"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 799
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
14 дни след овулация не е рано

# 526
Здравейте дами! Ситуацията е следната : С приятелят ми сме заедно от 1 година вече и до сега няколко пъти е свършвал е мен. Не мога да кажа дали съм била в овулация, тъй като не съм следяла като цяло нищо ... Таа снощи се появиха пронизващи болки ниско в корема ми ( които всъщност се появяват, когато съм в овулация) придружени с прозрачен секрет от влагалището.. По принцип цикъла ми е точен + - 1-2 дена . На 30.05. трябва да ми дойде. т.е. днес съм 14 дни преди менструация и видях, че днес ми е деня на овулация по календар. Снощи с него имахме полов акт при което той свърши в мен. Не знам дали би се случило нещо, но всъщност много искам... Знам , че точно днес шансът е доста голям за забременяване, но искам да чуя и вашето мнение .. Преди 2 години ме оперираха от извънматочна бременност, при което ми отстраниха половината от едната маточна тръба ( не цялата ) ( другата е здрава и цяла) и от тогава имам чувството, че имам проблем със забременяването.. Благодаря, че ме изчетохте ❤️

# 527
Илияна, разсъждаваш правилно и наистина тези няколко дни сега имаш най-големи шансове, постарай се Grinning но ще трябва доста да почакаш, преди да разбереш дали опитите са били успешни. Пожелавам ти успех Hug

# 528
Здравейте!
При мен е следната ситуация по принцип ми се беше регулирал цикъл от октомври до януари. По принцип имам Спкя и ир. ир от 26,5 преди 6м го свалих на 5,25 на гладно.
С приятелят ми не се пазим предният месец доста ми закъсня цикъла с приема на дуфастон чак на 75 ден ми дойде. Цикъла ми идва на 33 ден но вчера имах сутринта няколко капки кафяво зацапване и спря. Днес сутринта пак. По принцип съм имала и друг път но веднага след 10-15 Мин се превръща в М. Прибрах се след работа дори не с първа урина и получих този резултат.
Писах веднага на Аг чакам отговор защото ме притеснява кафявото зацапване(дори и да не тече постоянно) това е че събота и неделя лабораториите не работят за да отида да си пусна изследване. Бихте ли ме посъветвали как да постъпя.(чертата се появи веднага не е правен с първа урина) .

# 529
Илияна, разсъждаваш правилно и наистина тези няколко дни сега имаш най-големи шансове, постарай се Grinning но ще трябва доста да почакаш, преди да разбереш дали опитите са били успешни. Пожелавам ти успех Hug

Благодаря много ! Преди имах някаква мания и правех тестове ей така , за щяло и нещяло още днии преди менструация, но сега съм се зарекла да чакам първо евентуално закъснение и чак тогава с тестовете 🫶🏽

# 530

Благодаря много ! Преди имах някаква мания и правех тестове ей така , за щяло и нещяло още днии преди менструация, но сега съм се зарекла да чакам първо евентуално закъснение и чак тогава с тестовете 🫶🏽
Желая ви успеех❤

# 531
Благодаря, Мими ❤️ И честито на теб 🙏🏽

# 532
Благодаря, Мими ❤ И честито на теб 🙏🏽
Благодаря много ❤
Малко съм притеснена дано всичко да е наред поне за мое успокоение намерих лаборатория която работи и утре… не знам направо как ще спя спокойно..

# 533
Мими, тестът ти е положителен. Зацапването може да наложи прием на прогестеронов препарат (утрогестан и/или дуфастон), но това ще може да предпише лекар след изследване на прогестерона. Видях, че си намерила лаборатория, така че пусни чхг (да си имаш за сравнение по-натам при нужда) и прогестерон. При ниски стойности на прогестерона потърси АГ да ти изпише терапия. Дотогава почивай и мисли положително!
Кафявото зацапване често е безобидно, но бягай бързо към спешното, ако стане червено или по-обилно. Все пак вече имаш положителен тест Blush пожелавам ти успех Hug

# 534
Нищо чудно да е и имплантационно кървене, щото така като гледам тестчето с бледата чертичка е възможно и все още да нямаш закъснение. ☺️ Ако е това би следвало утре да го няма вече , но все пак пусни си кръвните 😌🙏🏽

# 535
Благодаря ви много!
Ще пусна утре и ще ви пиша!
Благодаря за подкрепата! ❤

# 536
Моля за вашето мнение какво виждате на тази снимка?! Има или няма бременност

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 19:45 от Не се сърди, човече

# 537
Аз лично нищо не виждам. Дори не знам кое да гледам.

# 538
Валето Койчева 601920,с тази изрязана част от ехографската снимка няма как да се определи контекстът на прегледа.

# 539
Здравейте, на 12.05 след един ден закъснение си направих няколко теста и всички бяха положителни с бледи чертички. Днес реших да направя един за да си имам за спомен ( тъй като с първото ми дете така и не си направих снимка на теста ) и излезна отрицателен. Взех престо и sure check. Престо са напълно отрицателни а при sure check има една едвааа доловима черта. На лекар съм чак след 3 дни и исках да попитам на някоя мама случвало ли ѝ се такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт