Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 20

• 33 811
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
Във Варна има много подпочвени води, и само идиот би се надявал че около дерето/ канала ще отрие нещо друго.

# 76
  • Варна
Даже са изкарали късмет с тоя варовик, той е порест вярно и допуска вода, но по-добре така отколкото направо да тече от пръстта и глината. За тях няма кой знае каква разлика, ще сменят няколко кофи на багерите в повече заради амортизацията, ще се забавят с някой ден и толкоз.

# 77
Ако харесате имот за покупка, но обявата е от никоку известен брокер, да кажем няма други негови обяви.... Как процедирате?

# 78
  • 🌊
При нас както беше мечтания имот, така се деразмечтахме, защото рязко от 170 (което ни беше максимума) се вдигна на 190, а си е апартамент за тотален ремонт и дори близък приятел, който е съсед ни каза, че просто не си заслужава вече.

# 79
Ако харесате имот за покупка, но обявата е от никоку известен брокер, да кажем няма други негови обяви.... Как процедирате?
Брокера не влияе на качеството на имота.

# 80
  • Варна

Така си купихме апартамента, в който живеем сега. Брокерът не е страна по сделката и не ми е фактор.

# 81
Някои може ли да препоръча брокер или фирма,които се занимават с продажба на земеделски земи? Благодаря

# 82
Карина, не ти трябва брокер, а намираш арендатора в землището. Ако имаш съсобственици, защото често нивите не са поделени в реални граници,  арендаторите изкупуват и дялове

# 83
Карина, не ти трябва брокер, а намираш арендатора в землището. Ако имаш съсобственици, защото често нивите не са поделени в реални граници,  арендаторите изкупуват и дялове

Предложени са на арендатора,но не можем да стигнем до консенсус за цената. За това искам брокер или фирма.

# 84

Предложени са на арендатора,но не можем да стигнем до консенсус за цената. За това искам брокер или фирма.
Искате да продавате ли?

# 85

Искате да продавате ли?

Да

# 86
Искате да продавате ли?
[/quote]

Да
[/quote]
Ще попитам моята брокерка дали се занимава и със земи, мисля че да но да не говоря наизуст. Колко декара са, къде и каква категория, единствен собственик ли сте? Вие предлагате на арендатора да ги закупи, но него не го устройва цената, така ли?

# 87
Дайте я тази земя. Тук в мамата веднага ще я купим.

# 88
За какво ти е земя, печалбата не е кой знае колко. Ако взимаше хубави пари  Karina-88 нямаше да продава.

# 89
  • Варна
Аз писах на Карина за повече информация , но не получих . ММ купува земеделски земи от доста години и има много голям опит. Даже в момента води преговори и брокерката е страшно нахална. Писа му в 22ч. в петък. И вчера и днес се обажда независимо , че ММ и каза, че иска да види парцелите и да говори с арендатор в района. Т.е не знам защо искате да се набутате при брокер. Случай от лятото: купуваме земя и част от парите са в брой. Плаща на продавача . След това разбира, че брокера е взел  7000лв. от дядото ( на 80г. ) . Буквално му е бръкнал в чантата. Последваха доста разправии , ММ помогна на дядото и агенцията върна мисля 4000лв.

Общи условия

Активация на акаунт