На Коледа се случват чудеса, а през ЮНИ ще прегърнем нашата сбъдната мечта. - тема 2

• 33 253
  • 804
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм все още с повръщане всеки ден от 6-та седмица досега Joy понякога е като по часовник даже, каквото и да закуся, било то нещо сухо, твърдо или здравословно го повръщам. Понякога и по обяд, и след вечеря. Свикнах си Smile

# 61
Стискам палци да отмине,защото наистина е кофти🥹Иначе аз от самото начало започнах да взимам хапчета против гадене и със тях беше по-добре ,но в никакъв случай не ми стопира гаденето

# 62
Аз също от 6-та седмица съм със силно гадене, повръщане и силна непоносимост към почти всичи по-наситени миризми, независимо дали е парфюм или храна😅. Наложи се да сменя душгел, шампоан сапуни понеже ми ставаше лошо. За щастие постепенно намаля и сега (16г.с.) ми е лошо за момент сутрин преди да закуся. иначе все още си имам непоносимост към някои миризми.
 Относно козметиката за бременни използвам олиото от серията babylove на DM, като преди това слагам обикновен крем за тяло.
Аз съм все още с повръщане всеки ден от 6-та седмица досега Joy понякога е като по часовник даже, каквото и да закуся, било то нещо сухо, твърдо или здравословно го повръщам. Понякога и по обяд, и след вечеря. Свикнах си Smile
За гаденето ми помогна пиенето на студено, не вода, но си взимам например плодов сироп от Harmonica и газирана вода и си слагам мнооого лед. 😄

# 63
Здравейте:)))) Омега на коя фирма взимате?Тъй като аз не ям риба и съм сигурна ,че няма как да я набавя .

# 64
Здравейте:)))) Омега на коя фирма взимате?Тъй като аз не ям риба и съм сигурна ,че няма как да я набавя .

Привет,
АГ ми предписа Glandol, който е с гама-линоленова киселина от борагово масло, омега-3 мастни киселини и витамин D. Буквално копирам инфото от интернет, защото не съм много на ясно с различните омеги.
Формулата на Glandol е с високо съдържание на есенциални полиненаситени мастни киселини:
    - гама-линоленова киселина (GLA, омега-6) от масло от пореч;
    - докозахексаенова киселина (DHA, омега-3) от EPAX 6015 TG концентрат от рибено масло;
    - ейкозапентаенова киселина (EPA, омега-3) от EPAX 6015 TG концентрат от рибено масло.

Поздрави!

# 65
Rubitooo В чиата има също доста омега и е много полезна.

# 66
Здравейте, момичета! Честито на всички бъдещи мами. От много години чакам да се запиша в такава тема и ето, че тази моя мечта се сбъдва ❤️🎅 След последния преглед вече потвърдено чакаме госпожица с термин 15.06.2025

# 67
Здравейте и от мен!
С термин 24.06.2025 г. и очакваме момиченце RibbonRibbonRibbon
Първа бременност - спонтанно забременяване (с тромбофилия съм на терапия НМХ, следя се онлайн при д-р Веселина Иванова - хематолог)
Правила съм НИПТ, БХС, 2 бр. ФМ (за спокойствие) - едната при Стоилов в Добрич, доволна съм от него.
От Варна съм
Ще се радвам, ако мога да бъда полезна на някой и се надявам да намирам интересна информация тук. Ще се постарая да следя темата.

Чета:
Книга за бременната - Уилям Сиърс (препоръчвам)

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 17:36 от bell3636

# 68
  • Пловдив

Пия прегнакеър макс, който си има хапче с всичките омеги необходими за бременността 😌

# 69
Здравейте момичета записвам се и аз първа бременност желана планувана в 15г.с. съм с термин 20юни момче😊 искам да ви попитам с какво се мажете аз започнах с продукт на палмерс после приятелка ми каза че е използвала бебешко олио за тяло и ми стана интересно вие какви продукти ползвате😊

# 70
Здравейте, момичета, терминът ми е към края на юни, първа бременност, след 10 години опити и процедури, на 39 години. Пиша, за да разбера дали има някоя друга като мен. От няколко дни ми е много нервно и страшно се дразня с мъжа ми. Изпитвам зверска вина, защото вместо да се радвам, че най-накрая съм бременна, аз изпитвам тъга. Разбирам, че имам големи натрупвания през годините, но не съм очаквала сега точно да ми избият. Някоя така психически и емоционално лабилна като мен? Как се справяте?

# 71
Pipinu Аз лично в началото на бременноста бях така😅И аз се чувствах много тъпо ,но според мен са хормони които неможеш да контролираш .Мен ми беше мн гадно и постоянно се извинявах на моя приятел ,но пък той ме разбираше и като му се заяждах или дразнех само подминаваше и се правеше на ударен😀😀😀😀Но наистина кофти период палиш за секунда за глупости😅
Аз лично се успях да се контролирам ,просто се наредиха хормоните според мен

# 72
Ох, благодаря ти, имам нужда да чуя, че е някакси нормално, въпреки че нищо нормално не виждам в подобни ситуации... Дано отмине скоро, напълно безпричинно е, но не мога да го контролирам.. ужасена съм от себе си. 😞
Pipinu Аз лично в началото на бременноста бях така😅И аз се чувствах много тъпо ,но според мен са хормони които неможеш да контролираш .Мен ми беше мн гадно и постоянно се извинявах на моя приятел ,но пък той ме разбираше и като му се заяждах или дразнех само подминаваше и се правеше на ударен😀😀😀😀Но наистина кофти период палиш за секунда за глупости😅

# 73
Pipinu Напълно те разбирам ,аз също не бях подготвена за тези емоции още повече моя приятел ме подкрепи да не работя за да ми е по-спокойно ,а аз като няква вещица😀Аз си представях,че ще летя в облаците от щастие 😀Но уви.Ще мине ,просто търпение от стена на твоя човек и не се обвинявай !

# 74
Здравейте, момичета, терминът ми е към края на юни, първа бременност, след 10 години опити и процедури, на 39 години. Пиша, за да разбера дали има някоя друга като мен. От няколко дни ми е много нервно и страшно се дразня с мъжа ми. Изпитвам зверска вина, защото вместо да се радвам, че най-накрая съм бременна, аз изпитвам тъга. Разбирам, че имам големи натрупвания през годините, но не съм очаквала сега точно да ми избият. Някоя така психически и емоционално лабилна като мен? Как се справяте?

Здравейте,
При нас опитите бяха 5 години, неизяснен стерилитет, 4 инсиминации и 3 ин витро, най-накрая се случи! Мисля, че ви разбирам за какво говорите Simple Smile
Имах и аз подобни моменти на необяснма нервност, но после се смяхме и двамата на нелепите мои изказвания и излишни дразнене.
По-комичното беше преди няколко дни, когато почвах да плача през 5 мин. Моя ми казва нещо съвсем нормално и аз рев, после мълчи, аз пак рев, пита ме защо плача, а аз през сълзи му казвам, че не знам - той почва да ми се смее, а аз почвам да плача повече, защото ми се смее и изведнъж и аз почвам да се смея... Абе ... пълен цирк бях :joy
А на следващия ден - нищо подобно ...
Обяснявам си го с Хормоните ... или както казваше една моя приятелка: "Бременният ми мозък".

Общи условия

Активация на акаунт