Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 018
  • 350
  •   1
Отговори
# 270
  • Далечният изток
А идва ли ти на ума, че има жени (и мъже), които никога не са имали профили в СМ, никога никъде не са си пускали снимки по бански, но въпреки това изневеряват? Както и обратно - снимки по бански и 1000 приятели, но не изневеряват. Или не можеш да разсъдиш толкова...?

# 271
Няма лошо да уплътниш някакво време, разнообразявайки, хвърляйки поглед тук-там, както аз примерно тук от време на време, но не и да ти минава животът и цялото внимание да ти е в тела и профилите, сори, нот сори, никак не ми ок това зомбиране до дупка.
Или пък профил с хиляди "приятели" и много хиляди снимки, да не можеш за 10-15 мин. да го прехвърлиш.
Одобрявам нормални профили - няколко снимки, да се знае кой, какво и никакво 24/7 постоянно "на линия".

Не се ли усещаш как си противоречиш? Хем хвърляш поглед от време на време, хем и протестираш за хилядите снимки, които ти пречат да прехвърляш чуждите профили за 15 минути.
А ти каква работа имаш да ровиш в чуждите профили? Не усещаш ли, че също си продукт на тази дейност, срещу която роптаеш? Laughing
Е да, е да, разбирам, че за мъжете ФБ би трябвало да е организиран като меню в ресторант – снимка, кратко описание (ръст, тегло, мерки), както и цена.
И тук мъжете започват да вият, бате... Не от мерак, а от цената.

# 272
Извинявай, но как снимането по социалните мрежи с цел внимание е практически изневяра? Мога да разбера какво не то харесва в такова поведение и как може да говори лоши неща за нея, и правилно си се разделил, щом това те дразни (вместо да започнат болни ревности), но наистина ми стана странна категорията, в която го поставяш.

Остави го, не е добре човека.
Ако му видиш другите постове...
То сега една жена е пуснала тема баш за такъв човек.
Браво, че е поне на този жената се е отървала.

За разлика от теб постовете ми са нормални. Дай да видя твоите?
С този отговор се приравняваш до бившата и мъжа на авторката.

Аида. Съгласен съм, но в днешно време именно социалните мрежи се използват много. Със сигурност мъжът на авторката го прави от доста време и не е само тази жена, са повече. Просто жената знае за нея, защото за нея е разбрала.

# 273
  • Далечният изток
СМ се ползват за изневяра?! Стига де.
Пак казвам, който иска да изневерява, ще го прави и в СМ и без СМ. Но категорично смятам, че СМ, приятелите там и пусканите там снимки, не означават, че човекът изневерява. Тоест такава взаимовръзка не мисля, че има.

# 274
Пак казвам, който иска да изневерява, ще го прави и в СМ и без СМ. Но категорично смятам, че СМ, приятелите там и пусканите там снимки, не означават, че човекът изневерява.

Пак казвам. В повечето случаи в днешно време са социалните мрежи. По-нагоре дадох пример с мой приятел.
Ако търсиш чуждо внимание е пак изневяра. Прочети в нета, колко вида инзевери има. Не е задължително да е физически, може да е емоционална и след това става физически.

# 275
Извинявай, но как снимането по социалните мрежи с цел внимание е практически изневяра? Мога да разбера какво не то харесва в такова поведение и как може да говори лоши неща за нея, и правилно си се разделил, щом това те дразни (вместо да започнат болни ревности), но наистина ми стана странна категорията, в която го поставяш.

Остави го, не е добре човека.
Ако му видиш другите постове...
То сега една жена е пуснала тема баш за такъв човек.
Браво, че е поне на този жената се е отървала.

За разлика от теб постовете ми са нормални. Дай да видя твоите?
С този отговор се приравняваш до бившата и мъжа на авторката.

Аида. Съгласен съм, но в днешно време именно социалните мрежи се използват много. Със сигурност мъжът на авторката го прави от доста време и не е само тази жена, са повече. Просто жената знае за нея, защото за нея е разбрала.

Перфектни са ми постовете.
Твоите не с в ред. Плачеш за специалист. Ориентирай се, с добро ти го казвам.
Какво значи дай да видиш моите?
Ми отивай ми на профила и ми чети постовете. Joy
Аз съм жена, няма как да се приравня до мъж.
Пък и поста ми с никой не ме приравнява.
Много ти е голичко твърдението Grinning

# 276
Пак казвам, който иска да изневерява, ще го прави и в СМ и без СМ. Но категорично смятам, че СМ, приятелите там и пусканите там снимки, не означават, че човекът изневерява. Тоест такава взаимовръзка не мисля, че има.

