"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 809
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,мами.
Аз имам един може би глупав въпрос,но така и не разбрах моя АГ.
До 01.05 бях в цикъл,но цикъла не беше така както трябва само зацапваше.На 02.05 бях на преглед при АГ!Видя се,че имам фоликул 17-18 мм,което ми стана много странно.(Възможност за ранна уволация ли е това)?Каза,че няма кисти и всичко е наред.Пусна ми изследвания за щитовидната жлеза и там беше всичко в норма,но днес имам зацапване и сега не знам дали ще ми дойде пак,а имам 10 дни до цикъл?
Утре ще му се обадя на моя доки,но ще съм благодарна и ако някой е имал същия проблем и да ми каже на какво би могло да се дължи това? Благодаря ви и хубав ден!
На мен ми се е случвало да имам зацапване около овулацията. Бих казала, че често получвам откакто родих, миналата година. Ходила съм на АГ, но според нея всичко си е наред.
[quote author=Pastelka
Да,това е нормално около овуто да има зацапване,но според него на 2 май съм имала фоликул,който е бил с размер 17-18 мм,а с тези размери е пред спукване.Мисля,че като се спука и вече жената е в овулация.Ако е така моята ову трябва да е минала преди седмица,а днес имам леко кървене(зацапване) а имам 10 дни до цикъл!Рано ми е за лелката 😔

link=topic=1727236.msg49706203#msg49706203 date=1746951953]
Здравейте,мами.
Аз имам един може би глупав въпрос,но така и не разбрах моя АГ.
До 01.05 бях в цикъл,но цикъла не беше така както трябва само зацапваше.На 02.05 бях на преглед при АГ!Видя се,че имам фоликул 17-18 мм,което ми стана много странно.(Възможност за ранна уволация ли е това)?Каза,че няма кисти и всичко е наред.Пусна ми изследвания за щитовидната жлеза и там беше всичко в норма,но днес имам зацапване и сега не знам дали ще ми дойде пак,а имам 10 дни до цикъл?
Утре ще му се обадя на моя доки,но ще съм благодарна и ако някой е имал същия проблем и да ми каже на какво би могло да се дължи това? Благодаря ви и хубав ден!
На мен ми се е случвало да имам зацапване около овулацията. Бих казала, че често получвам откакто родих, миналата година. Ходила съм на АГ, но според нея всичко си е наред.
[/quote]

# 511
Здравейте. Цикълът ми е редовен като часовник  - 28-30 дни винаги. Пих 2 медеца противочатъчни, които спрях декември. До февруари не съм забременявала. Последната ми менструация беше 12.04, а на 27.04 е имало опит. Днес е 11.05 с 4 ден закъснение и болки от два дни леки от време на време като пред цикъл и преболявяне на гърди, днес теста излезна веднага с втора бледа черта. Дали има бременност или може да е “грешка”?

# 512
Няма грешка,тестът изглежда категорично положителен. Честито!

# 513
Няма грешка,тестът изглежда категорично положителен. Честито!

Това е втори след първия сега.

# 514
Положителен

# 515
Здравейте миналия по предния месец имах зацапване не беше както мц отидох на преглед и ми изписа зафрила защото имах задържан фоликул и каза че единия ми яйчник е мързелив. Пих ги 10 дни и си ми дойде нормално април. Пусна ми изследвания за ир но ми каза че всичко е наред и да продължа с хапчетата 3 месеца за да се събиди така да кажа. Преди няколко дни си правих тест за ову и не знам дали е бил положителен че не ги схващам много. Проблем ли е това с яйчника да забременея  не ми е много редовен цъкъла и съм объркана

# 516
Радвам се като видя вторите черти, честито на всички🤗. Голямо щастие е, дано и аз да я видя някой ден тази втора черта, вместо да ми дойде цикъла🥹.

# 517
Здравейте!
Закъснява ми с 9 дни.
Идва ми на 28-30 дни тоест на 03.05 е 31 ден
Никога досега не ми е закъснявало толкова(винаги ми е точно,ходя на профилакт.прегледи редовно нямам някакви проблеми,кисти и т.н)
На 5 ден след закъснението направих 2 теста отрицателни,но все още не ми е дошло имам лека болка ниско все едно очаквам да дойде МЦ но него го няма.Ще запиша час за лекар,моля за някакви съвети или мнение.
Благодаря!

# 518
Може да е обикновенно закъснение. Понякога се случва по седмица-две, дори при редовен цикъл. Ня мен ми се е случвало също. На цикала всичко може да повлияе - стрес, лекарства ... Най-вероятно ви няма нищо сериозно и скоро ще дойде. Все пак не е лошо да посетите лекар, за годишна профилактика.

# 519
Пуснете кръвен, за да си спестите по-нататъшните колебания. Той ще ви даде точен отговор, макар че на такова закъснение и уринарен тест би следвало да отчете правилно. Т.е. Вероятно е да не сте бременна и закъснението ви да е по друга причина - хормонална, стрес или може би пък много силното желание да бъдете бременна Hug макар че докато не дойде цикълът, вероятност за бременност все пак има. желая ви успех!

# 520
  • София
Няма никаква нужда от кръвен при толкова голямо закъснение. Направете ако искате пак уринарен
Може да е задържан фоликул, но това само лекар може да каже.

# 521
Здравейте!
Закъснява ми с 9 дни.
Идва ми на 28-30 дни тоест на 03.05 е 31 ден
Никога досега не ми е закъснявало толкова(винаги ми е точно,ходя на профилакт.прегледи редовно нямам някакви проблеми,кисти и т.н)
На 5 ден след закъснението направих 2 теста отрицателни,но все още не ми е дошло имам лека болка ниско все едно очаквам да дойде МЦ но него го няма.Ще запиша час за лекар,моля за някакви съвети или мнение.
Благодаря!

Киста ще да е,появяват се изведнъж ,дори преди това да сте ходили и нищо да е нямало.

# 522

Здравейте, 14ти ден от ову, засечена с домашни тестове, но доста закъсняла овулация (на 20ти ден от мц). Според вас има ли нещо?

# 523
Много размазано ми изглежда на снимката. Не бих го определила като положителен (макар че е напълно възможно да сте си бременна, просто този тест не показва ясно). Съветът ми е да повторите теста, за предпочитане с такъв на друга марка.

# 524

Здравейте, 14ти ден от ову, засечена с домашни тестове, но доста закъсняла овулация (на 20ти ден от мц). Според вас има ли нещо?

Още е рано. Изчакайте да ви закъснее с няколко дни и повторете.

Общи условия

Активация на акаунт