"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 26 026
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Ако имате някакви съмнения направете кръвен тест. Ако има завишен хормон след това повторете след един ден ако се е завишил още, то може да има бременност.

# 271
Няма такова нещо, като цветна бременност. Има имплантационно течение, което е леко зацапване. Кафеникаво или бледорозово. Ако имахте пълноценна менструация, едва ли става дума за бременност

# 272

Здравейте. Направих си този тест преди два дни и показа втора черта но днес сутринта направих нов и излезе негативен ..
Много съм объркана според вас дали съм бременна или не😞😞😞

# 273
  • Телиш/Плевен
Нина Аврамова, кога очакваш цикъла? Иначе най-сигурен е кръвният тест.

# 274
#Лале в дъжда ... имам седмица закъснение

# 275
  • Телиш/Плевен
При седмица закъснение би трябвало и уринарен тест да отчете, много странно, че вторият е излязъл отрицателен. Помисли за кръвен тест, така ще имаш категоричен резултат след няколко часа и няма да имаш никакво съмнение дали си бременна. Успех! Heart

# 276
Момичета, до колко може да се вярва на тестове Престо, случвало ли ви се е ви покаже фалшиво положителен

# 277
В повечето случаи в аптеките ми препоръчват тестове на Престо или на Sure Check. На Престо са по-чувствителни, между другото. Май мога да ви кажа честито!

# 278
Здравейте мили дами! Последен цикъл имах на 14. 02.сега трябваше да ми дойде на 15 или на 16ти март. Незащитен полов контакт на 08.03. Според вас има ли някаква вероятност за бременност? Овулация не съм засичала, но си мисля, че този месец сме по закъснели и въпреки това цикъл все още нямам. Въпреки, че може би е твърде рано днес преди малко направих тест, който е отрицателен. Кога според вас да направя втори,за да отчете коректно? Цикъла ми е ставнително редовен на по 29/30 дни. Благодаря предварително за отговора!

# 279
  • Телиш/Плевен
Thea10, категорично положителен е. Heart

Vasileva81, според мен шанс за бременност има само ако овулацията ти е била по-късна. И само в такъв случай сега би било рано за тест. Можеш да изчакаш още 5-6 дни и ако не ти дойде, да се тестваш отново. Но най-вероятно закъснението се дължи на друго. Успех все пак! Heart

# 280
Здравейте. За пръв път ми се случва такова нещо и не знайно защо съм толко притеснена. Попринцип сме за ИКСИ и е невъзможно(мм е с леко недобра морфология). На 7ми засякох овулация като преди и след сме си вършили работата… на 12 или 13 след полов контакт имах като розово, но си стоеше вътре не течеше , на 15 също даже си мислех, че е менструация и така и не дойде все пак е рано. И нямаше нищо до днес докато не правихме … пак си беше там вътре розово. Странно звучи, обаче вече съм се настроила за ИКСИ и съм притеснена дали не е станало преди него. 😆

# 281
Зсеавейте , отново момичета , вече съм страшно объркана , в неделя получих страшни болки в гърдите придружени с парене и сърбеж по целите просто беше нещо страшно , понеделник същата работа , обадих се на док защото много се притесних тя ми каза че е много рано за тест или за сиптоми на бременност и да изчкам и да отида на преглед каза да си купя ибутоп гел  мазах се с него два дни не знам дали е от него или не но сега е много п добре , от притесние че не знам какво ми се случва не мога и да спя , спя по 2 3 часа , просто ще откача вече , искам вашето мнение , на какво могат да се дължат тези болки , знам че не се лекари и всеки е индивидуален , просто ако някой е имал сходна ситуация да ми сподели ,  остават ми 7 дена до М  и се чудя дали да си направя тест

# 282
Зсеавейте , отново момичета , вече съм страшно объркана , в неделя получих страшни болки в гърдите придружени с парене и сърбеж по целите просто беше нещо страшно , понеделник същата работа , обадих се на док защото много се притесних тя ми каза че е много рано за тест или за сиптоми на бременност и да изчкам и да отида на преглед каза да си купя ибутоп гел  мазах се с него два дни не знам дали е от него или не но сега е много п добре , от притесние че не знам какво ми се случва не мога и да спя , спя по 2 3 часа , просто ще откача вече , искам вашето мнение , на какво могат да се дължат тези болки , знам че не се лекари и всеки е индивидуален , просто ако някой е имал сходна ситуация да ми сподели ,  остават ми 7 дена до М  и се чудя дали да си направя тест
За тест е рано, няма да отчете. Няма как да кажем дали си бременна. Синктоми може да има и преди двете черти, но някакви супер незабележими. На мен лично на два пъти ми стана леко лошо след хранене за кратко к бях много жадна непрекъснато. Болки в гърдите мисля, че не забелязах. Но не се знае успокой се и изчакай още една седмица.

# 283
За тест е рано, няма да отчете. Няма как да кажем дали си бременна. Синктоми може да има и преди двете черти, но някакви супер незабележими. На мен лично на два пъти ми стана леко лошо след хранене за кратко к бях много жадна непрекъснато. Болки в гърдите мисля, че не забелязах. Но не се знае успокой се и изчакай още една седмица.
мога ли да ви пиша на лично ?

# 284
С тези тестове толкова рано, най-много да се разочаровате, когато видите резултат, който не ви удовлетворява. Изчакайте. Аз моят тест го направих 1 или 2 дни преди датата на М. и втората линия беше едва забележима. Аз пък обратно на повечето в ранна бременност, нямах абсолютно никакви симптоми преди теста. Може би защото съм с тежък ПМС (който липсваше) и заради активното "работене" по въпроса за бебе, ме накараха да направя теста преди закъснението. Та, не е задължително болката да е от бременност. Успокойте се и имайте търпение.

Общи условия

Активация на акаунт