"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 26 580
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
С тези тестове толкова рано, най-много да се разочаровате, когато видите резултат, който не ви удовлетворява. Изчакайте. Аз моят тест го направих 1 или 2 дни преди датата на М. и втората линия беше едва забележима. Аз пък обратно на повечето в ранна бременност, нямах абсолютно никакви симптоми преди теста. Може би защото съм с тежък ПМС (който липсваше) и заради активното "работене" по въпроса за бебе, ме накараха да направя теста преди закъснението. Та, не е задължително болката да е от бременност. Успокойте се и имайте търпение.
странното при мен е ,че болката започна в деня на О , усили се страшно мнго 3 -4 дни след О и сега спада малко , по-малко  и за това се чувствам тотално объркана

# 286
Здравейте! Преди няколко месеца писах тук,забраменях през октомври, но за съжаление направих спонтанен аборт в 7 седмица😪 От тогава насам цикала ми е редовен! Един месец след това пиех противозачатачни! Миналия месец ми дойде на 19ти, но този месец не! Днес направих тест за бременост  и ума едно много лека втора черта! И сега идва и млят въпрос......Възможно ли е да има още останал хормон от предната бременност?!?!?! Ние от края на януари си правим опити отново, но съм в голяма дилема Blush

# 287
Здравейте,  с 4ти ден закъснение съм, по принцип съм със супер точен цикъл. Утре сутрин ще си направя тест, но усещам от време на време болки в яйчниците, все едно ще ми дойде.
С предната бременност не помня да съм имала такива, възможно ли е това да е от бременност? Почвам да си мисля, да не би пък да има някакъв проблем, затова да не ми идва.

# 288
Поли, няма начин от октомври да има останал хормон, ако сега има наличие на хормона си е от този месец.

Flower90, не мисли най-лошото, че ти има нещо, понякога може да си закъснее цикъла. Според мен имаш ПМС, но то си го има и при наличие на бременност. Утре ще знаеш от теста. Кръвен ли ще пуснеш?

# 289
Не, на пети ден закъснение ще отчете и обикновен тест.
Лошото е , че малката ходи на ясла и постоянно сме болни. Чудя се дали може да пия биозин мама, в начална бременност (ако има такава) дали може?
Ще пиша на АГ ако има бременност да питам.

# 290
Здравейте аз имам друг проблем
Правя опити за бебе от 4 5 месеца без успех
Следя овулация чрез тестове който случайно ги улучвам когато съм в овулация
Та чакам м.ц на 16ти март
Цикъла продължи точно 3дни и спря на пълно с мъжа ми на следващия ден правихме полов акт със свършване вътре обаче 2дни след акта имах зацапвания малки
също правих тест да бременност но е отрицателен
Имах закъснение 5дни преди да ми дойде
Дойде цикъла да 3дни и толкоз
Имам в момента болки долу ниско
Като все едно съм в цикъла
Какво да правя в Чужбина съм и няма как да ида на лекар в момента
Може ли за съвети
Жени който са имали същия или подобен проблем
Чета чета във всякакви форуми и статии
Объркана съм доста
Ние не се пазим искаме много бебче до момента няма положителен резултат
Какво да правя с това зацапване
Пия ОГЕСТАН и gestarelle F за добра по плодовитост
От 4 месеца пия ОГЕСТАНА
А другото от няколко дни

# 291
Martinaboro,правите опити от 6 месеца,като през тези месеци сте пила витамини за плодовитост,а бебе няма.
Витамините не са чудо,няма как от тях да забременеете.
Всеки месец по няколко пъти пускате постове със същото съдържание,отидете на лекар,ако се съмнявате,че нещо ви има.
Бебеправенето понякога отнема доста повече време и разбърква цикъла тотално.

# 292
Така е
Форума е за въпроси няма значение колко пъти пиша постове
Мисля че всеки има право да пише и пита хора който са минали през проблем

# 293
Аз не разбрах кога ви е дошло. 
Този месец или предния?

# 294
Този аз написах март месец

# 295
Да, но не стана много ясно, как веднага след цикъл правиш тест за бременност. И след полов акт, не може да разбереш веднага. За това си помислих, че може да си се объркала с месеца.
Рано е за тест.

# 296
Здравейте правих си изследвания защото имам закъснение на цикъла ендокринолог ми изписа Хапчета  Sarita + и Неоформин 500 и ги пия вече 15-дни ,но другото е ,че втори месец нямам цикъл преди седмица ме болеше корема все едно ще ми дойде ,но и до днес нямам цикъл, също така правих тест но е отрицателен не знам просто какво се случва , а правим опити за бебе от 5,6 месеца

# 297

Момичета 3 дена преди цикъл какво мислите ?

# 298
  • София
Пренапоен и невалиден тест.

# 299
Трябваше да ми дойде на 12 .03.25
Той закъсня с 4дни
На 5тия ден дойде за 2дни и спря напълно
След като изминаха три дни почнахме с половия акт със свършване понеже беше спрял на пълно и нямах нищо
Ден след половия акт

Започна това зацапване розово по ежедневна превръзка
Включително и днес 24.03.25
Имам болка долу ниско
Някакси ме боли все едно съм в цикъл но не съм
А зацапването е някакви точки и петна леки
Правих тест но е отрицателен или просто е рано нз
Какво да мисля притеснена съм

Общи условия

Активация на акаунт