Защото както се вижда, драматургично казусът е като по учебник: апартамент(!), невинна девойка с детска мечта, младеж - мамино синче, който ще отсъства често, претенциозна зла свекърва, просълзен от умиление тъст (строг, но справедлив) и свекър - безгласна буква
Липсва ми само една устата сестра на младежа, който се включва от чужбина по скайп, за да налива масло в огъня, как ще изпраща скъпи подаръци на малката ТеоДара
Готов сюжет за сериал по Нова от 20.00 часа, че и морски град за хубава обстановка
Ако тази е пусната с такава цел, евала на авторката, улучила е в десятката какво ще разбуни страстите и умело, само с няколко коментара поддържа интереса висок.
, но да не забравяме, че тук апартаментът е и ще си остане на сина, независимо какво даде или не даде снахата, така че според мен не е длъжна на някакви чутовни метани.
, но да не забравяме, че тук апартаментът е и ще си остане на сина, независимо какво даде или не даде снахата, така че според мен не е длъжна на някакви чутовни метани.
Който всяка вечер ми е до д-то (образно казано). Никой не е длъжен да й помага. Освен мъжа, разбира се. Ама неговата работа не позволява да е 24/7 на линия и тя това го е знаела сигурно откакто са гаджета. Или и това не е нейн избор? Насила са я омъжили. Препоръчани теми