Там е работата, че наистина се използват.
Ясно е, че който го влече, ще изневерява без и със социални мрежи. Просто последните много улесниха процеса с намирането на... да кажем, партньорите за изневярата.
Едно време да познаваш.., да познаваш..., колко пък да познаваш загорели и готови да участват в процеса на изневярата индивиди? На село сигурно се броят на пръстите на едната ръка.
Но днес точно социалните мрежи правят процеса на търсене, предлагане и намиране много по-лесен, а избора – безкраен. И хората охотно се възползват. И после реват – ама защо той/тя... прави същото, което правят самите те.
Ох, дано по-скоро се качим на нивото на виртуалната реалност, че от виртуален секс нито болести, нито бебета се предават по полов път.

# 277
Авторке изневерил ти е бий му шута и живота продължава. Едва ли, ще има оправия с него.

# 278
Сигурна съм, че някои хора, които даже не ползват тоя форум и изглеждат зле изневеряват именно с познати на семейството хора,(по статистика изневерите са най-често с познати, а не обратното). И ако непознат те следва не означава, че ти си пишеш с него или е взаимно приятелство...
Но това ограничено мислене за ограничения на жената е ужасно ретроградно.

# 279
  • Далечният изток
Добре. СМ компенсират с вниманието, което обикновено липсва в живота. При някои.
Не бих се хванала с мъж, с когото съм се запознала във Фейсбук. Нивото е потресаващо.
Имам страница, която ползвам за работа, иначе досега хиляда пъти да съм изчезнала от там.
Сигурно се ползва за изневери, но съм сигурна, че и не се ползва Grinning

# 280
  • Out of the Mix
Taня (Лъвице), това като "ретроградния Меркурий" ли? Joy
Няма ограничения, бъди волна птица, макар и с остри нокти. Wink

Сийка, нямам време в момента да ти отговоря кое какво, по-късно, или утре евентуално, но не съвсем.

# 281
Чета мъжките мнения и се кръстя и благодаря на Господ, че не ме е срещал с контролиращи мъже, знаещи по-добре от мен какво мога и не мога да правя, как да се и да не се обличам и снимам, по колко и къде да поствам. Утре ще ида да запаля свещ и за в бъдеще така да ме пази.
А! Ще го помоля да ме пази и от вълци в овча кожа.

# 282
Те толкова трагични мъже не бях срещала, ни у фейса, ни наяве.
Значи аз изневерявам нон стоп, а не съм разбрала.
Посипвам си главата с пясък.

# 283
Аз съм жена, но разбирам какво иска да каже Шерифът. Смятам, че е подходил крайно, но също смятам, че има място за притеснения, ако жена му поддържа профил с разголени снимки и провокативни пози и непознати мъже я следват. От точенето на лиги и комплиментите под подобни снимки до пристъпването към действия има една крачка.
Аз не бих го направила, дори и ако не съм във връзка, въпреки че аз например изглеждам по-добре по бански отколкото с дрехи. Крайно неприятна ми е мисълта някакви непознати да воайорстват из акаунтите ми.
Абсолютно не бих търпяла мъжа ми да се снима по бански, хавлии, загърнат, отгърнат и да събира фенска маса. Най-вероятно ще предупредя, ако не вземе от дума, ще се разделим.

# 284
Ами жени тогава се се снимайте и предлагайте, като парчета месо по социалните мрежи. Нека вашите мъже да ви дават по тоя начин на другите. Щом вашите мъже са съгласни други да ви гледат и да ви пишат - всичко е наред. А до това дали е с познати или не е все тая. После да не се чудите, защо вашите деца биват обсъждани, че майките им се снимат, като ..... Имам няколко познати момчета, на  които им се обсъждат майките, защото се снимат по бански и не им пука за нищо друго. Дай на ограничения малко власт и гледай цирк. По това си личи, че за да качвате такива снимки искате да сте популярни в социалните мрежи. Дори и да имате заключени профили искате да сте актуални пред някой - отбран кръг. За мен това не е нормално поведение на обвързан човек. Но западни ценности - важното е да сме актуални в Инстаграм с провокативни снимки. После ревем, като Габровска, че унижават децата ми. Хахаааа.

Общи условия

Активация на акаунт