Сложни връзки

• 4 453
  • 107
  •   1
Отговори
# 90
Човешкото око е лакомо, все иска и иска ... не се задоволява с това, което има

# 91
  • Down south
Разведена жена с две деца от малък град, отблъсква човек, готов да се грижи за нея и за децата и.
Всеки от героите има много добри доходи и собствено жилище, но кредитната история на автора се оказала прът в колелата и обърнала колата.

Тази история ми звучи и позната, и като съшита с бели конци.
Може би е имало друга подобна тема.

# 92
Значи сега като чета - той има двустаен, значи и да искат не може тя и децата да се преместят при него. Правили са сметка да купят нов апартамент, с общи доходи. Значи все пак тя е щяла да го изплаща наравно с него - поне такъв е бил планът. Възможно ли е, чисто теоретично, вие като не можете да вземете кредит, да е трябвало тя да вземе кредит за целия имот? Възможно ли е все пак да сте искали кредитът да е на нейно име, но понеже и вие ще го изплащате да имате собственост върху бъдещия общ апартамент?
Възможно ли е, тя да си е казала - този ще ме набута с голям кредит, накрая няма да плаща, а ще има собственост?
Защото така звучи. Общ имот, ама вие кредит не можете да теглите... Значи тя ще го тегли.

# 93
  • София
Четете, де. Тя има кредити.

# 94
Ти сам си решил да се раздаваш тя карала ли те е да плащаш всичко?

# 95
  • Пловдив
Значи сега като чета - той има двустаен, значи и да искат не може тя и децата да се преместят при него. Правили са сметка да купят нов апартамент, с общи доходи. Значи все пак тя е щяла да го изплаща наравно с него - поне такъв е бил планът. Възможно ли е, чисто теоретично, вие като не можете да вземете кредит, да е трябвало тя да вземе кредит за целия имот? Възможно ли е все пак да сте искали кредитът да е на нейно име, но понеже и вие ще го изплащате да имате собственост върху бъдещия общ апартамент?
Възможно ли е, тя да си е казала - този ще ме набута с голям кредит, накрая няма да плаща, а ще има собственост?
Защото така звучи. Общ имот, ама вие кредит не можете да теглите... Значи тя ще го тегли.

Хайде да ме обявите за най наивният балък на света и да се затвори тази тема.

Тя има 2 потребителска кредита за доста прилична сума , по които има още около 7 години вноски.Кредит не може да изтегли.Аз с моето "лошо" ЦКР банката ми даваше ипотечен кредит за цялата сума( да при добри доходи , при това,че вече 18 месеца към онзи момент нямам кредити, при гарант и при една идея по висока лихва) има банки които го правят този компромис.Все пак е и ипотека.Банката ми отказа потребителски за самоучастието....оттам вече нямах право на обяснения защо и какво.И да бях съгласен аз да изтегля всичко, да запишем апартамента на името на двамата за да не чувства като ,че все едно е на гости....да не се чувства зависимата.Да такива ми са разбиранията за живота и в тази светлина. И се показваше човека остреща

# 96
Абе детска работа и от двете страни... Единият не е готов за връзка, другият за семейство...Така става накрая.

# 97
Да, с приказки за семейство.
Намерила идеалния балама.
Работещ, с добри доходи, доста наивен и раснал в семейство, без ясна представа кой е родител и кой не.
Без ясна представа за реалността.
Не знам толкова ли няма приятели мъже, които малко да го освестят.

Хайде да ме обявите за най наивният балък на света и да се затвори тази тема.

Тя има 2 потребителска кредита за доста прилична сума , по които има още около 7 години вноски.Кредит не може да изтегли.Аз с моето "лошо" ЦКР банката ми даваше ипотечен кредит за цялата сума( да при добри доходи , при това,че вече 18 месеца към онзи момент нямам кредити, при гарант и при една идея по висока лихва) има банки които го правят този компромис.Все пак е и ипотека.Банката ми отказа потребителски за самоучастието....оттам вече нямах право на обяснения защо и какво.И да бях съгласен аз да изтегля всичко, да запишем апартамента на името на двамата за да не чувства като ,че все едно е на гости....да не се чувства зависимата.Да такива ми са разбиранията за живота и в тази светлина. И се показваше човека остреща
Боже, добре че имаш лоша кредитна история.
Само това те е спасило.
Само заради това имаш живот.
Иначе щеше да поживеете и да подариш един апартамент на чуждите деца.

# 98
Авторе, ограбили са те и емоционално и финансово, за съжаление. Много си дал, много си се вложил и то в такава сложна конфигурация. Дори си се отказал от собствени деца.
Но, аз едно не рабирам,  тая жена срещнала такъв човек, който я приема, обича, дава всичко за нея и децата й, което на днешно време е почти шестица от тотото, как със лекота се отказва от всичко?
Някои хора, наистина пропускат шансове в живота си, за които ще съжалават.
Защото втори, като теб едва ли ще намери.

Втори какъв? Купувач ли?
Намират се, що?
Човекът е купувал на зелено, то се оказало пирамида. Няма виновни, разминавания просто. Да не е давал, пък. Чак безценен - защо?
И пак жена с дете…и пак - олее, само при мисълта.
Не е проблемът в 4 - мата родители, и при двама се среща подобен модел, изразяващ се в подсъзнателен избор и липса на критичност, извинявам се на автора, не го диагностицирам.

