Аз имам един може би глупав въпрос,но така и не разбрах моя АГ.
До 01.05 бях в цикъл,но цикъла не беше така както трябва само зацапваше.На 02.05 бях на преглед при АГ!Видя се,че имам фоликул 17-18 мм,което ми стана много странно.(Възможност за ранна уволация ли е това)?Каза,че няма кисти и всичко е наред.Пусна ми изследвания за щитовидната жлеза и там беше всичко в норма,но днес имам зацапване и сега не знам дали ще ми дойде пак,а имам 10 дни до цикъл?
Утре ще му се обадя на моя доки,но ще съм благодарна и ако някой е имал същия проблем и да ми каже на какво би могло да се дължи това? Благодаря ви и хубав ден!
Да,това е нормално около овуто да има зацапване,но според него на 2 май съм имала фоликул,който е бил с размер 17-18 мм,а с тези размери е пред спукване.Мисля,че като се спука и вече жената е в овулация.Ако е така моята ову трябва да е минала преди седмица,а днес имам леко кървене(зацапване) а имам 10 дни до цикъл!Рано ми е за лелката 😔
link=topic=1727236.msg49706203#msg49706203 date=1746951953]
Аз имам един може би глупав въпрос,но така и не разбрах моя АГ.
До 01.05 бях в цикъл,но цикъла не беше така както трябва само зацапваше.На 02.05 бях на преглед при АГ!Видя се,че имам фоликул 17-18 мм,което ми стана много странно.(Възможност за ранна уволация ли е това)?Каза,че няма кисти и всичко е наред.Пусна ми изследвания за щитовидната жлеза и там беше всичко в норма,но днес имам зацапване и сега не знам дали ще ми дойде пак,а имам 10 дни до цикъл?
Утре ще му се обадя на моя доки,но ще съм благодарна и ако някой е имал същия проблем и да ми каже на какво би могло да се дължи това? Благодаря ви и хубав ден!
[/quote]

макар че докато не дойде цикълът, вероятност за бременност все пак има. желая ви успех!