Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 24 832
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Честито, живи и здрави Simple Smile много късмет да има малкия юнак Simple Smile!

# 661
Честито Мел. Да сте живи и здрави и много да Ви радва малкият принц 💙

# 662
Честито момченце, да е жив и здрав и много обичан Blue Heart

Аз така и не писах след ехокардиографията, много съм доволна от прегледа при д-р Маринов, страхотен човек е, огледа всичко,  каза че дефекта ще се затвори и няма да ме разхожда пак до кабинета, като се роди бебето тогава да направим един преглед. Доста ме успокои като прегледа всички детайли, а малката много шаваше и той едва успя да си измери сърцето Smiley Каза, че била много активно бебе.

# 663
Честито, Мел! Живи и здрави бъдете 🍀

# 664
Честито малко човече Мел, бъдете здрави, щастливи и се радвайте на всяка секунда заедно! Много късмет на момченцето! Flowers Four Leaf Clover

Golden, радвам се, че всичко е наред с бебчето. Спокоен остатък от бременността.  Blush

# 665
Честито, Мел 🍀 Бъдете много здрави и много щастливи! 😊

# 666
Честито момченце, Мел!! Бъдете живи и здрави двамата, много се радвам, че бързо си се възстановила и сега можеш да се отдадеш на бебешки грижи и гушкане изцяло 🩵

# 667
Благодаря ви, момичета! ❤️

# 668
Mel, и в тази тема да ти кажа, честито бебче! Flowers Hibiscus

Нашият втори господин също се появи на бял свят на 13.06 с планово секцио.
Операцията премина малко по-тежко от първия път и възстановяването също е по-трудно. Та, да не казвам голяма дума, но аз спирам на 2 деца. Joy

# 669
Честито момичета, живи и здрави да са бебета 🍀
rocket даже не бях разбрала, че е дошло време да раждаш 😳 как лети това време
На мен пък все повече ми се отщява изобщо да имам второ дете, което изобщо не го очаквах от себе си.

# 670
Честито, момичета! Здрави да сте всички!

# 671
Честито, Rocket. Да ти е жив и здрав малкият господин. Бързо да се възстановиш 💙

# 672
Честито бебче, Рокет Simple Smile жив и здрав и с късмет Simple Smile Алисън не се отказвай - като видиш едно пухкаво самунче и всичко се нарежда:)

# 673
  • Замък сред облаците
Честито, Рокет! Леко възстановяване занапред, здрави дечица!

Алисън, каквото и да решиш няма грешен избор Simple Smile

# 674
mel и rocket, честити рожби! Нека да са ви здрави и да растат много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт