Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 767
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, знаете ли кога зареждат нови артикули в BestSecret? Проверих сега 2 марки, на които съм запазила някои неща в любими, и не виждам нищо ново качено.

# 211
Когато се връщат покупки, Спиди правят ли проверка на съдържанието? По принцип за връщане към чуждестранни магазини Спиди искат кашончето да не е запечатано, но тук на етикета излиза някакъв софийски склад като получател.

# 212
По принцип трябва да го прегледат, но си зависи от служителя. Занесете го отворено. Там ще го запечатате.

# 213
доставката е безплатна по принцип, а не над някаква сума. както и връщането.

# 214
Не е безплатна по принцип. Връщането е безплатно.

# 215
доставката е безплатна по принцип, а не над някаква сума. както и връщането.

Не е вярно. Безплатна е за поръчка над 99лв, а има и минимална поръчка от 39 лева.

# 216
  • София, Манастирски ливади
2 или 3 пъти съм връщала и пликове са били запечатани. Проблем не съм имала.

# 217
на мен ми е безплатен. да не би да е над 100лв ненамалена цена, щото така бяха моите две поръчка - стойност над 100, но реално към 70лв. и сега скагам сандали за 150лв в количка, намалени на 66 - еми, безплатна доставка Simple Smile

# 218
Стойността на безплатна доставка зависи от нивото на членството - дали си silver, diamond и тн.

# 219
на мен ми е безплатен. да не би да е над 100лв ненамалена цена, щото така бяха моите две поръчка - стойност над 100, но реално към 70лв. и сега скагам сандали за 150лв в количка, намалени на 66 - еми, безплатна доставка Simple Smile

Да не сте по-високо ниво? Аз проверих и при мен не е така.

# 220
По принцип първата доставка на всеки акаунт е безплатна, независимо от стойността. Но ако първата и втората поръчка са над 99 лв., правото на еднократна безплатна доставка си остава, докато не се ползва.
И аз бях задавала такъв въпрос преди време - имах около три поръчки с акаунта, но всички бяха над 99 лв., и каквото и да сложа в кошницата на цена под 99 лв., ми излизаше с безплатна доставка. Също си помислих, че сайтът е с безплатна доставка Relaxed Когато обаче най-после поръчах нещо под 99 лв. и реално си ползвах правото за безплатна доставка, вече спря да ми излиза като опция.

# 221
  • Варна
Отзив за сникърси Polo Ralph Lauren.
Поръчах 37, очаквах да отговарят на 36, но отговаряха сигурно на 39 🤣

Не мога да дам линк, затова скрийншот. Когато станат активни, ще напиша отзив в сайта.

# 222
Поръчах кожено яке XS, голямо ми е изискам да го върна.
Извинявам се, ако е писано, може ли да кажете при връщане трябва ли пратката да е в кашона, в който съм я получила, защото го изхвърлих.

# 223
Не е задължително.

# 224
Някой има ли представа кожените якета Gipsy отговарят ли си на размера? Изпуснах едно снощи мой размер, но има по-малко и много му се чудя.. На AIM само познавам размерите и смятам, че са една идея умалени.

Общи условия

Активация на акаунт