ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 2

• 23 619
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Cutie  предполагам, че това ти е първо детенце - спокойно, нищо му няма.
Като стане на 2 години и яде камъчета от улицата или бели червейчета /ако баща му е рибар/, няма да ти прави голямо впечатление. Казвам го от опит 😄

# 76
Светли празници, момичета! Да сте много здрави всички и семействата ви. Hug

Аз имам малко страничен въпрос - знаете ли къде могат да се дарят или подарят старите бебешки и детски дрехи? Каквото мога, давам на познати, но ме е яд да извърлям и останалото пазя… но вече и пространството ми намалява.

# 77
Светли празници, прекрасни! Да са ви здраве, любов и светлина в сърцата и домовете! ❤️ Всичко, за което мечтаете, да се сбъдва с лекота!

Ние сме си тази Коледа тримата вкъщи - без гости, без посещения. Може би ще се видим с приятели утре и ще идем на дълга разходка, а може би няма. Сега се подготвяме за първата си Бъдни вечер трима и се усеща много специално ❤️

# 78
Светли празници!
Ние сме тази вечер с баба и дядо (родителите на ММ), а утре с другите. Доста мърморих, че трябва да посрещам гости, но по-принцип много си ги обичам, а пък и те дойдоха с всичко нужно, а мъжа ми се занимава с бебчо, май ще се окажа по-свободна от всякога. Мисля, че съм забравила какво правят свободните хора и ми е неестествено да стоя например на стол без да правя нищо.

Пожелавам на всички ни здраве, и здраве пак здраве за нас и дечицата ни и целите ни семейства! На всички болни мами изпращам прегръдки и молитви нека лошото да отмине и да са здрави и да гушкат здрави бебчета!💐❤

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 20:51 от Isibel

# 79
Весели празници на Мами пожелавам на вас и вашите семейства най вече здраве ,щастие ,късмет и много сбъднати мечти.

# 80
Аз имам малко страничен въпрос - знаете ли къде могат да се дарят или подарят старите бебешки и детски дрехи? Каквото мога, давам на познати, но ме е яд да извърлям и останалото пазя… но вече и пространството ми намалява.
Ние даряваме в контейнерите за дрехи на Уницеф.

# 81
Весела Коледа, момичета, първата от много прекрасни с бебоците.

Ние сме с баба и дядо, но без излишни приготовления и стрес. Следваме си нашия ритъм и както се случи денят.

# 82
Честито Рождество Христово!Бъдете живи и здрави,много обичани и успешни със семействата си!Пожелавам ви щастливи бебчета,лесно преминаване през трудните моменти и незабравими мигове❤️❤️❤️

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 12:09 от Lunatichka92

# 83
Весели празници на всички - бъдете здрави, спокойни и усмихнати, вие, бебенца и всички около вас Heart

# 84
Весела Коледа на всички! Понякога имам чувството, че най-съкровеното ни желание се сбъдна тази година Heart Винаги преди съм си мислела, че макар много да искам дете, то няма как да ме определи като човек, че аз съм личност без него и няма да се върти вселената ми само около него. От една страна това продължава да е вярно , от друга не съвсем. Сигурно разбирате за какво говоря. Heart

Да посрещаме гости ми се струва overkill… едва смогнахме с ММ да изчистим сготвим опаковаме подаръци изкъпем нас и бебето, да го дондуркаме храним и приспим и да седнем в 23 на трапезата хаха НО ние сме канени на гости - и при едната рода и при другата и честно казано с радост чакам някой да ме нагости мен, да подондуркат бебка вместо мен и абе да си починем с ММ малко ахах

# 85
Весела Коледа! Hug
И на нас вчера ни беше идеално. Баба и леля дойдоха да си гушкат малката пръжка, и ние успяхме да глътнем малко въздух Grinning
Противно на очакванията, ние сме доста традиционно семейство. Жена ми особено е традиционна и вярваща (аз съм от смесен брак и не съм вярваща). Тя направи боб, зелник, ошав, сарми и питка с късмети. Спази толкова много традиции - какво се слага и не се слага, колко ястия, кое парче за кого, къщата, пък най-възрастния, пък той да чупи питката, и още куп неща, които в семейството, в което израснах, изобщо не сме ги правили. Усещаше се като истинска бъдни вечер. Липсваха токсичните роднини, по стечение на обстоятелствата, и наистина си прекарахме добре за пръв път от години.

# 86
Аз не съм вярващи,но като типичен представител на зодия рак(затова и съм толкова емоционална и някой път ви дразня🤗),обожавам семейните празници.Макар че човечето стана в 2 и си седяхме до 6,успях да се приготвя с 11 ястия за масата.Е,днес вече съм разглобена,но имам още час работа и си лягаме с мъника да гледаме коледни филми.Фости няма да имаме и за първа година няма да ходим у нас.Далеч е,времето е лошо,при тях е студено и не ми се е рискува да го водя.

Малко проспахме първата Коледа😂

# 87
Много сладки джудженца! ✨

# 88
Честита Коледа на всички!Бъдете здрави и благословени вие и семействата ви и бебоците да са ни здравички и да растат щастливи и обичани

# 89
  • Sofia
Весела Коледа на всички. Дано намерите топлина и уют в домовете с малките съкровища.

Общи условия

Активация на акаунт