в Надежда.

Имам и друг въпрос, може да е странно, но аз нали се притеснявам за всичко, със задна плацента съм и усещам доста активно бебето, почти постоянно. Бях срещала информация, че и не е хубаво да е прекалено активно бебето, въпреки че не знам кое е прекалено. Не се оплаквам, че го усещам, просто се чудя всичко наред ли е Grinning

# 652
За мен беше по-страшно да не я усещам. И моята плацента беше задна и бебето беше по-активно. В началото беше сладко да я усещам, но с напредването на бременноста беше болезнено. Маринов даже като я гледа и каза, че грам не стои мирно. И сега е същата 😀  Към края на бременноста пък стана по-ленива и в комбинация с изоставащите размери и малкото води ме беше страх, ако не я усетя.  Дори ме вкараха в болница за да ме следят изкъсо. Но след една вечер ме пуснаха.

Наслаждавай се колкото можеш ❤

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 12:10 от Пълнолуние

# 653
Голдънче, нормално 😊 Моят юнак ми съсипа ребрата и бъбреците, че аз съм ниска, а той много висок и му беше тясно 🤣 Ако някой ти каже, че с напредване на бременността ще спре да рита, защото ще му е тясно....не му вярвай 😅 направо ме спукваше от ритници до самия край 😍 Сравнително рано започна да ме рита и то много силно.

# 654
Да и аз от 16 гс усещам и вече в 21 гс си е доста силно, то само притеснения сега, защо рита, защо не рита, аз още ни съм спокойна, въпреки че на 2.6 ми беше ФМ и видях, че всичко е наред.  Доктора се усъмни за междукамерен дефект и ще видя Маринов какво ще каже.

# 655
Кога ще ходите при Маринов? Дано всичко е наред. Ще те чакам да пишеш с хубави новини.

P.S. Видях, че си писала за петък. Стискам палци.

# 656
Да в петък успях да запазя, беше най-ранния свободен час. Надявам се всичко да е наред, ще пиша като мине прегледа, виждам че доста от тук сте доволни от него. Радвам се, че и Чучумишев ми го препоръча и отделно и вие тук

# 657
Здравейте! При мен е някаква лудница, но сега е малките часове намерих време да мина да се отчета 😄
На 04.06 в Софиямед се роди нашият син.Родих го в 38 г.с. планово секцио, заради лошо разположение и омотана пъпна връв. Всичко мина чудесно, възстанових се изключително бързо и с бебчо си се гледаме вкъщи.

# 658
  • Замък сред облаците
Честито, Мел! Да сте живи и здрави, бързо възстановяване ти желая!

# 659
Мел, честито съкворище! Да сте много здрави, щастливи и много нагушкани!

Общи условия

Активация на акаунт