"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 25 760
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Според мен този Клиър Блу е с изпарителна черта

Така ли Ви изглежда 😔?
Тази марка е ужасна! Човек се чуди и пули да разделе какво показват. Избери си други тестове.

Обикновен тест лента ? Най бързо най точно показва?

# 646

Здравейте момичета!! Днес съм 3 дни преди МЦ и реших да си направя тест за бременност. Излезе втора черта след около 5 минути постепенно... Съмнява ме понеже е малко по-тънка от контролната , но пък чак пък толкова да е фалшиво....??!! Не знам предположете според вас дали е положителен, утре сутринта ще повторя защото в този не съм сигурна, ама иначе се разтреперих 🫣🫣

# 647
На мен ми изглежда положителен. С ранна овулация ли сте? На мен ми беше такъв след няколко дни закъснение на шуър чек.

# 648
Вижда ми се положителна,първият път,когато забременях 4 дни преди МЦ ми се показа втора бледа.

# 649
Благодаря за бързите отговори момичета 💓❤️ предполагама ОВУ на 15.05. но преди ми беше казано че съм с две овулации, наследствено от майка ми  едната веднага след МЦ , другата на 14, ти ден

# 650
Благодаря за бързите отговори момичета 💓❤️ предполагама ОВУ на 15.05. но преди ми беше казано че съм с две овулации, наследствено от майка ми  едната веднага след МЦ , другата на 14, ти ден

Това е невъзможно, може две яйцеклетки да се отделят при овулация

# 651

Ето го в момента теста без светкавица.. единственото нещо в което се съмнявам е че чертата е тънка ... Всичко друго си е добре

# 652
Нормално е чертата да е тънка

# 653
Здравейте, взех втори тест пак на шуърчек, чертичка пак излезе втора на 4-5 Мин , този път една идея по-бледа и пак тъничка??

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:31 от Iliyanaah

# 654
Колко човека трябва да напишат че е положителен? … нормално да е по бледа ако се прави вечер

# 655
Моля да спазвате добрия тон, не знаете какво съм преживяла и колко години съм чакала за това ! Нормално е да не мога да повярвам и да се съмнявам и по тази причина пускам запитване във форума

# 656
Моля да спазвате добрия тон, не знаете какво съм преживяла и колко години съм чакала за това ! Нормално е да не мога да повярвам и да се съмнявам и по тази причина пускам запитване във форума

Права сте  наистина и на мен не ми хареса отношението ето на някой хора тук грубо е тази страница е нали за това ?

# 657
Добрият тон се спазва,не видях да има грубо отношение от Sunflower737.
Не е лошо да се пита,но за очевидно положителни тестове се публикуват въпроси по няколко пъти.
Ако имате съмнение,най-добре е да се пусне кръвен и да посетите акушер-гинеколог,така ще получите най-точен отговор.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:59 от Smile_ :)

# 658
  • София
Sunflower737 не е използвала какъвто и да е тон.

Цитат
Нормално е да не мога да повярвам и да се съмнявам и по тази причина пускам запитване във форума

Това само по себе си е смешно и нелепо. След като имаш съмнения, тревоги посети лекар и обсъди по-нататъшни мерки. Във форум никой не може да каже категорично: "да, бременна си". Има си лекари за тази цел, тук всичко е любителско и ако може да не влизаш в ролята на жертва ще е суперСКО. Всеки си има някаква лична драма.

# 659
И я ми обяснете как по-точно лекар ще ми каже дали има бременност 3 дни преди МЦ ..?? Форума е за обмяна на опит не съм толкова опитна и търся мнение от други мами и бъдещи такива . Не мисля че има нещо лошо

Общи условия

Активация на акаунт