Нова годино, добре си дошла в НЕМСКАТА ТЕМА / 251

• 19 953
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
За колко време е практиката? Zwischenmiete е много добро предложение. Бих добавила някой пансион или Ferienwohnung. Зависи разбира се от продължителността и цената.

# 616
  • Germany
За колко време е практиката? Zwischenmiete е много добро предложение. Бих добавила някой пансион или Ferienwohnung. Зависи разбира се от продължителността и цената.

За един месец. Ще погледнем и в пансионите. Благодаря!

# 617
Тези, които почивате в Италия може ли да препоръчате места за лятна морска почивка?

# 618
Тези, които почивате в Италия може ли да препоръчате места за лятна морска почивка?

Лидо ди Йезоло страхотно място, както и наоколо. Близо до Венеция, може да се отиде до там за един ден.

# 619
Какво имаш в предвид? Хотел, вила, басеин, забележителности, антики , музеи , храна ? Ще мърдате ли , на място ли ще стоите  ?

# 620
  • Germany
И аз препоръчвам Лидо ди Йезоло и околните градчета. Миналата година бяхме в Бибионе, което НЕ препоръчвам.

# 621
Аз пък тази вечер предложих през лятото да пообиколим Франция, така че и аз моля за идеи. Не обичам музеи, по скоро красиви градчета, паркове, площади, 1-2 дни на френската Ривиера, за такава ваканция мечтая.

# 622
Зависи колко дена имате и с какъв превоз разполагате ?
И не е зле да проверите натовареностат в района за времето в което сте решили ,

# 623
Какво имаш в предвид? Хотел, вила, басеин, забележителности, антики , музеи , храна ? Ще мърдате ли , на място ли ще стоите  ?
Хотел с външен басейн. Ще сме с кола и да правим разходки наоколо.

# 624
  • В страната на мечтите
Конкретен хотел в Лидо ди Йезоло да препоръчате? Какво интересно има наоколо за деца на 4г и 6г?

# 625
  • в сърцето на един мъж...
Зависи колко дълго искаш да пътувате - ние сме били в Милано Маритима, района наоколо е доста приятен, може да се правят разходки до Сан Марино Simple Smile Също към остров Елба - там е много красиво и много приятно.

# 626
И при двете дестинации си гледаш условията на наемането , защото може да не вкл. чаршафи.
Четох, че Венеция-Триест има разкошни места за разглеждане. Т.е. ако се настаните на предложените около Венеция.
Ако се настаните на предложеното от Гея може да се разгледа Сан-Марино, Римини и Равена. Равена с мозайките си струва дори повече  . Над Равена има много интересни солници. Между Венеция и Равена също има плажове, може да се спре в Chioggia , пак на канали като Венеция , има връзка с кореабчета с Венеция , но се пътува доста време ... на юг делтата на река По и Равена .
Също не е лошо от другата страна плажовете над и под Viareggio . Може да се разгледа Лука, Пиза , каменоломните за мрамор на Carrara , Cinque Terre и  Флоренция и др.
Лигурия , източно от Геноа са само малки , живописни каменни плажчета и една много живописна влакова линия , която минава покрай морето и над плажовете през всички градчета до Генуа. Може да се разхождате с влака.
Аз на ваше място бих прескокнала до библиотеката да взема един пътеводител за Италия.

# 627
  • Germany
Конкретен хотел в Лидо ди Йезоло да препоръчате? Какво интересно има наоколо за деца на 4г и 6г?

Хотел не мога да препоръчам, защото ние ходехме на къмпинги с бунгала. Ето на този сме били най често - https://campingmalibubeach.com/en/. Според мен е идеален за малки деца.

# 628
  • Немция
Интересно ми стана невключването на чаршафи в условията на наемането. В какъв смисъл - доплащат се допълнително ли?

# 629
  • Germany
Интересно ми стана невключването на чаршафи в условията на наемането. В какъв смисъл - доплащат се допълнително ли?

Можеш да си доплатиш или да си донесеш. Миналата година бяхме букнали къща в Бибионе и трябваше да доплатим за чаршафи и финалното чистене. В Лидо не ни се беше случвало.

Общи условия

Активация на акаунт