Отговори
# 180
С тази последна сцена между Суна и Ферит тотално развалиха сериала. Пълни безумия , без смисъл и логика. Напълно ще загубят аудиторията и феновете си с такива сцени и епизоди.

# 181
Добро утро, момичета! 💗
Мистери, благодаря за темата!
Вижте едно интересно мнение   от ФБ
https://www.facebook.com/share/p/19vcvj1aiE/

# 182
Добро утро,момичета
разбрах,че се е случило това,което ни показаха във фрага от броя на страниците,които сте изписали
Едва Ви догоних
Не гледах серията снощи и се радвам,че не го направих от това,което чета
Преди време се отказах да гледам този сериал и си казах,че ще се върна тогава и ако Сейфер бъдат заедно
Започнах трети сезон с тази нагласа и издържах,въпреки,че те трудно се събраха
Сега отново ще направя това,за да си спестя негативни емоции
Ненавиждам хора,които казват-Аз ще направя това,което ми харесва,пък да става каквото ще
Да предположим /поне това,което прочетох от Вас/,че Ферит се чувства предаден,неразбран и необичан  и е постъпил така,въпреки,че изобщо това не би трябвало да е оправдание
Ами Суна?Каква вина има Сейран,та Суна и отмъщава заради съдбата си?И не е ли в момента овъзмездена от тази съдба,като се е омъжила за Абидин,когото уж много обичаше в два сезона?
Изневярата на мъж се прощава и не го казвам напразно.Такъв е животът
Но,изневяра от приятелка,а да не говорим и от сестра-мисля,че никога не се прощава
Писах преди няколко страници,че заради великолепната игра на Афра и Мерт ние заобичахме тяхната история и изискваме сериалът да се развива в посока романтика,а всъщност това изобщо не е в плановете на сценаристите.И затова е толкова огромно разочарованието
И само още едно възмущение да изкажа.Не съм гледала филмите,които са глобени заради нисък морал,но не разбирам,как този сериал минава между капките,като почти във всяка серия  показват не само нисък морал,ами изобщо липса на такъв
Ще изгледам серията,разбира се
И разбира се,както винаги ще потърся някакъв смисъл,някаква причина да ни покажат всичко това
Благодаря за всички мнения,чета Ви с удоволствие
Fi,специално към теб-благодаря

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 08:31 от VAL*

# 183
Добро утро момичета !! Отдавна не гледам целии серии само откъзи и само ви чета но това беше просто отвратително !!! Нямаше как да не пиша на кой му дойде на акъл изобщо !! Според мен си е точно Суна незнам дали ще извъртят така че да е сън или някой да си представя или истина но каквото и да е просто незнам как ще се избелят двата образа !!

# 184
Ако погледнем сериала от друг ъгъл и не се вълнуваме прекалено все едно е в нашия живот.. сценаристите свършиха страхотна работа сериала пак е най-коментирания. Всички се вълнуват, коментират , даже прекалено пристрастно. Когато ГГ бяха щастливи , дори тук нямаше кой знае какви коментари 😀

Интересно ми е да видя рейтинга😏

# 185
Vas9, нямаше коментари, защото малко трябваше на този фандом, за да се усмихне и да бъде доволен - Сейфер заедно и със сцени повече от 5 мин. Нямаше коментари, защото ни дадоха точно 1 такъв епизод в този сезон, в който спокойно и с наслада да гледаме, и всички очаквахме посоката, в която "сценаристите" ще поемат след това. Тя можеше да е бременността на Суна, на Сейран, можеше да е имението, можеше да е фирмата и майката на Аби, но за съжаление не бе нищо от това. Ако не искат да убият сериала окончателно, то трябва в тази "почивка" да измислят и сътворят чудо - като споделеното от асена или дори по-голямо. Но дори и с чудо, този епизод е толкова горчив, обиден, незаслужен и болезнен за всеки, влюбил се в сериала и обикнал поне един от героите, че никога няма да бъде забравен, а за мнозина ще си остане и последен.

