Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 754
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Много бързо. Седмица например. Говоря от изпращането на пратката, до превеждането на парите.

# 181
Здравейте! Искам да се регистрирам в Best Secret, как мога да получа покана? Благодаря Simple Smile

Благодаря на момичетата, които ми изпратиха покана - вече съм "в играта" Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 08:55 от Анонимен

# 182
  • София
Някой има ли нужда от такова палто https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32904839&colorCode=9 … _code=2130160472?
40-ти номер хубава линия и състав,
 но за съжаление ми е голямо и ще го върна, ако никой не пише.

# 183
  • Хасково
Благодаря на всички за съветите. Спрях се на едни боти , ако някой е поръчвал и познава марката моля да сподели впечатления.  Едни маратонки на малкия ще взема и ще пробвам да използвам 60 лв ваучер  а не тези с процентите. Тях другия месец, но дали ще мога аз да си избера ваучера или сайта каквото покаже?
Момичета, ботите който поръчах 148лв вече са 124лв . Сета ли да им пиша за да искам да върнат разликата или когато ботите пристигнат ?

# 184
Пишете преди да пристигнат.Те са наясно,че може да не си вземете поръчката и да ги поръчате на новата цена.А за кой ваучер да използвате се избира в количката.Натискаш добави ваучер и избираш кой ще ползваш.Може да се използва само един на поръчка.Единствено 2 парични могат да се комбинират.

# 185
  • Хасково
Пишете преди да пристигнат.Те са наясно,че може да не си вземете поръчката и да ги поръчате на новата цена.А за кой ваучер да използвате се избира в количката.Натискаш добави ваучер и избираш кой ще ползваш.Може да се използва само един на поръчка.Единствено 2 парични могат да се комбинират.
За ваучерите разбрах, дори 2 парични вече използвах.Не помня на кой имейл или в приложението , къде точно трябва да пиша ?

# 186
service@bestsecret.com на този пиша.Поняга отговарят бързо.Друг път им трябват един,два дни.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 12:06 от Maya Zhelyazkova

# 187
Момичета, ботите който поръчах 148лв вече са 124лв . Сета ли да им пиша за да искам да върнат разликата или когато ботите пристигнат ?
Ако не сте ползвали ваучер за намаление от сайта, тогава може, а също и ако ги има налични в същия номер.

# 188
На мен ми върнаха разликата при използван ваучер.Сумата  беше точно разликата между новата и старата цена.При някой може да решат да въстановят след приспадане на процентния ваучер.Връщат в паричен такъв,като не помня колко беше срока за използване.И да, трябва да го има в наличност  същия цвят и номер.

# 189
На мен ми върнаха разликата при използван ваучер.Сумата  беше точно разликата между новата и старата цена.При някой може да решат да въстановят след приспадане на процентния ваучер.Връщат в паричен такъв,като не помня колко беше срока за използване.И да, трябва да го има в наличност  същия цвят и номер.
Имах предвид, ако въпреки ваучера от сайта - примерно 20% от всичко, има разлика, която те ощетява, да, иначе няма логика. Ако нещо 100 лв, но ти си ползвал 20 % и си купил за 80 лв. съответната стока, ако сега е 80 лв. защо да ти връщат?

# 190
service@bestsicret.com на този пиша.Поняга отговарят бързо.Друг път им трябват един,два дни.
Адресът не е ли с Е? service@bestsEcret.com

# 191
Поправих го!Снощи явно съм спала ,докато писах.
Относно намалението на даден актикул и връщане на разликата.Трябва в момента на писмото цената в сайта,да е по-ниска.Закупих маратонки на ТХ с 10% ваучер за реферал за 144 лв,след него.Докато пристигнат цената стана 104 без изполване на ваучер.Дадоха ми 40 лева ваучер.Ако е изполван код за -20%  и след изтичане на кампанията цената е същата,на която ти е смъкнал кода,няма каква разлика да търсиш.

# 192
Здравейте! 😊Бих искала, ако е възможно, някой да ми изпрати покана. Благодаря предварително! 😊

# 193
  • Хасково
Изпратих имейла, много са подробни. На " subject " съм записала номера на поръчката, но въпреки това получих мейл с благодарности и молба да запиша номера й в самия имейл. Дори прикачих снимка на продуктите , да видим сега какво ще последва.

# 194
  • Най-красивата страна
Здравейте,изчетох темата.Стана ми интересно.
Значи трябва да имам някой познат,който вече е регистриран ,да ми изпрати покана и чак тогава мога да се регистрирам и аз?

Общи условия

Активация на акаунт