Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 079
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 920
  • тук-там
Мими, добър избор! Харесвам марката, ще взема и аз да го пробвам.

# 1 921
Ал, жестоки обувки!
Дойдох да си кръцна малко косата, че е станала до кръста.

# 1 922
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оу, Al, жестоко палто.

# 1 923
Аз се влюбих в топа на Клемс и обувките на Ал. При нас е толкова топло, че си взех на работа обувки и си свалям ботушите. А навон е пролет. Нарцисите на балкона ми са с пъпки! направо съжалих задето прибрах мушкатата!

# 1 924
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили и стилни момичета! Flowers Hibiscus Чета ви "на тъгъдъйк" , работата ме е подгонила и мира няма, няма и свършване. Sweat Видях страхотните Ал, Клеми и  gadamer с прекраси аутфити! И трите сте прелест, всяка със собствено излъчване и финес! Gift Heart Ал  - като по учебник - плътен чорапогащник, лоуфър - анимал принт и манто в духа на  "Бърбъри", много, много мой стил. Heart Exl

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 19:29 от kolevaangela

# 1 925
Обувките имат вид, но не са особено удобни и добре направени 🫤
Нищо де, аз ги експлоатирам здраво, днес има няма около 7 км пеша с тях

За мантото в духа на Бърбъри, при интерес ще пратя линк на ЛС
Че вчера стана ясно, че балкона не е някакво си китно балконче с мушката, а е по-скоро с размера на покритата част на стадион Васил Левски 😃

# 1 926

Че вчера стана ясно, че балкона не е някакво си китно балконче с мушката, а е по-скоро с размера на покритата част на стадион Васил Левски 😃
JoyJoyJoyJoyJoy

# 1 927
  • тук-там
Ами тя преди време Клое ни каза, че каквото се постне тук, на мига се изчерпва. Ама на мен ми се стори тогава, че нейните наблюдения бяха пренебрегнати.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 17:35 от mtz

# 1 928
С теб някъде сме засичали по темите в годините, опитвам се да сетя, или във фотографската, или в гримовата. Било е преди 100 години обаче. Иначе имам парфюм с твоя ник, Метресата, пак от онова време.
18 години поддържам БГ език в този форум, с много хора сме пресекли пътищата си тук Simple Smile
Метресата дълги години ми беше ежедневния парфюм и можеше още да е, ако не го бяха преформулирали.

Благодаря ви на всички за милите думи за Водолейка (Харпи, скучно у нас никога не става!), отивам да махна снимките.

PS За тези, които като мен не обичат да мажат особено след душ и да чакат да попие workaround e да се ползва богат скръб за тяло, който да изиграе двойна роля на ексфолиант и овлажнител. Аз много обичам и ползвам тези на Collistar, в момента се радвам на синичкия, но понякога си купувам случаeн и бюджетен - каквото ми замирише най-добре, за предпочитане на манго или кафе.

# 1 929
  • тук-там
Подсети ме за Колистар. И техните продукти мога смело да препоръчам на Мими.

# 1 930

Това лошо ли е? Генерира се трафик.
Изпуснала съм дискусията за Hermes, но мога да покажа моята Биркин, чанта като чанта.
Скрит текст:

btw: чета от балкона, не съм се показвала, но с някои от вас се познавам лично, други сте ми приятели във Фейсбук и Инстаграм.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:53 от Amarilis@

# 1 931
Тези съм пробвала и харесвам:
   1.   CeraVe Daily Moisturizing Lotion – за малко по-суха кожа според мен.
   2.   Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion –  лек, много добре хидратира, Попова бързо
   3.   Kiehl’s Creme de Corps – Плутем, но попива много добре, отново за по-суха кожа
   4.   Aveeno Daily Moisturizing Lotion – за чувствителна кожа, без аромат.

# 1 932
MTZ - аз съм огромен фен на Колистар и техните продукти за тяло!

Те имат и един великолепен лосион в няколко варианта, моят е за всички видове кожа, не конкретно за суха, не оставя лепкаво усещане и е един от малкото продукти, които мога да мажа по себе си преди да се облека:

Допълвам - и олиото им за къпане и хубаво и може частично да елиминира нуждата от екстра мазане:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 17:40 от Agent Provocateur

# 1 933
Amarilis@, зависи от гледната точка 🙂
Като е линк към продукт с малка наличност, то е хубаво да е на ЛС иначе няма шанс човек да си купи.

Аз така и не се запалих истински по чанти, все още сандали и slingbacks на ток са ми страст.

едит: видях допълнението, че се познаваш лично с някои от дамите тук. Това е хубаво.

# 1 934
Скрит текст:

Мими, непременно ползвай лосион за тяло /задължително е за мен/. Не мога да препоръчам, че кожите ни са различни и моите няма да ти паснат.

Благодаря, никога до сега не съм имала нужда. Кожата ми е много гладка, плътна, кадифена, простете ми самохвалството, знаете, че когато трябва съм критична. Години наред ползвам това за измиване и никога не ми е пресъхвала. Напоследък от дъртозата се потя явно повече и се къпя 2-3 пъти на ден /зиме два, лете три/ и усетих опъване вече. Така ще е страост-нерадост. Мразя да съм намазана, не обичам да чувствам нищо върху мен.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010018447
Мими, защо не пробваш от същата серия измивен балсам, а не лосион... доректно да хидратира https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010029900

Общи условия

Активация на акаунт