Преди да разберем, че ще ни дадат количка пообиколихме малко магазини, като се бях спряла на няколко модела - Cybex Balios/Priam, Inglesina (не успях да я видя, тъй като я има в София и не стигнахме до пътуването) Anex и Venicci. С мъжче харесахме Venicci-то, лека (~11кг) маневрена, много лесна за сгъване, като нямаше да ползваме техния кош, мислехме да вземем 2в1 и кош за кола на Cybex - чисто ценово надделя. Първото ми дете изобщо не стоеше в количка и не ни се инвестира голяма сума в нещо, което може и да не бъде ползвано. Отделно покрай нас приятели я използват с две поредни деца и не са имали никакви проблеми за всички тези години употреба.
Ще запазвате ли стволови клетки, на коя фирма сте се спрели? Тепърва започвам проучване по този въпрос

Рано , не рано започнах с покупките, оставила съм някой консумативи за намаленията май месец, едрите неща ги имаме отпреди. Дрешки - накупих малко
ами слаб ми е ангела, а и хванах някой промоции. Пък и така по не усещам харчалъка, че ако оставя всичко за накрая ще се усет рязко.На болните момичета стискам палци бързо да оздравяват!

Хахахаха, много ме развесели твоят пост! И моите ангели са слаби. Купих шишета на Нук, стъклени с каучукови биберони, стерилизатор, уред за затопляне на вода, пан на Нук, купих чаршафи, матрак, протектор за матрака, всичко от озон.бг. От Зара купих килимче, пердета, гнездо, хавлия за баня, спален чувал.
В ХМ много харесвам дрешките за новородени, може би от там ще набавя. Ваничка няма да купувам, понеже имаме вана, ще сложа вътре мека подложка с някаква допълнителна поставка.
AirplaneMode, ще го пробвам това, нямам избор! Много ти благодаря за препоръката.

Дрешки си нямам за момченце и това си пазаря да ми минава мерака