Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 20

• 33 830
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
За какво ти е земя, печалбата не е кой знае колко. Ако взимаше хубави пари  Karina-88 нямаше да продава.
Понякога се купуват разни неща не само с цел печалба.

# 91
Фани писах ти.
Собственика е един(майка ми),парцелите са два общо, почти 30декара,Генерал Тошево,3 категория.Предложени са на арендатора,но сумата на декар не я устройва. Причината да търся брокер/фирма е,че не съм се занимавала до момента с това и не ми се рискува. А и мислех,че ще е по-лесно с тях.

# 92
От Варна брокер да се занимава със земи в Ген Тошево трудно ще се намери, отделно ще се налага да му плащате всяко ходене до Ген Тошево.. Какво значи цената не я устройва? Надявам се прави разлика между зем. земя за отглеждане на култури и земя за изграждане на ВЕИ.... Тия легенди за по 18-20 хил лв / декар за ВЕИ приключиха

# 93
Изобщо не е задължително брокера/фирмата да е от Варна... ,просто попитах,ако някой познава или е продавал скоро да ме насочи. Цената е доста по-малка от възможната в момента.

# 94
  • по морето
Карина-88 : Брокер не ви е нужен. Миналата година арендатора ни даде ниска цена, отказахме и договорихме нормалната цена според пазара, района и категорията земя.

# 95
Фани писах ти.
Собственика е един(майка ми),парцелите са два общо, почти 30декара,Генерал Тошево,3 категория.Предложени са на арендатора,но сумата на декар не я устройва. Причината да търся брокер/фирма е,че не съм се занимавала до момента с това и не ми се рискува. А и мислех,че ще е по-лесно с тях.

Здравей, Карина-88, мога да ти препоръчам брокер на недвижими имоти в Добрич, който е запознат много добре със земеделските земи в Генерал Тошево и може да те консултира (безплатно) с цените в района. Пламен Петков 0897 744 182, аг. "Прогрес 2007 имоти".

# 96
  • Варна
И какво става с цените, паднаха ли? Следи ли някой активно, че не мога да се ориентирам от сайтовете за имоти, хеле пък от брокерите било и то мои "приятели" някои от тях...

# 97
  • Варна
Нищо не е паднало. Онзи ден имах среща със строител продава на 1500 € кв.
Аз и не чакам да паднат цените…. Но съм на ръба и обмислям.

# 98
Фани писах ти.

Здравей, Карина-88, мога да ти препоръчам брокер на недвижими имоти в Добрич, който е запознат много добре със земеделските земи в Генерал Тошево и може да те консултира (безплатно) с цените в района. Пламен Петков 0897 744 182, аг. "Прогрес 2007 имоти".

Благодаря много 💐

# 99
Нищо не е паднало. Онзи ден имах среща със строител продава на 1500 € кв.
Аз и не чакам да паднат цените…. Но съм на ръба и обмислям.
Може ли да споделите строителя или поне в кой район е сградата? Още преди близо 1.5г чух за цени 2500 евро/кв и то в широк център около ЛК Тракия още на дупка, а сградата не е нещо уауу лукс, а с минуси ужасно близко в прозорците на съседната. Стори ми се безумно, но съм го запомнила, та 1500 направо ми е нормално Unamused

# 100
Изобщо не е задължително брокера/фирмата да е от Варна... ,просто попитах,ако някой познава или е продавал скоро да ме насочи. Цената е доста по-малка от възможната в момента.
Дават ви по малка цена, защото е готов купувач и ще ви спести време и такси ако ползвате посредник . Много често изнудват по този начин собствениците, но си зависи кой колко е на зор. Ако не бързате, пуснете си обява в платформите.
За колко време ви е договора за наем/аренда?

# 101
  • Варна
Гледам, гледам и си мисля каква лъжа е всичко. Особено брокерите като започнат да ти говорят за тишина и спокойствие, да ти продават мечти. Доста имоти ми минаха през ръцете и навсякъде е едно и също. Първо общите части никога не приличат на нищо. В началото стоят лепенки, кашони по асансьорите и.т.н. уж да се пази, то реално нищо не се пази, да не говорим за изпъленението, че има козметични забележки навсякъде, после още след първите месеци, доста преди да махнат кашоните и балатумите от асансьорите започват да се появяват и първите щети по общите части, един разлял кафе и фугите вече са черни завинаги, друг ударил един гардероб на стената...и така сградата никога не прилича на нищо. И докато се нанесат всички пробивайки неуморно с дрелки и започват първите наематели да се изнасят и да се правят първите освежителни ремонти. Тишина няма никъде - от келяви ОВК системи които бучат постоянно, до дебилно сложени и шумящи климатиици, вечно шумене и жужне. Жуженето на дебилите...Днес седнах за малко в един от апартаментите, гледам как си пада снега, викам си, ей тука мога да се пенсионирам в тая тишина...и оп климатика на съседа започва да бучи. Няма бе, няма .... един да беше, два да бяха...един апартамент няма, в който да е нормално. При вас как е?

# 102
Пенко, отиваш в някое село в края, купуваш 3-5 декара и строиш къщата в средата на парцела. Тогава ще ти пречат само дивите животни, дори кучетата на съседа ще са далеко.
Не се шегувам, живяла съм на подобно място като дете. Баба ми владеееха 7 декара имот, после им го намалиха комундетата на 4, защото им били много, та да дадяли два парцела на крайно нуждаещи се да си строят къщи.

# 103
  • Варна
Да, добре и след това някой ще реши, че ще слага наблизо ветрогенератори, Пеко тракториста ще наминава и.т.н. простотии и нелепици...то целия ни ген е такъв, да си пречим и да не се съобразяваме и да не мислим ....може ли да паркирам на Лидл на празен паркинг и на излизане и от ляво и от дясно да имам по една кола и то така паркирали, че да не мога да вляза...., а? Нормално ли е? Или оня ден на банкомата една свинкя само дето не взе да рови с копита на 20 см от мен до мен по хоризонтала застанала да не изпусне....

# 104
Да, добре и след това някой ще реши, че ще слага наблизо ветрогенератори, Пеко тракториста ще наминава и.т.н. простотии и нелепици...то целия ни ген е такъв, да си пречим и да не се съобразяваме и да не мислим ....може ли да паркирам на Лидл на празен паркинг и на излизане и от ляво и от дясно да имам по една кола и то така паркирали, че да не мога да вляза...., а? Нормално ли е? Или оня ден на банкомата една свинкя само дето не взе да рови с копита на 20 см от мен до мен по хоризонтала застанала да не изпусне....
Аз пък съм чувал, че в космоса било супер тихо! Може би това е решението?

Общи условия

Активация на акаунт