Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 780
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А в програмата имат ли часове ИИ и отделно часове ИИ/ИУЧ? Защото нашите този срок имат само ИИ/ИУЧ. ИИ и Музика са с хорарим по 0,5 часа и затова обикновено едното се учи само първи срок, а другото - втори.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 21:17 от sanaka

# 526
А, къде бил заровен ключът от бараката. Погледнах програмата. Само часове ИИ/ИУЧ,  имат 2ч седмично този срок.

# 527
  • Пловдив
Синът е оформен само по компютърните предмети.
По някои има еднакви оценки и е ясно каква ще е крайната, но по математика оценките са му от целият диапазон, изключая червеното, та там ми е интересно какво ще се случи Joy Вчера е правил някакво писмено именно по математика - учителката му била казала, че се чудела какво да го прави.
Имало вероятност, понеделник и вторник, преди междусрочната, директорът им да ги обяви за неприсъствени, но все още нямало нищо официално.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 08:33 от sweet_maniche

# 528
  • София
Аз съм си написала свой си текст в тази бележка Joy Миналата година на сайта на училището ми беше попаднала бланка, в която фигурираше "гр. Русе" и реших аз да си напиша - тази година използвам и за наборите същата.
Класната на големия ми син беше споделила на РС, че имало случай, в който баща направил проблем, че детето му отсъствало по семейни причини - родителите били разделени. Затова и изискват явно автограф от всички.
Точно при разделени/разведени родители е недопустимо да се искат 2 подписа. Аз къде да го търся баща й, за да се подписва? Пък и в решението за развода ясно е написано кой упражнява родителските права и това ми служи за доста по-серизони ситуации да мога да решавам еднолично. Направо побеснях от идеята да ходя да го моля да разреши да я оставя вкъщи за ден.

# 529
  • София
Момичета, аз да върна темата към веселата част, т.е сбирката на 01.02! Та, ще се включа и аз, ако има още възможност за разтягане на масите, хаха!
Иначе да ви питам, синът ми изкара нещо на крак, с много ниска температура за ден, два и лека хрема, но от вчера е с болки в ухото, което му е и силно заглъхнало. Има ли някое от децата със същия симптом и ако да, след колко време отшумява?

# 530
Мисля, че не трябва да чакате да отшуми, най-добре консултация с УНГ лекар. Можете да си пуснете СУЕ и CRP /да видите дали са повишени/, за да се разбере дали няма възпаление, което отива към ухото. Дъщеря ми като малка така пукна тъпанче.

# 531
  • София
Момичета, аз да върна темата към веселата част, т.е сбирката на 01.02! Та, ще се включа и аз, ако има още възможност за разтягане на масите, хаха!
Бягай да се отбележиш на 19 стр.
Още някой да се добавя? Или някой да се отказва?

# 532
Дебелец или още се среща като Дебела Мара, Планинска роза, Алпийска роза и Бабино ухо. Единствено с това лекувам уши (май само при мм и при мен се е налагало). Отглеждам си го в една саксия в апартаментски условия, въпреки че идеалната му среда е навън.

# 533
Nelika, как ползваш растението в лечението?

# 534
Затоплям едно листенце, счупвам го и изстисквам от него 2-3 капки директно в ухото. Малко трудно капват, но не е невъзможно Simple Smile Болният лежи така петнайсетина минути, или повече. Колкото време има, за да може капките да подействат.

# 535
  • София
Бягай да се отбележиш на 19 стр.
Още някой да се добавя? Или някой да се отказва?

Цъкнах се с кеф!:relaxed:
Като гледам бройката ни и броя на местата си мисля, че ще сме си само ние в ресторанта! Та и DJ може да поканим, за танци, манци! Laughing

# 536
За колко часа е старта на срещата?

# 537
  • София
19 часа, "Ботега на ъгъла".

# 538
Айде, честито ни. От понеделник онлайн...
Оформиха ни по всичко и съм доволна, само една очаквана 5 по математика, всичко друго е зелено☘️💚☘️

# 539
Браво Поли!
А при нас грипната епидемия е до днес. Учениците си ходеха на училище. Тази седмица дъщерята каза, че са имали по 1,2 отсъстващи. Все още не са оформени.

Общи условия

Активация на акаунт