Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 970
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Пловдив
Може ли мнение за обувки Riecker?Нямам опи т с тях,как са като качество?Харесала съм едни боти и им се чудя.

# 1 426
  • Пловдив
При всички развъртания намалиха по една от блузите, които най-много исках и то на смешни цени. Страхотни за повод:

Благодаря на всички, които съобщават за смяната на цените!

# 1 427
Може ли мнение за обувки Riecker?Нямам опи т с тях,как са като качество?Харесала съм едни боти и им се чудя.

Аз имам едни боти и едни ботуши. Водят се анатомични и уж би трябвало да са удобни. За качество - не са мръднали. Ботушите обаче не са ми удобни и ме болят краката от тях. Стелките вътре бързо им слегнаха.

# 1 428
  • Пловдив
Имам 2 чифта боти от миналогодишните намаления и един чифт от преди 2-3 години - меки, удобни, топли. Тази година си поръчах от аутлета още едни, но ги върнах, защото предпочетох едни Mustang пред тях, заради външния вид и още ме е яд, защото на Rieker се оказаха много по-удобни.

# 1 429
Здравейте! При заявка за връщане съм 100% убедена, че си попълних банковите данни (пратката беше с наложен). Днес вечерта получавам мейл, че е стигнала при тях и ако са ми коректни данните, ще получа парите до еди кога си. Влизам да проверя за всеки случай - данни няма. При опит да ги въведа пак ми изписва в червено "Грешка! Банковите данни не можаха да бъдат запазени." Пробвах през браузър, през линка от мейла, ще пробвам и през приложението. На мейли отговарят ли? Какво друго да сторя? За пръв път ми се случва такова нещо, а да не говорим, че не заявих връщане без да си сложа IBAN-a...

# 1 430
През браузър често дава такава грешка. Пробвайте през приложението.

# 1 431
  • Пловдив
Имам 2 чифта боти от миналогодишните намаления и един чифт от преди 2-3 години - меки, удобни, топли. Тази година си поръчах от аутлета още едни, но ги върнах, защото предпочетох едни Mustang пред тях, заради външния вид и още ме е яд, защото на Rieker се оказаха много по-удобни.
Благодаря за отговора!Аз веднъж имах неблагоразумието да взема Мустанг и повече няма да повторя.Голям боклук се оказаха.Поръчвам,пък ако не ми харесат,ще се връщат.

# 1 432
Здравейте! При заявка за връщане съм 100% убедена, че си попълних банковите данни (пратката беше с наложен). Днес вечерта получавам мейл, че е стигнала при тях и ако са ми коректни данните, ще получа парите до еди кога си. Влизам да проверя за всеки случай - данни няма. При опит да ги въведа пак ми изписва в червено "Грешка! Банковите данни не можаха да бъдат запазени." Пробвах през браузър, през линка от мейла, ще пробвам и през приложението. На мейли отговарят ли? Какво друго да сторя? За пръв път ми се случва такова нещо, а да не говорим, че не заявих връщане без да си сложа IBAN-a...
Имах такъв проблем. Обадих се. Казаха ми да отворя и въведна на друг браузер и стана.

# 1 433
През приложението се получи при мен. Благодаря.

# 1 434
На мен rieker много ми харесват. Като дизайн и като удобство нямам забележки. Първите, които купих , бяха от сайта, изкуствена кожа , на много ниска цена. Казах си, че ще рискувам. Трета година ги нося интензивно и не са мръднали. След тях си купих още 3 чифта. Последните, които взех са леко стеснени, но са естествена кожа и се отпуснаха след няколко обувания 😃

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 07:51 от Katnis

# 1 435
  • Пловдив
Ауу, всичко е вдигнато двойно и тройно 🤔

Преди малко получих потвърждение на последните връщания.Преди няма и седмица върнах десигуалските чанти и вече имат потвърждение.Този път са много бързи,за разлика от предишния път, когато чаках месец и половина да ми върнат парите.Дано до два дни дойдат в сметката 😁

# 1 436
  • Пловдив
И аз съм фен на Rieker. Имам няколко чифта боти-скъсвам ги от носене. Нямам по-удобна обувка.

# 1 437
  • гр. София
В моите "любими" това, което не беше намалено, си стои ненамалено. Това, което беше намалено, от днес е намалено със съвсем малък процент, т.е. почти никак.
Много им здраве!

# 1 438
Явно искат да ни спестят някой лев.

И все пак попаднах на този елек, ако някой му допада може да пробва дали ще се намали още с код. Наличен е L, XL.
https://m.aboutyou.bg/p/save-the-duck/elek-iria-19707463

Едни чехли 41н за 63лв
https://m.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/chehli-17125816

Едно доста намалено яке с пух и пера:
https://m.aboutyou.bg/p/duvetica/prehodno-palto-reski-21972802

# 1 439
Според мен ще има намаление утре или петък пак.

Общи условия

Активация на акаунт