Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 797
  • 314
  •   1
Отговори
# 90
Препоръчвам да погледнеш какво е теносиновит на Де Кервен - дали на същото място те боли. На мен ми се появи малко преди да родя и все си казвах, че ще мине, но стана все по-силна болката с носенето на бебето. Като малката беше на 4 месеца най-после реших да отида на преглед и се оказа тази диагноза. Първо правих физиотерапии, но нулев ефект и накрая кортикостероидна инжекция ме оправи и пу пу и до момента няма проблем.
Говорете ми за болки 🤣🤣🤣 Аз имам и проблеми с китките и слагам един спец.накитник за поддържане,защото много ме боли на моменти. И дископатията ми праща смс-и редовно 🤣 а аз я имам на 3 места 😵💫🤪

# 91
Ами аз имам голям и доста твърд ганглион на едната китка, който порасна през бременността, ама операцията е безсмислена. А болката в другата ръка доста прилича на това,което каза, но ходих на двама ортопеди и не ми казаха такова чудо.

# 92
Момичета, от къде пазарувате пюрета? Следите промоциите в Лидл, Кауфланд, ДМ и тн. или поръчвате онлайн?

# 93
Ами общо взето по промоции, иначе в метро също има като вземеш повече бройки. Като цяло не взимам повече от за седмица, че не знам дали няма да реши да не яде или да му се спре нещо.

# 94
Моята в момента е на ДМ пюретата само тях яде и то дм био, преди взимах от детския магазин ама ги отказа. От ДМ яде мюсли и плодови с ядки ,иначе само спагети болонезе ,сигурно защото спагетите са цели. От вчера е на тяхното мляко, защото Лактаната при нас я скриха ,а като я поръчам чакам като луда и го харесва . Често имам и ваучер за 15% , а благодарение на Беле съм и на техните памперси и съм много доволна в момента номер 6 и не пропускат цяла нощ.

# 95
Напоследък понеже им вдигат цената на АМ и изчезват за по някоя седмица и после се появяват с по 5-6 лв отгоре.

Вашите бебоци по колко спят през деня? Мен Дани покрай тези зъби луда ме прави отказва да спи.

# 96
Ние сме на пюретата на Ганчев (плодови и местни), поръчвам ги от сайта на Гален.бг. От там поръчвам всичко и АМ, и кашите на Слънчо, и памперсите + бебешката козметика. Имаме си задължителна дрямка от 14.00-16.30 ч, а ако са навън си спят в количката.

# 97
Напоследък понеже им вдигат цената на АМ и изчезват за по някоя седмица и после се появяват с по 5-6 лв отгоре.

Вашите бебоци по колко спят през деня? Мен Дани покрай тези зъби луда ме прави отказва да спи.
Два пъти от 30 минути до 1 час и това е ,един ден изкара само с 20 минути сън и цял ден беше в уникално весело настроение.

# 98
Мами, който е стигнал до там.. Какво кисело мляко давате, на моят син му предстои, а не знам кое е подходящо. Педиатърът каза "каквото вие обичате" 😀, само че ние всичко мелим, хаха.

# 99
Мами, който е стигнал до там.. Какво кисело мляко давате, на моят син му предстои, а не знам кое е подходящо. Педиатърът каза "каквото вие обичате" 😀, само че ние всичко мелим, хаха.

Ние купуваме на Хармоника. Най-истински ми се струват от тези, които сме купували. Малкия го харесва доста. Пълномасленото купувам за него.

# 100
Кога точно се прави питката за прохождане ? От няколко седмици прави сама по 6-7 стъпки ,но се чудя , кога е удачно да се прави

# 101
  • София
Трябва да ходи що годе стабилно само, защото не трябва да се препъва по платнището като минава.
Кога точно се прави питката за прохождане ? От няколко седмици прави сама по 6-7 стъпки ,но се чудя , кога е удачно да се прави

# 102
Малката направи първите стъпки на 1 г точно. Тогава й направих т.нар. "малка пита". Омесих, изпекох и раздадох. Първото парче дадох на нея да изяде. По моя край се прави така, за да може да тръгне по-уверено слид това. На 12.02 ще й правя същинския прощъпулник.

# 103
Да, стабилна е ,докато върви даже тази вечер поне 10 стъпки направи, чак след това се спусна да лази. Може би и аз ,ще направя като Belle ,но честно казано изобщо не съм запозната с този тип обичаи.Вашите педиатри приемат ли в момента,заради грипа? Аз още не съм звъннала за час, само отлагам месечната консултация ,че доста болни има Close

# 104
Нашата в дните за бебета не преглежда други пациенти, прегледа ни е другата седмица. Моя още не ходи без да се подпре, само стои сам изправен. Надявам се да проходи и да съчетая с рождения ден 🫣

За спането моя спи 45-1.30 минути преди обяд, после прави едни 6 часа екшън и спи час. Ама с тези зъби голяма драма със спането, но явно може и по-малко да спят.

Общи условия

Активация на акаунт