Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 291
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Нищо на Алверде не харесвам и даже не пробвам вече. Последно взех мъжки Нивеа от аптеката. Колко се ползва е друг въпрос. Мими е обяснила преди мен

# 241
И моя мъж хич не си ползва мазилата, които му купувам. Кремът на нивеа си го мажа на шията, щото вече хвана паяжина-става, но не е много хидратиращ. Сега съм му взела един околоочен серум, който хвалехте тук, ама най-много и него да го доизразходя аз.

# 242
Околоочен с ролер? И аз му го взех и си го ползвах Joy

# 243
За суха кожа става въпрос но реших да не взимам нищо(точно защото май няма да го ползва),ще се маже с крема на детето . А по принцип е с нормална кожа но сега от студа малко е изпръхнала.
Минах през дм,доволна съм от пазара. Взех от коментирания прах за цветно пране,една пяна за лице нова за мен,от пастите за зъби с талони,препарати,молив за устни на катрис(нов за мен) и още неща. Използвах си и талона за РД та отстъпката беше много добра. Доволна!

# 244
На някой да не му трябва талона за Балеа?

# 245

Пробвах го. Сложих няколко капки в дланите, разтрих и намачках косата в крайчетата. Хубаво мирише. Състава обаче нещо...
Балсам не слагах, с маслото лесно се разреса.

# 246
Мнение за това олио? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hautsache-hidratirashto-pochistv … 066447678840.html

Скрит текст:
На skin 1004 почистващото олио ме изприщи като пубер, но толкова хубаво почистваше лицето... Престрашавам се пак да опитам с някакво подобно олио.
Доволна съм , но не е нещо Уау.  Аз не слагам почти грим, така че не знам до колко съм критерии .

# 247
Е това масло е за краищата на косата, поне за мен има разлика това че се нанася върху нещо дето дори отдавна не е жива тъкан...

# 248
  • Варна
Някой ползвал ли е този ароматизатор,хубав ли е и задържа ли се дълго аромата?

Нищо особено не е. Трябва ти да го натиснеш за да излезе порция "фъс". 😂
А и тази миризма не ми допада. Взех един пълнител лимон да го пробеам и като свърши и той не планирам повече да купувам.

# 249

Може ли да ми обясни някой каква е разликата между тези и обикновени памперси гащи?

# 250
  • Варна
Нов душ гел с маслина има, взех за проба.

# 251

Може ли да ми обясни някой каква е разликата между тези и обикновени памперси гащи?
От 24 до 50 кг?! Много голям диапазон.

# 252
За големи дечица са тези.
Днес бухнах едни 80 лв в ДМ. Всеки път си намирам нови и нови неща за пробване. Заредих и пюрета за детето, че много ги харесва.

# 253
  • Бургас
Киса, пиши как са новите душ гелчета, като ги изпробваш!

# 254
  • На морето!
Нищо притеснително няма в кремовете на Нивеа, аз ползвам флуиди и съм много доволна. А балсамите им за устни са топ, особено тези с лек цвят и особено сега, през зимата.

Олио за коса слагам само на влажна коса и само в краищата, действа супер.

Общи условия

Активация на акаунт