# 186
Не знам има ли смисъл да се надяваме нещата да останат поне само на ниво целувка, или и кекс ще има.
Мисля,че ще си остане само на ниво целувка.Рейтинга няма да "позволи" да отидат по-далеч.Коментарите са много,все негативни и много големи акаунти са казали "сбогом" на сериала.Това поне коментира Сабина.Хората са страшно възмутени.Има даже коментари от рода на "няма да си купя нищо което рекламира Мерт."Направо съсипаха и неговата кариера.Ние не бъркаме актьора и героя,но има много хора,които не правят разлика.За Берил въобще не ми се мисли.Ерсин ще мине между капките,въпреки,че за мен неговия герой в момента е най-замърсения образ,но всичко ще отнесат Берил и Мерт.Жалко за Мерт.Две години това момче,заедно с това момиче изнасяха целия сериал на гърба си и накрая така да съсипят имиджа му,а Ерсин сега ще бъде най-ожалвания.Даже имаше коментар,след тази сцена Берил да си изгоряла къната.Мерт,винаги ще е търсен като актьор,защото вече е "звезда",но не заслужава да бъде хулен точно в този проект.Не знам защо не са се противопоставили поне те на тази гнусотия.Все пак,са "звездите" в сериала и не могат да бъдат съвсем "безгласни букви".Не знам как ще оправят кашата сценаристите,но ще им се наложи.Единствения вариант е Ферит да изпадне в кома и след това да се лекува психически.Та това,което натвориха сценаристите да е "оправданието" на Ферит.Но трябва да призная,че той перфектно предаде този срив.Дори и погледа му беше като на безумец.

Аз пък туко-що четох такива глупости за Афра че направо, тя била доволна че всички ще линчуват Мерт, защото сподели снимката на Сейран в история и е последвала Гюлсерен, че един вид решила да сподели нейна снимка точно е епизода в който Ферит ще е линчуван, а Сейран ще бъде жертва, за мен някои хора наистина са психичноболни

# 187
Здравейте, момичета!😊

Рейтингът е леко повишен в тотала. Със сигурност са очаквали да е доста по-висок.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 09:13 от Lilia*

# 188
Да им е честит рейтинга. От новата година да видим дали и това ще постигнат.
Относно Афра - тя сподели в профила си снимка на Сейран като клоун, с няколко коментара под публакациите на Star през този сезон ясно показа, че иска старата Сейран. И тя, и Мерт в последните интервюта, които дадоха, споделиха откровено, че няма как да не са дълбоко привързани към тези герои, които играят и опознават толкова време. Абсолютно сигурна съм, че ако зависеше само от актьорите нямаше да гледаме/да четем гледащите този кошмар от вчера.

# 189
Да им е честит рейтинга. От новата година да видим дали и това ще постигнат.
Относно Афра - тя сподели в профила си снимка на Сейран като клоун, с няколко коментара под публакациите на Star през този сезон ясно показа, че иска старата Сейран. И тя, и Мерт в последните интервюта, които дадоха, споделиха откровено, че няма как да не са дълбоко привързани към тези герои, които играят и опознават толкова време. Абсолютно сигурна съм, че ако зависеше само от актьорите нямаше да гледаме/да четем гледащите този кошмар от вчера.

Това са хора които я мразят

# 190
Струваше ли си заради това мижаво повишаване да съсипят всичко? 🤧

# 191
Анабел, всеки път се изумявам на новините които носиш. Къде ги четеш? Явно следваш солота на Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye
Между другото, Афра отдавна следва Гюлсерен Sunglasses

Да им е честит рейтинга! Лилия, със сигурност са очаквали доста повече. Дано поне да е достатъчен за компенсиране на всички негативи, които донесе потресаващото им решение.

Оттук нататък каквото и да направят, няма да видят зелено. Дори и драма със Сейран да използват, вече и това се изтърка. Знаем, че я ползват в кризисни ситуации хахаха

# 192
Анабел, всеки път се изумявам на новините които носиш. Къде ги четеш? Явно следваш солота на Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye
Между другото, Афра отдавна следва Гюлсерен Sunglasses

Да им е честит рейтинга! Лилия, със сигурност са очаквали доста повече. Дано поне да е достатъчен за компенсиране на всички негативи, които донесе потресаващото им решение.

Оттук нататък каквото и да направят, няма да видят зелено. Дори и драма със Сейран да използват, вече и това се изтърка. Знаем, че я ползват в кризисни ситуации хахаха

Не следвам солотата на Мерт, излизат ми в тайма. А и освен това е повече от ясно че Афра го направи за да разведри обстановката, а не защото и харесва да линчуват Мерт. Едва ли в миналия епизод като сподели пак снимка на Сейран как и бяха снимали брадичката е искала да покаже че тя е жертва

# 193
Шербетът не знам какво са давали, но в едната група са почти 14%.😳

# 194
Страннота в последната сцена е, че докато споделяха вече не бяха толкова пияни. Суна бързо се напива, Ферит бе доста пиян в тоалетната, залиташе, едвам мърдаше. Ферит продължи да пие, дори бе прав без да залита (?) и наливаше на Суна. Уж са пияни, а бяха трезви, когато се целунаха. В пълно съзнание действаха и двамата. След толкова изпит алкохол, как не ги хвана, как не се осъзнаха?  Местата им в последния кадър бяха разменени, виждаше се отражение от камината - огледален образ, от къде, от кой ъгъл е снимано. Странен кадър.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 09:33 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт