Августовски бебета 2024 - Тема 3

• 18 568
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
То ще може да си доволна, ако успееш да приложиш режима на практика, защото много момичета споделят, че с теорията няма драма.

# 466
  • София
Бейби96, чакай, не бързай.

При нас същата работа, но реално практически не беше приложимо за нас и утежни нещата доста. После ни трябваха 2 дни да влезем в предишния ритъм, който си беше супер за моето дете. Само дето му разбутах абсолютно излишно съня.

Можеш да кажеш, че си доволна едва след като този режим е следван ден след ден и виждаш търсен ефект дългосрочно.

Моето дете си следва ритъм зададен от мен и така си ни е супер.

Благодаря за чашките! Харесах си на Филипс. Simple Smile

# 467
Деси, много благодаря за предложението, обмислям в момента още кое ни е най-добрия вариант, дали не си заслужава направо да си му взема столче за кола и за там. Както и батко му си има. Ако е удобно, ще помисля още известно време и ще ти пиша.

За консултантите по сън май бях споделяла, че аз бях много доволна от опита ми с тях за Макси, сега по стечението на обстоятелствата не можахме да стигнем ефекта, на който се надявах, но от тяхна страна смятам, че всичко беше повече от коректно. Предложиха ми и две допълнителни срещи през декември (бях платила за 4 през ноември), но просто нямаше да има смисъл тогава, тъй като всичко ни беше нетипично вече в ежедневието. Сега обмислям да пробвам с курсовете и каквото съм научила да се оправя сама, тъй като постепенно вече си влизаме в някакво ежедневие, но ако не ми се получи нещо, пак бих ги потърсила. Но при мен не е имало такива ситуации да ме карат да променям нещо което за мен или за детето е ок. И в курсовете неведнъж казват, че ако нещо работи за теб, не го пипаш.

# 468
Включвам се по актуалната тема Захранване.
Яде по 130мл пюре и после си иска мляко..правя му 60мл и едва тогава мирясва. Иначе като свърши пюрето и не му дам нищо, почва рев със сълзи.
Голям гладник е..иначе не е дебел и много голям 7,500 и 69см.

# 469
  • Пловдив
Вики, помисли си, просто да знаеш, че имаш вариант.

# 470
Ние сме с този и също съм доста доволна.
https://www.hippoland.net/lorelli-premium-stol-za-hranene-bellissimo-almond-beige

На живо е по-хубав дори, а се бях отчаяла ,че е доста грозен Joy Но преценихме, че по-добре да се сгъва, да има колела и да се регулира облегалката, което на този етап ми е от голяма полза.

# 471
Това са зъбчета нали?

Изглежда ли ви, че скоро ще избият? 😥
Първо са долните ,ако няма избили долни ,тези няма да са скоро 😀

# 472
Вкъщи сме с грип… идвам да помрънкам.
Почнахме тамифлу, каката вчера цял ден плаче и е с температура, не иска да яде, пие мляко само и то ме много. Който е гледал болно дете знае.. кошмар под небето.
Дано малкият не се зарази Sad.

# 473
  • София
Влизам да помрънкам. Sad

Значи писала съм за премеждията със моето секцио и сега си търся нов АГ.
Много съм разочарована от избора. След като свалих розовите очила и анализирах всичко - ами не съм доволна от Вита, не съм доволна от избора на АГ. Виждам пропуски, които в момента не бих простила.

Отделно как така се случи да имам акушерски хематом? 9 см! Кървяло си е и е спряло за щастие. Цял месец не знаех дали няма да ме оперират отново и вместо да се радвам на бебето, се тормозех какво ще стане с мен и как ще го гледам. При този вид хематом отдолу срамната кост и срамните ми устни бяха адски подути, огромни. Едвам пишках. Не можех да си събера краката от отока в продължение на около месец. Първата седмица беше много, много тежка.
АГ тогава каза, че кръвоносен съд изпуснал и е кървял подкожно, Най-вероятно при опит да ставам. Е стига бе. Как иначе да функционирам и да си гледам детенцето?
За мен нещо много сериозно е объркано, но няма никой да си признае. Естествено, че съм виновна, защото съм ставала. Само, че се бешв подуло преди раздвижването.

