Нова годино, добре си дошла в НЕМСКАТА ТЕМА / 251

• 20 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Добра вечер!

Случайно попаднах на "Ергенът" по БТВ. Тази година ергените са 2-ма:laughing:JoyHeart Eyes , в Шри Ланка!

# 451
Никога не съм гледала такива шоута(?). Не сали прекалено просташки? Blush
Гледам само и единствено The Voice Kids, обичам талантливи деца. Simple Smile Наскоро гледах доку за едно надарено слънчево дете: https://www.youtube.com/watch?v=l4Weqs7xMuI.

# 452
Добра вечер!

Случайно попаднах на "Ергенът" по БТВ. Тази година ергените са 2-ма:laughing:JoyHeart Eyes , в Шри Ланка!

Понеже сме цъфнали и вързали, двама ергена и то в Шри Ланка! Грешни пари, дадени за простотии.
Това, което искам да кажа, не бива да го казвам, защото така не се говори в публичното пространство.

# 453
  • Немция
А аз случайно попаднах на рекламата за новия вариант на немския Ерген(Bachelor)- Дъртият ергенИН, да се изразя по-звучно Grin . С възрастни кандидати.

# 454
Никога не съм гледала такива шоута(?). Не сали прекалено просташки? Blush

Не ги гледам, случайно попаднах, видях че са 2-ма, и това което мернах от жените е,  че имат нормални устни Sunglasses. Да, просташки са.

# 455
  • Немция
Търсят начин да грабнат вниманието на пренаситения зрител.

# 456
Със сигурност има зрители, чието внимание ще грабнат. Имам близки, които ги следят, защото си правят разни изследвания и анализи, имам познати, които ги следят просто от любопитство.
Но жалкото е, че много момичета, гледат и попиват, защото искат да са на местата на участничките.

# 457
Миналата година и немският "Ергенин" беше с двама ергени. Случайно ги видях.

# 458
Мами, има ли как да откажат Kitagutschein (за Берлин) ако само единият родител работи?

# 459
  • Berlin
Мисля, че не. Ние имахме за 7 часа, а аз не работех, преди 8г.

# 460
От чисто любопитство, какво е Kitagutschein?

# 461
От чисто любопитство, какво е Kitagutschein?

Ваучер за детска градина Blush

# 462
  • Немция
Не съм чувала за такъв Gutschein. Кой го издава?

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 00:26 от Бибит

# 463
Здравейте на всички и аз се включвам, скоро се местим в СРВ с бебче 😊 Ако има и други майки в Дюселдорф може да се организираме да потъркаляме количките 😁

Относно ергенът и аз реших да го пусна снощи, то се оказа, че не го дават. Страшна греда, пусто любопитство. 😃

# 464
Ние осъмнахме със сняг! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт