Редно ли е да се кръсти детето на свекърите,ако те са осигурили жилище на младото семейство?

• 41 202
  • 2 034
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Варна
Стига сте наричали Вероника лъжкиня, моля ви. Има си правила за писане в тоя форум. Докажете, че е такава и тогава хвърляйте по нея. Не се спряхте.

# 2 026
при условие,че са подарили жилище на сина за сватбата?"

А така! Да се знае!
Да не би някой да го забравил Sweat Smile

# 2 027
  • София

А така! Да се знае!
Вероника все го забравя гледам.

# 2 028

А така! Да се знае!

Ами да,то това е разковничето. Ако бяха вписали снахата да е на двамата подарък ама нъц. Да се помни 😁

# 2 029
Google76, не е никакъв паралелен свят. Представи си да са ти дали апартамент, но кучето ти не може да е там (знам, че ти е мега важно, по-важно да речем от името на детето ти). Какъв ще ти е кефа? Или да те тормозят, когато са ти осигурили топла вода и бойлер, може...?
Ами да де - така е. Решения. Като не те устройва стягаш кръшна талия и запряташ ръкави, и намираш твоя начин. Има по света и такива хора - да, несъобразителни, не се усещат, предявяват претенции над това, което ти намираш за ОК. Не им приемай подаръците и няма да ти кажат дали да си завъдиш вълкодав в хола, дали детето ти да се казва Даринела и дали да си купиш диван с реклайнери. Тия избори не винаги са лесни и водят до малко по-дълъг и трънлив път, да. Не може винаги на лесното. При някои може. Е, тя не е попаднала на тези. Късмет.

Karina, това с тотото няма да го коментирам. Grinning 5 г да живее с него преди предвещания развод, който може и никога да не дойде, спестяват й по 1200-1300 лв на месец, все е нещичко. И може да си ги спести, ако има доход, и да си направи един приличен живот с тях после. Или да не ги пести - нейна си работа. Ама спокойствието да си бременееш на дивана и да не ти виси дамоклиев меч всеки месец над главата все е мъничък жест, нали, символичен такъв. Grinning

# 2 030
Спокойствието трябва мъжа й да го осигури,ама като мамин готованчо така е. И пак казвам,че удобно пропусна-името е за цял живот,другото е неизвестно. Тъй че....

# 2 031
Защо бедност пък намесваш, Fever? Бедна ли е жената, ако в млада възраст няма апартамент??

# 2 032
  • Варна
На мен ми стана интересно как зверски я ожалиха снахата...

Ами да, не ги жаля. Нито изброените, нито тези тук. Всеки си постила и после лежи на постланото.

# 2 033
Аз точно като случая на снахата съм виждала и да, за ожалване е. И е истински тормоз.

# 2 034
Достатъчно по темата, заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт