Объркана съм

• 4 601
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Толкова си млада! Толкова хубави неща има пред теб, а ти си пропиляваш живота с НЕУДАЧНИК, че и дърт!
Ъм... щеше ли да е по-разлчно, ако безхаберникът просто беше по-млад от нея?
Не мисля, че възрастта тук е фактор.

# 76
Разбира се, че е фактор! Та той е на 41 дъртунгел! Знаеш ли колко млади момичета ще му се вържат? Ами клонят към НУЛАТА! Вместо да се върти и обгрижва младото момиче, седнал да се прави на господар! Че и точно той да и обяснява, че на 30 било последен шанс? За кого последен шанс? Само за него!
На 41 под фустата на майка си ще седи!
Знаеш ли кога ще си намери пак някоя дето да го дондурка, като майка и да го издържа - НИВГАШ!

# 77
E, щом веднъж е намерил, голям е шанса да намери и втора.
Иначе и аз не одобрявам това, че се опитва да я компкесира - недостойно е.
И за двамата е по-добре да се разделят според мен, просто тази връзка се е изчерпала.

# 78
Да бе, то да не е гръмотевица - дето е удряла - пак да удря Wink
Не е бил на 41, не е бил +20 кила, не е бил безработен неудачник, като е намерил затворено и комплексирано момиче, търсещо опека и грижа ... Ще намери ама друг път!

# 79
Ако ще се придържаме към поговорките - народа го е казал: където е текло - пак ще тече.
Но да не берем кахъра на неудачника, важно е авторката да се вземе в ръце.

# 80
За най-голямо съжаление този път съм на мнението на Годзилчо - голям манипулатор е лирическият герой, 100% е сериен използвач - по 2-3 години на мома. Бебито едва ли му е първата. Обигран е.
Вероятно това е част от играта му - все попада на лоши жени, неразбран, наранен и т.н. - перфектна кукичка за шарнки-спасителки. Едва ли ще е последната. Може да му се наложи да вдигне възрастта на момите на 30+. Но поне до 45г ще му минават номерата. Наивните жени не свършват, факт.
Важно е авторката да се спаси, колкото се може по-бързо.

# 81
Съфорумците вече са дали и според мен единственият адекватен съвет, а именно - багажа и даже и без довиждане си тръгнете.

И в допълнение - от една токсична връзка сте попаднала в друга. Може би е редно да си поговорите с психолог и да се опитате занапред да избегнете нов подобен развой с друг човек.

# 82
Според авторката, мъжът за година и половина е качил 20 кг. Ако това наистина е така, човекът може да има много сериозен здравословен проблем, а неговата раздразнителност и депресивни състояния да са странични симптоми. 
20 кг не се качват просто ей така, защото е решил че вече му е в кърпа вързана, и е започнал да яде по пет пъти на ден само вредна храна.
Проблемът на мъжа обаче си е в неговите ръце - авторката очевидно няма тежест и авторитет, за да го накара да се погрижи за себе си. Дано не е нещо наистина сериозно, и се намери близък човек, който да го мотивира да отиде на лекар и да си направи пълни изследвания.

Ако темата е реална, авторката или е с много силни комплекси, и си мисли, че не заслужава нищо по-добро, или има силен материален интерес. Друга причина да съществува такава връзка просто не виждам.

Няма здравословен проблем, проверено е от лекар. Просто яде нон стоп, а майка му само му праща в торбички тортички. И както споменах съм финансово независима, нямам какъвто и да е материален интерес. Имам и собствено жилище.

И за какво ти е тогава този дебел, мързелив и застаряващ мамин толуп?

# 83
Моето мнение- работете над себе си, попадате на токсични връзки заради някаква причина у Вас, която трябва да намерите и да отработите.Иначе често ще Ви се случва едно и също.
Второ- научете се да поставяте граници
Трето- този мъж има проблеми и не виждам защо Вие да му ги решавате, след като той няма желание.
Не се жертвайте за този дето духа, а млада сте и имате всички шансове да живеете щастливо.
Съвет- изнасяйте се бързо и останете малко сама.Успех!

# 84
Ако ще се придържаме към поговорките - народа го е казал: където е текло - пак ще тече.
Но да не берем кахъра на неудачника, важно е авторката да се вземе в ръце.

Подрепям - виждал съм, с очите си, мой бивш съсед - тогава да е бил на 45 години, с дългогодишна приятелка, която работеше като мед. сестра и и тя изкраваше основните доходи, докато той - алкохолик, който не се задържаше много време на едно работно място, но явно отракан манипулатор - постоянно му връзваха, и то всякакъв тип жени, вкл. и жени с престижни професии, успяваше да ги врътне, не само за евалата, а и го черпиха - ядене, алкохол, подаръци....Та, възможно е, колкото и абсурдно да звучи/изглежда първоначално.

# 85
Така, всичко което кажа ще е за твое добро.
Искам да си отговориш само на един въпрос честно, сама пред себе си : Защо си с него?

Сега, да обобщим характеристиките на мъжа ти :

- Манипулатор е.
 Първоначално се е държал добре с теб, за да те привърже и да бъде сигурен че ти ще си само негова и ще го боготвориш. Като е видял че си се хванала на въдицата, е спрял да си дава зор да бъде внимателен, мил и грижовен с теб, тоест да се държи фалшиво, и е показал истинското си Аз. За всяко нещо те манипулира и както каза ти - те набеждава. Защо? За да излезе той жертвата, а ти виновната!

- Не те възприема като жена.
Ти искаш да сте семейство и да си помагате , подкрепяте и обичате, а той обратното. Като ти е казал че дома си е негов, той индиректно ти е признал че не те приема сериозно и не те усеща като част от своя дом и живот, а те възприема просто като една слугиня, която да му угажда на всичко. Също така ти вършиш толкова неща - работа, домакинство, пазаруване, даже пари му даваш. Ти си в мъжката роля. Използва те. ТИ да изкарваш пари, ТИ да си даваш собствените пари, ТИ да купуваш, ТИ да чистиш, ТИ да го подкрепяш и обгрижваш, ТИ да се лишаваш и ограничаваш, ТИ, ТИ, ТИ... а ТОЙ какво?

- Не се грижи за себе си
Щом не се грижи за себе си, следователно не се обича, следователно не обича и теб. Никой нормален мъж няма да се остави така, и то на 40 години (предполага се че дори трябва да започне да полага още повече усилия сега).

- Егоист.
Не му пука за твоите желания и нужди. Все му е тая как се чувстваш ти и какво искаш.  Подарява ти подаръци, за да задоволи своето его, тоест да се отчете че ти е купил нещо и да се почувства като мъж, защото вътрешно се чувства като малко детенце.

- Стиснат и дребнав. Не може да ти осигури нищо, дори да има много пари. Никога няма да се промени.

Според мен ще си много щастлива ако си тръгнеш, от човек който не само не ти носи нищо (нито емоционално, нито материално), а и те трови всеки ден. Успех.
Purple Heart

# 86
Бягай с 300! Какъв друг съвет искаш?
Точно казано !!! Какво се чудиш.

Общи условия

Активация на акаунт