"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 807
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Littlebubu,не ми се е случвало. На лекар се ходи при 10-15 дни закъснение на менструацията ,тъй като преди това може да не се види нищо.
Може да пуснете кръвен преди прегледа при лекар ,вие си решавате.

# 541
Здравейте, на 12.05 след един ден закъснение си направих няколко теста и всички бяха положителни с бледи чертички. Днес реших да направя един за да си имам за спомен ( тъй като с първото ми дете така и не си направих снимка на теста ) и излезна отрицателен. Взех престо и sure check. Престо са напълно отрицателни а при sure check има една едвааа доловима черта. На лекар съм чак след 3 дни и исках да попитам на някоя мама случвало ли ѝ се такова нещо?

Ох, да, на мен, но моя отрицателен беше лентичка. Положителните от предния ден бяха 3, на другата сутрин от мерак реших да си направя, но вече бях изпила около литър вода (тоест, не беше първа урина) и нямаше никаква черта. Панирах се веднага, помислих, че е биохимична, отидох за кръвен и съответно беше положителен. След това имах тестове с по-бледа черта, но всичко беше наред, ЧХГ растеше, така че за най-сигурно пуснете такъв. Нека всичко е наред! Heart

# 542

Според вас дали е положителен появи се преди 10 минута

# 543

Според вас дали е положителен появи се преди 10 минута
Възможно е да, но изчакайте още 2-3 дни и повторете. Другия вариянт е кръвен тест.

# 544

Кскво значи този резултат

# 545

Много е рано. Над 25 (мисля, че беше е бременност). Под 5 няма бременност. Още не се знае. Колко дни ви закъснява и това е от значение?

# 546
Трудно е да кажа защото съм с нередовен мц миналия месец ми дойде на 19ти

Много е рано. Над 25 (мисля, че беше е бременност). Под 5 няма бременност. Още не се знае. Колко дни ви закъснява и това е от значение?

# 547
Vanq20,положителен е ,но попада в границите на неопределеност ,поради което не може със сигурност да се определи дали стойността ще се увеличава или намалява.
Повторете кръвния след 48-72 часа.

# 548
Трудно е да кажа защото съм с нередовен мц миналия месец ми дойде на 19ти

Единствено можеш да почакаш няколко дни. Ако ти е на 30-32 дни като моя, може да е още рано. Може да си имала и късна овулация. Може само да гадаем. След два дни пусни пак, ако расте значи има бебе. Все още има надежда. Стискам палци.

# 549
  • София
Валето, няма бременност. Изрвзана е, но да кажа, плоден сак СЕ вижда. При мен си се видя и без да се гадае, беше ясно.

Ваня, направи отново кръвен тест и повтори след 48 ч. Следи увеличението. Пусни и прогестерон.

# 550
Vanq20,положителен е ,но попада в границите на неопределеност ,поради което не може със сигурност да се определи дали стойността ще се увеличава или намалява.
Повторете кръвния след 48-72 часа.

Направо не знам какво да мисля

# 551
Здравейте,

От доста време правим опити за бебе- направих доста тестове и всички са положителни.
Това което ме озадачава е че между тях имаше два невалидни. Без никакво оцветяване .
Трябва днес да ми дойде.
Но интересното е, че след последните два  цикъла , няколко дни след това имаше леко бледо кървене.
Благодаря,

# 552

Това положителен резултат ли е? На осми ден след овулация

# 553
  • София
Lubanna - възможно е имплантационно да е било. Аз имах, но все пак прогестеронът трябва да се следи.

ElyTan - невалиден тест. 8 ден след овулация??? Стига, това не е сериозно.

# 554
Валето, няма бременност. Изрвзана е, но да кажа, плоден сак СЕ вижда. При мен си се видя и без да се гадае, беше ясно.
Lubanna - възможно е имплантационно да е било. Аз имах, но все пак прогестеронът трябва да се следи.

Ваня, направи отново кръвен тест и повтори след 48 ч. Следи увеличението. Пусни и прогестерон.

А имали ли сте усещания в корема , като притискане?
Най-вече в областта на диафрагмата?

Общи условия

Активация на акаунт