Февруарчета 2025 г. -Темa 5

• 27 745
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета,на 17 се роди нашият син Бранимир,в 37+5 г.с (термин 02.02)Понеже бях със серклаж след свалянето му бях с 4 см разкритие.Започна естествено раждане в 7 сутринта,направих разкрие и започнах да напъвам.След повече от 7 часа опити да излезе се оказа,че  малкия си е извъртял главата и се е заклещил ужасно в таза . Не можеше вече да се роди естествено,последва спешно секцио. Имаше период в който се чувствах,все едно съм се провалила,въпреки че и АГ и акушерката ме увериха,че е нямало как да се роди с тази позиция на главата. Доктора дори по време на секциото трудно го изкара от таза.Със съпруга ми се шегуваме,че все едно родих две деца и по двата начина.

Честита рожба, да ви е жив и здрав и много щастие и късмет да има. А вие да имате здраве да го гледате,глезите и да помагате.🍀😘🍀

https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=765233
Честита да ви е принцеската и на вас. Здраве,щастие и много късмет да има. А вие да сте здрави родители за да и помагате и да я закрилят!🍀😘🍀

# 646
Честити рожби на MBStefanova и Mariq878! Нека ви радват бебоците и ви дадат сили за бързо възстановяване! 😊🥳😍

# 647
Ех, колко хубави новини тази сутрин!

Честити да са Бранимир и Андрея!  Да са здрави, обичани и много щастливи!

Бързо възстановяване и на прекрасните им майки!

MBStefanova, моето първо раждане звучи да е било точно като твоето, така че идеално разбирам всичките ти емоции. Да знаеш, че се герой и че в нищо не си се провалила - напротив! С Бранимир заедно сте спечелили тази битка и колкото и да ни се иска понякога естествено раждане - просто не става и трябва да се доверим на лекарите и напредъка в медицината.  Иначе и ние се шегуваме винаги, че първият ни син е роден " и по двата начина" Grinning

# 648
Иухууу Mariq Hug Heart бравооо Sparkling Heart Честито бебче! Да ви е жива и здрава Андрея и много да ви радва!

MBStefanova, прекрасни новини! Blue Heart Да ви е жив и здрав Бранимир , честито!

Чак се разчувствах. Браво мамита Heart

Здравейте, момичета!
Днес в 7:00ч се появи нашето малко щастие Андрея по естествен път с много мъки, но болката моментално минава, когато я видиш за първи път.🩷

Снощи в 17:45ч докато се местех на дивна чух едно пук, като изпукване от става. Усетих лека капка, отидох до банята и започнаха да ми текат водите. Взех си бърз душ и към болницата, без контракции, като пристигнахме буквално плувах и получих 1 единствена. Приеха ме без контракции и нито см разкритие. Те започнаха, към 2 часа, но до 6ч не беше започнала родовата дейност и ме включиха на система. За около 20мин започнаха силни контракции, съответно не се справях добре и нещата вървяха към секцио. Доктора категорично не желаеше да се стига до там, след всички мъки. Самото раждане беше за няма и 5мин, с няколко напъна и помощ от единия лекар.

# 649
Честити рожби на MBStefanova и Mariq878!

Лелее...бебевалежът започна... Аз още не мога да повярвам, че съм бременна.

# 650
  • Варна
Честито момиченце Мария! Да ви е жива и здрава. На теб бързо възстановяване.

# 651
Честити да са Бранимир и Андрея! Blue Heart Heartpulse

Лелее...бебевалежът започна... Аз още не мога да повярвам, че съм бременна.
И аз така Joy Хич не мога да се осъзная как след месец ще съм с бебе, а вече почнаха да се раждат първите бебета в темата.

# 652
Честито!
Много ви се радвам! Да са ви живи и здрави децата, и много щастливи моменти!💗💙

# 653
Бравоооооо 🥰❤️
Здравейте, момичета!
Днес в 7:00ч се появи нашето малко щастие Андрея по естествен път с много мъки, но болката моментално минава, когато я видиш за първи път.🩷

Снощи в 17:45ч докато се местех на дивна чух едно пук, като изпукване от става. Усетих лека капка, отидох до банята и започнаха да ми текат водите. Взех си бърз душ и към болницата, без контракции, като пристигнахме буквално плувах и получих 1 единствена. Приеха ме без контракции и нито см разкритие. Те започнаха, към 2 часа, но до 6ч не беше започнала родовата дейност и ме включиха на система. За около 20мин започнаха силни контракции, съответно не се справях добре и нещата вървяха към секцио. Доктора категорично не желаеше да се стига до там, след всички мъки. Самото раждане беше за няма и 5мин, с няколко напъна и помощ от единия лекар.

# 654
Честито, момичета! Вие сте герои! Пожелавам ви бързо възстановяване, а бебчета да растат здрави и безгрижни! ❤🍀

# 655
Честито, момичета! Heart Прекрасни новини - здраве и щастие на бебета и мами. Heart

# 656
Как са татковците?
В шок ли са?
Бебетата с вас ли са или отделно? Сменяхте ли вече памперс?
Аз се стреснах и се хванах да си сглобя легълцето, че определено се започна. Тези дни може и количката да сглобя, ама много се чудя за нея. Реално ще ми трябва към средата/края на март...

# 657
  • Варна
Ааа не се чуди, сглобявай и приготвяй да си спокойна. Мен всичко ми е готово. Чакам… след 10 дни влизам в клуба и аз живот и здраве.
Кога мина това време не разбрах…. Може би защото карах лека бременност ….

# 658
Леле, честито момичета Heart Да са живи и здрави бебоците, а на вас бързо възстановяване! Вие сте героини Heart

И аз усещам, че наближава, идната седмица или началото на по-идната ще е. И малко започвам да се шашкам. Дано всичко и за мен и за останалите момичета мине леко Heart Heart

# 659
  • България
MBStefanova и Mariq878, честити бебчета! Да са ви живи и здрави, да растат умни и щастливи, да са гордостта на мама и на тати! 💙🩷🎊✨🍀🤞

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 16:35 от Lady_Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт