Любители на кучета - 148

• 23 219
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Не сте само вие - онзи ден ходихме на вет. и там една ядосана собственичка на йорки му нарежда - на ти затова така се подреди, защото всичко обираш от земята. И онова наистина правеше конкуренция на всеки робот, не пропускаше по земята нищо. В това време една друга собственичка на куче му изпусна таблетката. Докато погледнем, йоркито мина и оттам... Не знам какво му беше, но поне хапче против подрискване със сигурност е взел тази вечер...

# 331
# 332
  • Бургас
Какво е това "зелено шкембе"?

# 333
  • Sofia
Какво е това "зелено шкембе"?
Разгледайте в Google.
Има доста вариации, но в 90% от случаите работи 🤗

# 334
  • Варна
Дадох аз активен въглен, за всеки случай.
Не активен въглен, Артемис, тортичка трябва да я почерпиш  - имен ден имала днес нашата Ксения BalloonTada

# 335
  • София
Ксена е тя, не Ксения. Няма нищо общо. Благодарение на активния въглен поспа.

# 336
Да кажа, че прочетох за зеленото шкембе и само от четенето ми се доповръща. Grinning
Няма шанс да внеса тази гнус вкъщи.
Но разбрах идеята. Че вероятно Зара има липса на някакви храносмилателни ензими и си ги набавя с лайноядство.
Тя много трева пасе също.
Ще помисля какви пробиотици да й давам и евентуално някакви ферментирали храни.

# 337
  • Бургас
Блажени са вярващите, които смятат, че ще изкоренят вековния инстинкт за борба с глада с индустриални хранителни добавки.
Ако й липсва нещо, няма да изглежда така и в такъв вид да й е козината.

# 338
Значи да се примиря, че си имам вкъщи Ламята Спаска? Simple Smile
Поне веднъж седмично на улицата ме спира някой да ми обясни как след незнамкоя си година доберманите изяждали собствениците си. Обикновено ми става смешно, ама пък с този нейния апетит... знам ли, нищо чудно някой ден и нас да изяде Joy

# 339
  • Варна
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Верно ли, Ванче?

# 340
  • Sofia
Да кажа, че прочетох за зеленото шкембе и само от четенето ми се доповръща. Grinning
Няма шанс да внеса тази гнус вкъщи.
Но разбрах идеята. Че вероятно Зара има липса на някакви храносмилателни ензими и си ги набавя с лайноядство.
Тя много трева пасе също.
Ще помисля какви пробиотици да й давам и евентуално някакви ферментирали храни.

Много мирише - факт.
Но предпочитам да внеса и контролирано да дам 2 3 4 пъти, отколкото да яде говна Бог знае от какво навън.

Колкото до коментара на Tintina - отглеждам кучета от дете. Сегашното ми е 7. 2 са яли лайна. С това спряха.
Мои познати също са доволни, та често индустрията всъщност се оказва доста добте работеща, не случайно на нея е базирано съществуването ни.

# 341
  • Варна
На колко време се дава тая гняс? Един път в месеца, два пъти?

# 342
  • Sofiа
Да беее, вЕрно ли след седмата година Доберманите изяждали собствениците си Dizzy Face
Е това не го бях чувала.
Сигурно и за моите канета се носят разни митове, че ядат деца

# 343
За кланетата, че след година прещракват и стават злобни. Макс тази седмица направи година и половина, но се е все същият лигльо.

# 344
  • София
То, ако си биеш кучето и го отглеждаш за боеве, със сигурност ще те изяде, ако му паднеш.

Общи условия

Активация на акаунт