Видимо има още оток, вярно не изглежда като първия месец, но го усещам и виждам. Не може да ме убеждава, че е подкожна мазнина. Не и не.

Дали знаете някой хирург или АГ, на когото мога да се доверя?

Вита толкова лош привкус ми е оставила, че е малко да опиша. Страшно съжалявам за избора си сега. Благодарна съм, че бебето ми е живо и здраво. Обаче с мен можеше да не са наред нещата.

Моля ви ако знаете за някой компетентен АГ или хирург да ми препоръчате.

# 474
Влизам да помрънкам. Sad

Значи писала съм за премеждията със моето секцио и сега си търся нов АГ.
Много съм разочарована от избора. След като свалих розовите очила и анализирах всичко - ами не съм доволна от Вита, не съм доволна от избора на АГ. Виждам пропуски, които в момента не бих простила.

Отделно как така се случи да имам акушерски хематом? 9 см! Кървяло си е и е спряло за щастие. Цял месец не знаех дали няма да ме оперират отново и вместо да се радвам на бебето, се тормозех какво ще стане с мен и как ще го гледам. При този вид хематом отдолу срамната кост и срамните ми устни бяха адски подути, огромни. Едвам пишках. Не можех да си събера краката от отока в продължение на около месец. Първата седмица беше много, много тежка.
АГ тогава каза, че кръвоносен съд изпуснал и е кървял подкожно, Най-вероятно при опит да ставам. Е стига бе. Как иначе да функционирам и да си гледам детенцето?
За мен нещо много сериозно е объркано.
Видимо има още оток, вярно не изглежда като първия месец, но го усещам. Не оже да ме убеждава, че е пидкожна мазнина. Не и не.

Дали знаете някой хирург или АГ, на когото мога да се доверя?

Вита толкова лош привкус ми е оставила, че е малко да опиша. Страшно съжалявам за избора си сега. Благодарна съм, че бебето ми е живо и здраво. Обаче с мен можеше да на наред нещата.

Моля ви ако знаете за някой компетентен АГ или хирург да ми препоръчате.

Камелия Павлова -болница Надежда
Освен двете ми раждания при нея , имам операция и на яйчник пак при нея.Тоест освен АГ е извършва и други операции в областта.
Дано не се наложи!

# 475
Ni_CL, бързо оздравяване! Правихте ли си тест за грип?

На мен започва да ми писва да правя пюрета и бебето да изяжда с 300 зора 30 грама. Правя през ден, но едни 45 минути ми отиват на мивката и котлона за няколко лъжички, по-голямата част от които изхвърлям. Спирам да ги правя с кърма поне да мога да ги доизяждам, че с домашни и био зеленчуци си е направо грехота да ги хвърлям…

От кога има държавна детска кухня? И как става записването? И там ли са недостатъчно местата за София, подобно на детските градини? В нашия модерен нов квартал-гето естествено няма пункт 😏

Наде, съжалявам за преживяваното и за усложненията. Мога да препоръчам др. Елена Томова в Марковс.

# 476

Първо са долните ,ако няма избили долни ,тези няма да са скоро 😀
[/quote]

Долни два има от около месец. обаче от седмица - две е едно чесане, будене... Доста по-неприятно от първите, а от три дни и хрема, и той, и аз. 🥲 Явно и аз минавам да помрънкам..

# 477
Надежда, при кого се следеше във Вита? Дойчиновски ли?

# 478
Аз мога с две ръце да препоръчам д-р Ибрям Hug

# 479
Gerka, да правихме.Снощи водихме каката на преглед(болница Здравето, има  дежурен педиатър).
Детска кухня от 9 навършени месеца! Аз взимах от пункта на ул.Бяла Черква до Южен парк. Храната беше доста хубава!
От днес и аз съм с температура… Sad

Общи условия

Активация на акаунт