Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 033
  • 350
  •   1
Отговори
# 240
Напротив, да се развежда и белким спре да тормози жената.
А дано, ама надали, за съжаление.
Пак ще я тормози. Със сигурност ще я накаже, като я остави САМА да се грижи за децата. Най-много да плаща мижава издръжка.
И ще продължи да се оплаква пред родата и приятелите си, че се е развел, защото му е изневерила.
Дано поне жената има хубава професия, за да може да се справя финансово, че с 2 деца не е лесно.

# 241
Ох, сещам се за едни по-стари времена. Наш роднина се развежда, като официалната причина е, че жена му пушела (!!!) и ходела по мъже. Според майка ми единственият ѝ грях бил, че е пушела, без да се крие, както са правели по онова време всички примерни съпруги. За ходене по мъже няма свидетелства и доказателства. Просто се е считало, че жена, която пуши и употребява алкохол, няма начин да не ходи по мъже.
Туш!

# 242
Зависи къде пуши.
Например на моята жена й пуши главата.

# 243
  • София
Какво кара един сериозен мъж да се държи като "мишка" в пълният смисъл на думата.?
Какво очаква от наранена жена като поведение и реакция в подобна ситуация?
Щом един път си е позволил да изневери, ще го направи ли пак?
Знам че  написаното е  хаотично, бих отговорила на въпроси за да видя светлината в тунела. Просто наистина не знам как да постъпя!
[/size]

Попрочетох темата, но още от самото начало, според мен, насоката ви е пагубна за самата вас.
Защо го е направил, как така, какви са причините, дали пак ще го направи, той, той и пак той... Как вие да се държите, че той да не ви изневери пак, с перце ли да го галите, с колан ли да бичувате, че да му е угодно, как да му снесете света в краката...
В случая вие сте жертвата, ако може така да се нарече. При положение, че отказва да коментира и е като стена в разговорите по темата, насочете вниманието към себе си - ок, не казва проблема, стига с тия анализи! Погрижете се за себе си, за физическото си състояние, за психическото. Не въртете света около него. Щом развод не е опция, значи - ВИЕ и само вие сте важна от този момент нататък. Аз може и да съм малко крайна, но дори и след случилото се, щом поведението му няма промяна.. Какво очаквате? Това да му слугувате и да го обгрижвате няма да доведе до нищо по-добро, а напротив, точно обратното, ще е все по-отегчен от живота си с вас.
Бъдете красива, бъдете активна, бъдете Жена, не негова слугиня. Повишете самочувствието си!

Прочетох и мнения, че "само" са си писали - ми не, не са си писали само, така се започва, неминуемо би довело и до следваща стъпка, просто това е началото. И е достатъчно грозно, неприемливо, че да се махне с ръка и продължи ей така.

# 244
Надявам се авторката да пише как е и дали започва да се окопитва.

# 245
Ето и друга гледна точка, с отговорност не 6ъм ситуацията сега, а към бъдещите поколения.
https://youtube.com/shorts/CJ6JN7cxbpY?si=BlZMp9FTw_4HNOWD

# 246
А тя приятелка ли ти е? Или позната?

Сякаш си ядосана и си го изкарала на нея, а не на него. С него искаш да говориш, да има диалог. А нея си сринала със земята. Би трябвало да е обратното, не тя ти се е клела във вярност.
Ами тя е инициатора.
И бяхме приятелки, аз се отдръпнах защото тя започна да проявява женска злоба и завист, като се се ядосваше аз какъв мъж имам а нейният бил мухльо. Просто отдавна имаше намерения
Имах доверие в мъжа си и реших че няма да засягам темата

Тук има двама виновни - "приятелката" и мъжа Ви. И доколкото с единия имате семейни отношения, той трябва да е обекта на "гнева" Ви. (не точно в буквалния смисъл, разбира се) Инициатор не търсете - мъжът Ви, ако имаше устои(или нямаше интерес), нямаше да се впусне в тази "инициатива" Simple Smile
Според мен е твърде гузен и заради това отбягва всякакъв диалог с Вас, в т.ч. си ляга в 8 часа.
Въпросите, свързани с изневяра, винаги са много деликатни и зависят от преценката и мирогледа на конкретните хора, както и от изясняване на ситуацията между мъжа и жената. Така че всеки съвет в тази насока може да не е най-точният за Вас.