# 99
Да, с приказки за семейство.
Намерила идеалния балама.
Работещ, с добри доходи, доста наивен и раснал в семейство, без ясна представа кой е родител и кой не.
Без ясна представа за реалността.
Не знам толкова ли няма приятели мъже, които малко да го освестят.
Аз реално не виждам тя какво Велико нещо е спечелила от връзката. Не виждам и той какво чак толкова е загубил.

# 100
Ето например ти разказваш историята "Отказа ми банката заем, защото имам лошо там нещо си и тя ме изгони" т.е. намекваш, че като няма пари и жилище тя не те иска.
Аз пък за такова нещо няма да изгоня мъж, но мога да го изгоня за това как реагира и какво ще видя в него при отказ или поражение. Тогава може да видиш черти в другия, които силно те отблъсват.
Разказваш факти, говориш предимно за пари, изтъкваш себе си - а не можеш да се видиш правилно кое не и е харесало в теб.

Не си вложил кой знае колко време и обвързване, че чак толкова да драматизираш.
Имам познат след като ОТГЛЕДА децата на жената над 15 години тя си намери друг в Америка, взе си децата и замина, оставяйки го сериозно болен. Ами чува се с децата, много страда и се надявам сега да е добре. Живот! Нищо сигурно няма!

Гледай напред - не рови в миналото, че ще ти се струва все повече помия.

И да ти кажа къде на 6 месеца връзка вече даваш зор да живеете заедно? За 18 месеца апартамент ще купувате. Пренасилил си нещата здраво!

# 101
Ще го изгони и още как, защото той слага най-напред парите и мечтите на масата, пък тя - паянтова. Най-важното е пропуснал да го спомене 😀

# 102
  • Пловдив
Авторе, ограбили са те и емоционално и финансово, за съжаление. Много си дал, много си се вложил и то в такава сложна конфигурация. Дори си се отказал от собствени деца.
Но, аз едно не рабирам,  тая жена срещнала такъв човек, който я приема, обича, дава всичко за нея и децата й, което на днешно време е почти шестица от тотото, как със лекота се отказва от всичко?
Някои хора, наистина пропускат шансове в живота си, за които ще съжалават.
Защото втори, като теб едва ли ще намери.

Втори какъв? Купувач ли?
Намират се, що?
Човекът е купувал на зелено, то се оказало пирамида. Няма виновни, разминавания просто. Да не е давал, пък. Чак безценен - защо?
И пак жена с дете…и пак - олее, само при мисълта.
Не е проблемът в 4 - мата родители, и при двама се среща подобен модел, изразяващ се в подсъзнателен избор и липса на критичност, извинявам се на автора, не го диагностицирам.

Благодаря ...това беше удар в целта 3 думи на точно на място.И в допълнение , не съм търсил никога разведена специално ...това ми беше първата такава връзка.....имайх наскоро среща с жена в това положение и "избягах"още преди да и кажа здрасти и това всъщност ми е проблема,че не искам да се преяръщам в нещо , което не съм

# 103
Простимо е да си влюбен и глупав само ако си млад. Ако си 40 годишен, издоен и пуснат да пасе си е твоя вината.

# 104
  • Paris, France
Sun2000, съжалявам за това, през което минаваш.

Не мисля, че в описаните връзки има грешни и безгрешни. Жената е била сигурно прекрасна, но фактите са, че сама отглежда две малки деца. Крава с телета или камион с ремаркета, както казваше absurT, светла и памет.

Моделът за бащинство, който имаш от детството е партньор на майката, който гледа детето и от предишна възраст като свое. Това е прекрасно, но не винаги работи, защото връзката с детето е функция на връзката с майката. Разделиш ли се с майката, край с детето, защото повечето майки не осъзнават привързването към партньора им и гледат собствените си полови или финансови интереси.

Мисля, че жената не е била златотърсачка и нищо не е поискала. Искал си - давал си. Ако не се беше появил, тя нямаше да води децата си по такива почивки и ресторанти. Искал си да я впечатлиш и да и доставиш удоволствие. С времето нещо се е пречупило, а може и да се е уплашила от бързото развитие на нещата.

Имам чувството, че ти отчаяно искаш и държиш да станеш отглеждащ баща. Може би на подсъзнателно ниво искаш да върнеш добрината, която бащата, който те е отгледал ти е дал. Само дето всеки случай е различен, но във всички случаи големият брой деца тежат финансово и битово.

Според мене си приятен и сговорчив човек и имаш добри шансове за връзка, брак и твои деца. Ако ми беше син, щях да те посъветвам да се ориентираш към жена без деца и заедно да изградите семейство.

Законите не защитават мъжете, отгледали децата на партньорките си ако не са осиновили децата. Приятел на ММ в момента много страда. Живя 20г с жена, отгледа децата и, а като завършиха и отлетяха тя го напусна и не желае той да има контакт с тях. Той загуби целия си свят и всичките си близки на възраст, на която родителите му вече са в отвъдното и се чувства самотен, а е късно да изгражда нови връзки.

Аз също съм дъщеря на разведени родители и много страдах от една раздяла на мой родител, след която не можах повече да виждам бившия му партньор, но и детето му, а се бях привързала и към двамата.

Поне си видял какво е. Много хора нямат представа какви са разходите на емоции, време, средства при връзка с човек с дете.

"Който гледа чуждо, не гледа свое" беше написала веднъж the Catcher .... И често става точно така.

Млад си, без деца, разумен и щедър. Започни да излизаш с бездетни жени и не се туткай ако искаш семейство и деца!

Успех и щастие ти желая и спорна 2025г.

Общи условия

Активация на акаунт