Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 018
  • 350
  •   1
Отговори
# 285
Боже, господи, добре че на живо не съм срещала такова нещо.
А това със западните ценности в Инстаграм е невероятно смешно, просто.

# 286
Аз съм жена, но разбирам какво иска да каже Шерифът. Смятам, че е подходил крайно, но също смятам, че има място за притеснения, ако жена му поддържа профил с разголени снимки и провокативни пози и непознати мъже я следват. От точенето на лиги и комплиментите под подобни снимки до пристъпването към действия има една крачка.
Аз не бих го направила, дори и ако не съм във връзка, въпреки че аз например изглеждам по-добре по бански отколкото с дрехи. Крайно неприятна ми е мисълта някакви непознати да воайорстват из акаунтите ми.
Абсолютно не бих търпяла мъжа ми да се снима по бански, хавлии, загърнат, отгърнат и да събира фенска маса. Най-вероятно ще предупредя, ако не вземе от дума, ще се разделим.

Не съм подходил крайно. Не е имала голи снимки и клипове, а поведението й. Можеш да си облечен рицарска броня и да имаш поведение на лека жена - усмихване, намигване, флирт и такива неща. В социалните мрежи тя нямаше заключени профили и я следваха 4000 човека и тя с поведението си примамваше последователи. Питах я "Защо са ти толкова много мъже да те следват"? Тя мълчи. Казах й, че не се ли оправи приключваме. Тя има дете и й казах, че това не е добър пример за детето.

alex_jp. Ами предлагай се тогава на хиените и това е. Щом за теб това е ок няма проблем.
Радваш се, че не си срещнала такъв мъж, защото си зависима от популярност в социалните мрежи. Ако си за такива снимки и поведение в социалните мрежи и имаш дете - добър пример даваш. После няма да се чудиш, защо децата ти са били такива или онакива. Родителите са огледало на децата си. Аз не искам бъдещата ми жена да се снима провокативно в социалните мрежи и по този начин да дава такъв пример на бъдещото ми дете.
Ми то това от запад идва.

# 287
Не се е снимала гола (както решиха някои хора), ами се била усмихвала! 🤮 В арабския свят нали знаете, че ако жена има дръзновението да се смее то тя го прави, не защото е радостна и се забавлява, а за да привлича мъже и те имат право даже да я изнасилят, защото така тя показва, че е лека жена.

# 288
Не се е снимала гола (както решиха някои хора), ами се била усмихвала! 🤮 В арабския свят нали знаете, че ако жена има дръзновението да се смее то тя го прави, не защото е радостна и се забавлява, а за да привлича мъже и те имат право даже да я изнасилят, защото така тя показва, че е лека жена.

Не, че се е смяла, а ако се е усмихвала на някой чужд мъж. Пак не сте разбрали. И правенето на клипове с песни за с*кс, разврат и наркотици и също така части от такива текстове под и над снимките не са добър пример за детето. Другото, което, е че пак повтарям профилът е бил отключен и я следваха много мъже, а тя е обвързана. Така, че не мисля, че е нормално това.

# 289
  • Обран бостан ;)
Лелееее, как е оцеляло човечеството без социални мрежи, не знам Trollface

# 290

Човечеството, ще оцелява винаги, ама хората са започнали да ги използват за глупости.

# 291
  • Далечният изток
Виж сега, Шериф, и до утре да повтаряш едно и също, има такива хора, и те няма да спрат да ползват СМ заради теб. Твоята грешка е, че си намерил жена, която харесва да публикува в СМ, да я следват, да прави там каквото прави, а ти тръгваш да променяш това, защото на теб не ти харесва. А можеш просто да игнорираш подобни жени и да търсиш подобна на теб. Чиста работа.
А то най-смешното при теб е, че ти точно в социална мрежа си намерил тази жена... Joy

# 292
Виж сега, Шериф, и до утре да повтаряш едно и също, има такива хора, и те няма да спрат да ползват СМ заради теб. Твоята грешка е, че си намерил жена, която харесва да публикува в СМ, да я следват, да прави там каквото прави, а ти тръгваш да променяш това, защото на теб не ти харесва. А можеш просто да игнорираш подобни жени и да търсиш подобна на теб. Чиста работа.
А то най-смешното при теб е, че ти точно в социална мрежа си намерил тази жена... Joy