# 247
Мъж съм и изневярата за мен е непростима. Тя е предателство. Това с възгордяването няма нищо общо с изневярата. Опитва се да се измъкне, като герой. Нито той е мъжът на живота ти, нито оная ти е приятелка. Да ,ако беше поел отговорност и си беше признал - може втори шанс, но в този случай не давай втори шанс. Проблемите се решават с разговори и действия, а не с изневяра. Трябвало е да ти каже, какъв е проблема, и ако ти не си се променила тогава той да те напусне. А след, като те е напуснал да спи ,с която иска. Изневярата е избор, а не грешка. Това не е истински мъж. Ако беше такъв, щеше само теб да вижда въпреки проблемите ви. Разберете се, като хора по отношение на децата без съд, а вие се разведете, ако може и на секундата. Това няма да се поправи, щом той не се опитва да дори да се извини. А по отношение на уж приятелката ти - не е била никога такава. Тя, ако ти беше приятелка, нямаше да го погледне въобще, а ако той й е намекнал нещо за с*кс - тя щеше да ти каже. Така, че бягай. Аз съм на 33 и преди 2 месеца се разделихме с бившата, защото практически ми изневеряваше, като се снимаше по социалните мрежи с цел внимание. Напуснах я ,но много я обичах, може би да ми е изневерила и физически - не знам, не ме интересува. Изневярата има няколко вида, но всички са предателство. Съвет от мен - бягай. Нещата няма да се оправят с него. След време, ще срещнеш мъж, който ще приеме децата ти, като собствени ,и ще ги обича, като собствени. Но трябва да бъдеш внимателна с избора си. Успех и дано по-бързо преживееш всичко.

# 248
  • София
Извинявай, но как снимането по социалните мрежи с цел внимание е практически изневяра? Мога да разбера какво не то харесва в такова поведение и как може да говори лоши неща за нея, и правилно си се разделил, щом това те дразни (вместо да започнат болни ревности), но наистина ми стана странна категорията, в която го поставяш.

# 249
Извинявай, но как снимането по социалните мрежи с цел внимание е практически изневяра? Мога да разбера какво не то харесва в такова поведение и как може да говори лоши неща за нея, и правилно си се разделил, щом това те дразни (вместо да започнат болни ревности), но наистина ми стана странна категорията, в която го поставяш.

С това изказване показваш, че социалните мрежи за теб са важно нещо. Истински обвързан човек няма да търси вниманието на последователите си, а на своята половинка. Имаш там няколко снимки ей така и няколко със своя човек. Изневярата не е само физически. Прочети малко. Жената каза, че той седи в тоалетната по 40 минути и постоянно си гледа фейса. Социалните мрежи водят до много изневери - физически и нефизически. Ти, как би се чувствала, ако твоя мъж се снима постоянно в Инстаграм и гледа постоянно, коя му е харесала снимките?

# 250
О боже... калекционираш компромати. Авторката звучи много отмъстителна и злобна. Мъжът ляга в 8? 🙄

Sheriff plasmi, добре че си оттървал момичето от себе си... егати и причината за раздели. Това за мен е домашно насилие някой да ми казва колко снимки и къде ще си публикувам. 😂
И как пък реши, че някой щял да й приеме и обича децата като свои. В друга тема и едно дете не приемат, какво остава две, че и като свои. Направо няма да иска други деца, тези ще са му достатъчни и е абсолютно сигурно, че ще намери такъв мъж.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 13:58 от Tanya Valcheva

# 251
Обвързаните хора само с бурка на главата и никакви снимки в социалните мрежи. 😃
Тия мъже, това което говорят и мислят, истински ли са?
Не може да е истина, не.

# 252

С това изказване показваш, че социалните мрежи за теб са важно нещо. Истински обвързан човек няма да търси вниманието на последователите си, а на своята половинка. Имаш там няколко снимки ей така и няколко със своя човек. Изневярата не е само физически. Прочети малко. Жената каза, че той седи в тоалетната по 40 минути и постоянно си гледа фейса. Социалните мрежи водят до много изневери - физически и нефизически. Ти, как би се чувствала, ако твоя мъж се снима постоянно в Инстаграм и гледа постоянно, коя му е харесала снимките?

Това означава ли, че когато човек е обвързан няма право да се качва в социалните мрежи? Ами аз, например, доста обичам да се снимам, харесвам се - качвам се... Не знаех, че изневерявам... Smiley Пък и по бански имам снимки, не ме е срам... (приятелят ми пръв ги харесва)

# 253
  • София
Шериф, попринцип намирам прекаленото висене в социалните мрежи за кифленска история и не го свързвам с висока интелигентност или самочувствие, но все пак далеч от изневяра. Особено ако става дума за хора в 20-те, които имат нужда от внимание и външна валидация, а много от тях напрактика живеят в социалните мрежи. Твое право да не те кефи и да теглиш чертата, ама чак да го водиш изневяра, ми идва малко прекалено. Как възприемаш тогава излизанията с приятели например?

# 254
Шериф, попринцип намирам прекаленото висене в социалните мрежи за кифленска история и не го свързвам с висока интелигентност или самочувствие, но все пак далеч от изневяра. Особено ако става дума за хора в 20-те, които имат нужда от внимание и външна валидация, а много от тях напрактика живеят в социалните мрежи. Твое право да не те кефи и да теглиш чертата, ама чак да го водиш изневяра, ми идва малко прекалено. Как възприемаш тогава излизанията с приятели например?

Той сигурно не е помислил, че е възможно да излиза с приятели...😂

Общи условия

Активация на акаунт