Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 929
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
На мен вече два пъти ми пращат ваучер за 10% без да попълвам нищо. Вероятно защото отдавна не съм поръчвала и ме подканят явно

# 421
  • Berlin
Покани не се публикуват в темата.

На мен също ми пратиха скоро -10%, защото им липсвам, но аз пазарувам при строго определени обстоятелства от сайта.Laughing

# 422
Имате ли код за отстъпка, който няма да ползвате?
Изпращаха ми тези дни, но трих наред в пощата, като не очаквах да поръчвам скоро, а сега детето ми дава зор да ѝ поръчам едни сникърси.

# 423
  • Berlin
Те не са ли обвързани с мейла?

# 424
Имате ли код за отстъпка, който няма да ползвате?
Изпращаха ми тези дни, но трих наред в пощата, като не очаквах да поръчвам скоро, а сега детето ми дава зор да ѝ поръчам едни сникърси.
Аз имам ваучер за 10%, но ме виждам как бих могла да го преотстъпя.

# 425
Те не са ли обвързани с мейла?
не ги виждам във ваучери, но може и аз нещо да не правя както трябва.
Мария, къде ти излиза ваучера, за да знам къде да търся?

# 426
В секцията ваучери както винаги

Моят е до полунощ, няма как да се преотстъпи

# 427
Не се преотстъпват. Няма как.

# 428
В секцията ваучери както винаги

Моят е до полунощ, няма как да се преотстъпи
Така ми излиза, моят е валиден три седмици, но се прилага директно мисля. Не знам, аз съм само с една поръчка досега и по спомен ваучерът не беше някакъв буквено-цифрен, та да се преотстъпи.

# 429
Благодаря ви, ориентирах се добре.

# 430
За инфо:
Гаранцията на стоките е 2 г.
Отговориха ми по мейл.

# 431
Това важи за всички стоки в ЕС и не е новост.

# 432
Здравейте, наскоро разбрах за Best secret. Може ли някой да ми изпрати покана, защото разбрах, че само така се пазарува. vesela.nikova@gmail.com  Благодаря предварително!

# 433
Това важи за всички стоки в ЕС и не е новост.

никой физически магазин не дава такава гаранция и и не мисля всички онлайн магазини в бг. освен това преди няколко дни питах в темата и никой не отговори. предположих, че никой не знае. но пък ти сега се включваш да кажеш, че си знаела Simple Smile няма го и в сайта на бс. затова реших, че ще е полезно.

# 434
Европейската законова гаранция е 2 години.Няма как физически магазин да не дава гаранция.Аз работя в магазин за мебели и сме задължени и за най-дребния продукт да даваме 2 години.Естествено при някой производители е удължена на 3 или 5.

Общи условия

Активация на акаунт