Не е от значение, къде си намерил човека, а важното какъв е. Не агитирам хората да не използват социалните мрежи, а да ги ползват разумно. Не искам да променям никой, просто споделям, че мъжът на авторката лети в социалните мрежи и си търси други жени. Със сигурност не е само тая за, която е разбрала. Аз просто давам примери със себе си, приятели и познати. Но коментарът ми беше друг, а изведнъж започнаха някой хора да философстват без да имат грам понятие. Следя този и още 2 форума и примерно да речем, че дадена тема има 100 коментара, но само 20 са нормални( не философски). Всичко друго е гллупости. В тези форуми е пълно с такива хора. Всеки се изразява, както го чувства със свои думи. Всеки си има своите въпроси. И нали за това е форум да се дават съвети и обсъди нещо, а не да е нападан или обиждан.

# 293
А вие кой сте, за да казвате кой как да ползва социалните мрежи?
Някои може да желаят да ги ползват неразумно. Е и?
Това как ви касае вас и е ваша работа?
На 87 ли сте?
Псевдо морал, псевдо приличие.
Всеки има право да се излага.
Дишайте.

# 294

alex_jp. Ами предлагай се тогава на хиените и това е. Щом за теб това е ок няма проблем.
Радваш се, че не си срещнала такъв мъж, защото си зависима от популярност в социалните мрежи. Ако си за такива снимки и поведение в социалните мрежи и имаш дете - добър пример даваш. После няма да се чудиш, защо децата ти са били такива или онакива. Родителите са огледало на децата си. Аз не искам бъдещата ми жена да се снима провокативно в социалните мрежи и по този начин да дава такъв пример на бъдещото ми дете.
Ми то това от запад идва.

Ти наистина си трагичен. Какви хиени, какви пет лева.Още един типаж, за който трябва да обяснявам на дъщеря ми, да не доближава.

# 295
Не е заради това. Ако ги нямаше тях, този не знам на каква възраст е, но щеше да следи жената как се облича и гримира за работа, колко време се бави в магазина, говори ли с други мъже...

# 296
Чакай, чакай, Шерифът е намерил жена си в социалните мрежи? Тя и тогава е поствала същите снимки, от които той сега недоволства и най-вероятно е бил 3001-вия й приятел от мъжки пол. Това обаче не го е спряло, нито му се е струвало неприемливо, защото както той писа, обвързаните трябвало да имат пристойно поведение. Демек преди да се обвържеш можеш да си всякаква, но сдобиеш ли се с мъж и дете, край, претърпяваш метаморфоза и връщаш фабрични си настройки, които изначално са липсвали ... Trollface

# 297
Чакай, чакай, Шерифът е намерил жена си в социалните мрежи? Тя и тогава е поствала същите снимки, от които той сега недоволства и най-вероятно е бил 3001-вия й приятел от мъжки пол. Това обаче не го е спряло, нито му се е струвало неприемливо, защото както той писа, обвързаните трябвало да имат пристойно поведение. Демек преди да се обвържеш можеш да си всякаква, но сдобиеш ли се с мъж и дете, край, претърпяваш метаморфоза и връщаш фабрични си настройки, които изначално са липсвали ... Trollface

Всеки си има минало, но целта е да се промениш, към добро. Щом няма положителна промяна - чао.

# 298
Не е от значение, къде си намерил човека, а важното какъв е.

По принцип е така, но въпреки това не си прав. Ако беше срещнал жена си в някой бар или на футболен мач, или в театъра, нямаш право да се сърдиш, че тя продължава да ги посещава. Особено ако и тогава, и сега поведението ѝ е едно и също, без промяна. Това си харесал, това ще си търпиш.
Иначе разбирам защо недоволстваш. Излязъл си веднъж на лов, отстрелял си нещо и си се прибрал. И сега роптаеш, че плячката ти продължава да ходи в гората и не се задоволява само с един отстрел, ами си държи капаните постоянно в готовност. Ами, който го е страх от мечки, не ходи в гората, нали?
Не си търсиш там горещи мацки, ами се жениш за съседското момиче, което баба ти горещо препоръчва, че е много добро, скромно и голяма въртикъщница.
Има жени, които не са за (със) само един мъж и повечето мъже нямат против да имат „баджанаци“. Обикновено момчетата рано-рано се научават да ги разпознават. И ги използват по предназначение, не се женят за тях.

# 299
Що за болен мозък трябва да си, за да си позволяваш да тормозиш друг човек да се променя. Намери си някоя с твоите ценности и си живей живота.

Общи условия

Активация на акаунт