"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 784
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Lubanna - възможно е имплантационно да е било. Аз имах, но все пак прогестеронът трябва да се следи.

ElyTan - невалиден тест. 8 ден след овулация??? Стига, това не е сериозно.

Здравейте! Кога точно се появи имплантационното кървене при вас? Simple Smile

# 556

Това положителен резултат ли е? На осми ден след овулация
Рано е да се каже изчакайте няколко дни.

# 557
Аз също имах имплстационно кървене. В деня, когато трябваше да ми дойде при избърсване имах розови капки, получих и крампи като при цикъл. Така и не дойде цял ден цикъла и като се прибрах от работа на шега направих тест. Беше положителен. После около 4-5 дни имах кафеникаво течение. Прогестерона ми беше нормален. След това спря. 🤗

# 558

Lubanna - възможно е имплантационно да е било. Аз имах, но все пак прогестеронът трябва да се следи.

Здравейте! Кога точно се появи имплантационното кървене при вас? Simple Smile

Ами не знам дали е било- 2-3 месеца.
Сега имам усещания от време на време на притискане в корема, но до сега ме съм била бременна и нз.

# 559
  • София
Имплантационното кървене се появява няколко дни след имплантацията. Не продължава 2-3 месеца.
Диафрагмата е толкова далеч от матката, че напрежението в нея се усеща чак в края на бременността, а не в началото.
Тест за бременност преди 9-10 дни (най-рано) след овулацията няма как да е положителен.

# 560
Валето, няма бременност. Изрвзана е, но да кажа, плоден сак СЕ вижда. При мен си се видя и без да се гадае, беше ясно.

Ваня, направи отново кръвен тест и повтори след 48 ч. Следи увеличението. Пусни и прогестерон.

Утре може да пусна нов кръвен нали а има ли значение дали съм пила кафе

# 561
  • София
Не, няма значение кафето, нито каквито и да е медикаменти.

Валето -плоден сак не се вижда, телефонът нещо ме е коригирал. Изчакай закъснение на цикъл и повтори.

Имплантационното беше малко преди цикъл. Няколко месеца вече не говорим за имплантационно.
Диафрагмата- чааак 30 седмица започна да ми става зле от притискане и ритане, беше де обърнал рано, че даже и по-рано, но не си спомням особено, нищо, че миналата година родих. Откакто съм родила сякаш имам амнезия. Simple Smile))

# 562

Моят първи положителен си беше точно 8 дена след овулацията (не 8 дена след положителен тест за овулация).

# 563
  • София
Може и така да е било.

# 564
Не, няма значение кафето, нито каквито и да е медикаменти.

Благодаря утре ще направя нов кръвен и се надявам да се увеличава днес направих престо и има много бледа втора черта но я виждам

Валето -плоден сак не се вижда, телефонът нещо ме е коригирал. Изчакай закъснение на цикъл и повтори.

Имплантационното беше малко преди цикъл. Няколко месеца вече не говорим за имплантационно.
Диафрагмата- чааак 30 седмица започна да ми става зле от притискане и ритане, беше де обърнал рано, че даже и по-рано, но не си спомням особено, нищо, че миналата година родих. Откакто съм родила сякаш имам амнезия. Simple Smile))

# 565

Повторих, дано не е изпарителна. Отивам на кръвен тест. На 45г съм ще ми е първа бременост. Ще пиша като излезнат резултатите от кръвния тес. 9ти ден ми е след овулация от вълнение се обърках, а тестът уж е от ранните. Следихме 3 фоликулчета, най - голямото беше 24 мм. Биха ми прегнил, при мен фоликулите не се пукаха, явно заради годинките. Дано е станало този път

# 566
Здравейте,момичета! Нова съм в темата.
Последната дата на МЦ ми беше 23.04. Цикълът ми последните два месеца варира между 27-28 дни,но януари е бил и на 31. Тоест не е особено като по часовник. Имаме опит за бебе на 04.05 (два дни преди овулация). Вчера сутринта(29 ден) с първа урина правих от тестовете на Адвент Лайф за ранно откриване на бременност (чувствителност от 10 ЧХГ) и беше отрицателен,но цикъл все още няма. Утре сутрин отново ще направя,мисля си ,че ако имаше евентуална бременност щеше да покаже. Какво мислите? (Не искам да храня надежди,защото съм все разочарована)

# 567
  • София
Би трябвало, да, но все пак направи след закъснение, ако се стигне до такова.

# 568
Вече има закъснение с ден. Другото,което искам да попитам е какво мислите за тези тестове на Адвент лайф? Аптекарката ме позалъга,че били на шуърчек ,но със сменени опаковки,тъй като отидох с желание за касета шуър чек. Надеждни ли са тези тестове?

# 569
Здравейте дами,

набил ми се е в главата мисед аборт и докато дойде време за прегледа на който трябва да чуем сърдечна дейност ( 29.05 ), сигурно ще изперкам още повече.

при ПМ 27.03, на 30 Април видях двете чертички на теста.
на 10.05 стойностите на ЧХГ бяха 3970.00. Два дни след това вече бяха 5606.00
на 16.05 на прегледа се видя сакче и ембрион с размери 6,67мм. Но АГ-то каза, че на следващия преглед вече ще чуем и сърчице, както и тя самата ме посъветва следващия преглед да е след 2 седмици. Нямам абсолютно никакви симптоми, освен чувствителните гърди.
Не знам вече да се притеснявам ли или да съм спокойна, че всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт