Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 298
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Това за под очите и аз го харесвам много. То не е покривно в смисъл като коректор да скрива тъмните кръгове, а озарява зоната и лицето изглежда много освежено така. Е, при мен предполагам помага и това че нося очила и така или иначе не се гледа директно.
Но съм цял живот с тъмни кръгове, покривните коректори пък ми се събират във фините линийки и не става и с тях постоянно. Това ми е добър вариант. Със сигурност под очите ми не е на цвят както с коректор, но е озарено достатъчно че да нямам този изморен и кахърен вид който имам без да го сложа.
От тази тема или от друга подобна за дрогерийна козметика пак тук научих за него, за мен беше чудесна препоръка.

# 196
+ 1 и от мен за озаряващия продукт на Катрис. Аз също го ползвам ежедневно. За цената си е много добър.

# 197
Може би зависи и кой какво очаква, както и колко грим носи като цяло. За някой като мен дето в ежедневието често минавам с оцветен балсам и спирала или не много повече от това, стои добре и освежава вида. Ако някой носи пълна програма грим на лицето си, това нещо няма как да замени коректора, то и не е коректор. Не съм пробвала да сложа и двете, не знам и дали би се получило, нито дали има и смисъл.

# 198
Аз го слагам и като коректор, тоест първо него, после бб крем или фон дьо тен. Не се събира в линиите и стои добре, без сенки и прочие.

С тен съм и самостоятелно не ми е много ок, но на бяла кожа и добре.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 17:44 от deska90

# 199
  • Бургас
Ако се сложи само под очите, без останалата част от лицето, личи ли си?

# 200
И аз го купих днес, тепърва ще го тествам. Имах и ваучер за 7 лв, та ми излезе без пари Grinning

# 201
Да,този зеленият прах за пране е доста хвален из темите!
И аз мисля да го пробвам скоро време.

Но съм в издирване на такъв за черни дрехи.
Доволна съм и от препарата за черни дрехи, пропуснах да го напиша. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-gel-za-prane-na-delikatn … 058172755347.html

# 202
Някой ползвал ли е тези шампоан и балсам за коса? Мисля да опитам нещо ново.

Моята коса е тънка и лесно се омазнява.
Трябва ми за обем и добро почистване и хидратиране.

# 203
Аз бастисах талона за собствените марки днес и сама не разбрах къде отидоха толкова пари.
Бях се засилила и към един тинт за устни, ама не им се ровеше в склада. Иначе извадиха кърпички за очила, когато ги попитах, явно решиха, че е прекалено и втори път да проверяват.
Взех от синята тоалетна хартия, дано да е хубава.
Разбира се, си забравих списъка преди да изляза, та не взех всичко, което си бях наумила, ама здраве да е, ще пуснат пак.

# 204
Някой ползвал ли е тези шампоан и балсам за коса? Мисля да опитам нещо ново.

Моята коса е тънка и лесно се омазнява.
Трябва ми за обем и добро почистване и хидратиране.
Днес взех този и дълбоко почистващия. Като ги ползвам 2-3 пъти ще пиша мнение.

# 205
Tweety1993 ,ще съм ти благодарна!

# 206
Този дълбоко почистващия дали сваля боята в корените? Днес правя списък и утре ще се развихря из магазина 😄

# 207
Дълбокопочистващият им често е споменаван с добро в темата.
По принцип всички дълбокопочистващи има шанс да ти поизмият малко и боята. Но те пък не са за постоянно ползване а само за от време на време. Твърде агресивни са за всеки път само тях да ползваш.
Ако се сложи само под очите, без останалата част от лицето, личи ли си?
Аз точно така го ползвам. То е като хайлайтър ама не съвсем, не е да си намажеш цялото лице с него. Не се набива на очи толкова че има нещо сложено, а пък просветлява зоната където е сложено и за сенки под очите доста подобрява вида.

# 208
Купих си днес едно олио. За пръв път го виждам. Понеже и аз имах талон и го метнах в кошницата.

# 209
zai4eee ,ще чакаме отзиви за олиото.
Дано е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт