Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 953
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Пловдив
А аз снощи отварям една от двете  луканки с "код" обръщам ровя пуля се гледам тъпата лепенка отпред дето мислех ,че показва че продукта участва в играта.Ми не показва просто пише някакви други работи а аз за пореден път се прецаках./и две купих на това отгоре/
Но луканката беше хубава поне./чардака май беше/

Кодът не е зад лепенката, а на долната непрозрачна част. Някой беше снимал опаковка.

# 1 561
  • Там...
Кодът не е зад лепенката, а на долната непрозрачна част. Някой беше снимал опаковка.

AniMM се оплаква, че е взела непромоционални опаковки.

# 1 562
Да,ей тази синята лепенка незнайно защо помислих,че пише че участва в промоцията вече трябва да ходя с лупа и разпечатани снимки и условията на игрите,че само купувам грешните неща.

# 1 563
  • Пловдив
AniMM, тази опаковка не е пормоционална. Трябва да има един QR код отгоре с една стрелка. Пише нещо от сорта сканирай и регистрирай.
Има снимка на опаковка някъде по предните страници.

# 1 564
Европът носят бонбоните

# 1 565
Сега ще чакаме и снимки на чашите на фереро, не успях да ги спечеля,а толкова ги исках. Някой, ако ги продава бих ги купила.

# 1 566
Аз пък вчера намерих луканка на Орехите с играта и като видях цената се отказах Laughing Може би няма да участвам там.
Чашите и аз се надявам да са розови, но мисля че ще са черни всички. Каквито дойдат, здраве да е!
Спечелих шоколади от Инстаграм и днес по-късно ще ги взема. Цяло чудо е, че ме теглят при тези ограничения.

# 1 567
  • Телиш/Плевен
Качвах и аз снимка, ето поста ми:
Трябва на самата опаковка да пише за играта, само тогава има код. Ето как изглежда промоционална опаковка:

# 1 568
Много е красива! Честито
Европът носят бонбоните

# 1 569
Някой от вас да е играл в игрите на Лили от декември- специално тези на NL и Revlon. На всички останали игри са излезли печелившите, но точно на тези, на които играх аз не са... Дали някой играл е получил обаждане вече?

# 1 570
Някой от вас да е играл в игрите на Лили от декември- специално тези на NL и Revlon. На всички останали игри са излезли печелившите, но точно на тези, на които играх аз не са... Дали някой играл е получил обаждане вече?

И аз чакам ревлон и фурла

# 1 571
И аз бих искала да видя чашите на Фереро
А сега отивам за покупки ....луканки ,води ,превр..
Дали има вече бургаско с кодове ...

# 1 572
Hell Energy Drink - от 17-ти февруари 🎁
https://winwithhell.bg/

Скрит текст:

# 1 573
ОТНОСНО КУТИИТЕ НА ТЕМУ-100% ИЗМАМА. Във фейса, вървеше същото с кутии за 5 лв от Шейн. Много хора изгоряха. Източиха им картите. Не се хващайте.
Чашите ме чакат в офис. Разменям ги за пирамида Фереро 🤣, толкова я исках, но аз нямам късмет в календари и моментни игри. Добре,че беше този бъг.
Взех днес  9 намалени кроасана да участвам в Милка, прибирам се гледам бележката, маркирани 8. Въпреки,че знам,че нямам късмет в моментните се изкуших да играя за шейната. Сега трябва да купя още един кроасан, и се надявам точките наистина да се прехвърлят.
Днес ще си взема и очилата,за които толкова се ядосвах.

# 1 574
Да ви кажа честно не съм фен на мерцедес…. Ама този е за мен 😂😂😂 ще се включа , и без това останах без кола, след като моята е тотал щета след катастрофа.

Общи условия

Активация на акаунт