Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 132
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Канелата, доколкото виждам, е цейлонска. Нормално е, ако се очаква да е като обикновената канела, да има някакво разочарование.😉

Да. Видях после, но опаковката. В заглавието не е описана така, само долу в описанието и на снимката. А и честно казано, не знаех, че би било нещо различно.

# 616
  • Варна
Вчера пробвах 2 нови продукта за коса - шампоана Balea Plex и кристалите Visage.
Не знам от тях ли или от цялата комбинация продукти, които ползвах (прилагам снимки), но косата я усещам по-различна  - някак жива и витална. Естествено, я оформих с любимата четка на Ревлон.

Днес реших да взема и балсама за коса Balea Plex, после ще споделя впечатления.

Иначе по природа косата ми е ужасно чуплива, във влажен вид си е направо къдравка на места, косъмът е тънък, а самата коса гъста и се заплита ужасно.

Тук е на следващия ден след измиване:

# 617
Здравейте, в тази тема ли се обсъждаха слънцезащитните флуиди на sun dance. Имаше доста на outlet за по 1.50лв. чудя се кой за какво е и каква е разликата между двата вида.

# 618
  • оттам, откъдето започва България
Приключихме го, не че беше трудно.    https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-nuga-shok … tml    

Шоколадът е вкусен, не е накъртящо сладък и бих си купила отново на цена -30%, което в случая е 3,50 лв.
Палмата липсва тук. Simple Smile

# 619
Ако някой няма да ползва купоните от приложението за DM bio и другия за -15%, бих ги използвала.

# 620
Имам само за ДМ био. Ако ти върши работа, ще ти го изпратя
Ако някой няма да ползва купоните от приложението за DM bio и другия за -15%, бих ги използвала.

# 621
Овесеното нещо си е алтернатива за хората, които не могат да ядат животински продукти, не се намира лесно и на тази цена друго не-кокосово такова Simple Smile но да, като му се добавят плодове и т.н и става супер.
Аз днес също ползвах талона, сори за лошото качество

Менструалното бельо го дебна в С размер сигурно от година. Уголемено е и моделът е доста очертаващ, но ще видим след пране.
Шампоанът Head&shoulders тук някой го похвали и взех за мъжа ми, да разнообрази.
Чудех се между спирала на Bell  с идеалната за мен четка, но взех уж бургунди-то на Catrice,  защото се бях зарекла да пробвам цветна. На първо четене ми се стори доста суха, отдавна не съм ползвала и стандартна четка, ще видим дали ще се спогодим.
На пастата отдавна съм й хвърлила око. Очаквам да мина Джийзъса по белота 😁

# 622
Много благодаря! Изпратиха ми преди малко.
Имам само за ДМ био. Ако ти върши работа, ще ти го изпратя

# 623
  • София
Аз няма да използвам купона за Био продукти.

# 624
Пак имах анкета. Вие имате ли?

# 625
  • Пловдив
Да, попълних.
Стори ми си, като другата.

# 626
  • пустинята Гоби
Шоколадът на ДМ био доскоро беше на по-ниска цена. Редовно купувах млечния - синя опаковка и този с лешници - зелена опаковка.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 08:44 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 627
И аз имах. Същата като преди
Пак имах анкета. Вие имате ли?

# 628
Шоколада на ДМ био доскоро беше на по-ниска цена. Редовно купувах млечния - синя опаковка и този с лешници - зелена опаковка.

Шоколадът поскъпва още от миналата година, а до края на годината нищо чудно и да станат по 10 лева.
Във Фантастико в момента Милка с лешници е 5 лв малка опаковка 100 гр.
От миналата година започна криза с какаото. Лоши реколти, наводнения, жеги.
Все още се намират шоколади от стари партиди на старата цена - в Кауфланд е 2 лв Милка, но са стари и са с изтичащ срок.
 Очаквам и в ДМ да скокнат цените. На повечето пише неувеличавана цена от 08.24 и 09.24.

# 629
За мен от ядковите млека/ овесени напитки dmBio са отлични продукти. За цена качество няма да говоря - много по-евтини са от Alpro, според мен и по-хубави. От години вече ползваме dmBio Barista за кафето и е топ. ☕

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 10:33 от Sugarchen

Общи условия

Активация на акаунт