Имали ли сте паранормални преживявания?

• 10 252
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, имам прясна история, която споделих и във ФБ, но ще разкажа и тук.

Преди 2-3 дни подреждах и разчиствах разни вещи на майка ми, която почина преди 5 месеца и в един шкаф намерих плик с изрезки от стари вестници. Нищо необичайно, тъй като тя цял живот е работила в библиотека и това ѝ беше професионално изкривяване - когато прочете нещо интересно, да го изреже, подреди по теми и прибере. Но за първи път намирам изрезки в плик, който е надписан от нея за мен, сякаш е искала да привлече вниманието ми, за да го отворя. И вътре намирам изрязани статии от вестници на тема Древен Египет. Статиите са от 2006-та година. Аз никога не съм се интересувала точно от тази тема, НО!!! дъщеря ми се интересува живо напоследък, даже в петък поиска да ѝ купя една книга точно за Древен Египет и отваряйки плика, първата статия в него е за Древен Египет и съдържа реклама на друга книга, която вчера е видяла, докато рови из нета и искала да ѝ я купя ако я намеря. И двете бяхме в шок, но шокът не спира до тук. Продължавам да подреждам, докато тя ми разказва как преди няколко дни нейни съученици са спорили на тема дали Бог съществува, аз слушам с половин ухо и в този момент ми попада моя детска рисунка, която майка ми е запазила в една папка, изобразяваща рождествена сцена показваща раждането на Исус, с майка му Мария и съпругът ѝ Йосиф 😶

А днес идвам на работа и едната колежка ми разказва, че снощи е сънувала мама - като по-млада, много елегантна, вървяла по улицата, по която минавам всеки ден напът за работа, казала ѝ, че е покрай нас и ни пази, и там, където е, се чувства много добре и да не се притеснявам. 🥺🥺🥺

# 61

А днес идвам на работа и едната колежка ми разказва, че снощи е сънувала мама - като по-млада, много елегантна, вървяла по улицата, по която минавам всеки ден напът за работа, казала ѝ, че е покрай нас и ни пази, и там, където е, се чувства много добре и да не се притеснявам. 🥺🥺🥺
считай ,че е така. Аз имам много такива послания от баба и ММ чрез съня ми или съня на близки и познати. Винаги, с много малки изключения, се представя по-млад.

# 62
  • София
Темата позамря, та ето ви четиво (обзор) за нашето Шишенци, дето кой знае какви вият и шетат. (Оставете предубеждението, че е "Блиц" - текстът си е обзор на феномена там. И е бая пространна статия.
В село Шишенци живеят в страх: Здрачи ли се мъртвите се събуждат за кървава сватба
Виждали много високи жени с дълги бели роби, които танцували в кръг с вдигнати към небето ръце

https://blitz.bg/regioni/v-selo-shishenci-zhiveyat-v-strah-zdrac … _news1091019.html

# 63
  • София
Ами..., пак съм аз. Понеделнишки, хем сериозно, хем с типичния хумор на един Джеки Стоев - който снима филм за телепатията. Интервюто с него:

https://www.24chasa.bg/mneniya/article/20801927

# 64
  • София
Ако в двора на вилата ви (или бабината къща на село), или на ливадата, отваряща се от верандата ви там, видите новообразуван "вещерски кръг" (да не се бърка с "житните", даже и вие да сте садили зърно наоколо) - не го бройте за "паранормално" явление. УчЕните доказали какво е.
Открито е обяснение за „вещерските кръгове“ по целия свят
Ново изследване, публикувано в списание Geology, предлага едно от първите геомеханични обяснения за образуването на мистериозните „плешивини“: налягането на издигащия се водород кара кръгъл участък земя да се издуе и след това да се пропадне.
https://www.actualno.com/interest/otkrito-e-objasnenie-za-veshte … news_2470830.html

# 65
Ееее, и ти! Това не е точно подходящата тема за това откритие Simple Smile
Извън шегата, сигурна съм, че много от явленията могат да имат и имат съвсем земно, подчинено на земните природни закони, обяснение, но някои така и си го търсят още и може и да не си го намерят точно при тях...
Ето, докато пиша този пост, изписах думата "явленията", но тя не се появи на монитора - чаках, чаках, допусках някакво забавяне в работата на лаптопа, обаче така и не се появи и я написах отново. А сега, де?!
И колко показателно, тъкмо в тази тема - случвало ми се е, разбира се, при писане на текстове (т.нар. "забиване"), но обикновено думата се появява секунди, след като е изписана, а сега се загуби нейде...

Общи условия

Активация на акаунт